14tilføjet af

Irsk folkemusik

Er stor tilhænger af Irsk folkemusik, og det ku`være sjovt at høre folks mening om den. Er der for lidt eller for meget af det i Danmark. Fortæl mig hvad du synes.
tilføjet af

Så er vi 2...

Der er ALT for lidt fokus på folkemusik i Danmark... Det være sig irsk, skotsk, eller nordisk... Heldigvis har vi jo Tønder Festival, som jo just er overstået.
tilføjet af

Dejligt

.....at høre fra en der værdsætter god musik. Ku´ikke være mer enig. Jeg blev selv nød til at melde fra til Tønder i år fordi det var blevet for dyrt. Der er heldigvis dog stadigvæk Århus folkfestival d. 2/10. Der er priserne overkommelige. 8-)
tilføjet af

Irsk Folkemusik

Hej!
Jeg spiller selv irks folkemusik, og naturligt nok synes jeg der er alt for lidt ;-) Jeg var på Tønder i år, og der var fandme' knald på. Jeg skal også til Århus Folkfestival og arbejde og høre/spille musik. Derudover er der jo Copenhagen Irish Festival den første weekend i november.
Glem heller ikke søndags-sessions på Bloomsday Bar (København) og Tir Na Nog (Århus) fra kl. 15.00.
Vh SG
tilføjet af

Århus?

Den kender jeg ikke... Vil kraftigt overveje at lægge vejen forbi der. Heldigvis ikke så langt fra N. Jylland, som Tønder.
tilføjet af

Jamen,

..det var da dejlig at høre. Skal selv til Århus folkfestival, og kommer altid til session på Tir Na Nog. Har aldrig hørt om stedet i København, men det lyder som om det er et besøg værd. Synd bare at Irsk folkemusik er lidt underrated. Ses på Tir Na Nog ;-)
tilføjet af

Gør så!

Det hele plejer at foregå i det gamle "Huset", der har varet rammen om så meget godt kulturudbytte. Må selvfølgelig ikke publicere programmet her men jeg lover at det er besøget værd. 8-)
tilføjet af

alletiders

Jeg er så enig, irsk folkemusik er bare for fedt, forrige år var jeg sammen med en kammerat i Dublin, hvor vi var på pub, hvor der var gang i den med live folkemusik og en helvedes masse mennesker, og en masse øl, sikke en stemning, og irerne er så utroligt gæstfrie, det var helt fantastisk, de irere kan dælme sætte gang i en fest, så mit råd til jer og alle andre tilhængere af irsk folkemusik er, tag til Irland, det kan kun gå for langsomt, den ægte vare er nu det bedste.
tilføjet af

Website?

Måske?
tilføjet af

Hvis jeg kunne..

.. Så ville jeg slå mig ned i Irland :o)
Lyder som en skøn oplevelse!
tilføjet af

sådan!

Så fandt jeg den endelig. Det er www.aarhusfolkfestival.dk 8-)
tilføjet af

gør det

Det kan ikke beskrives, kort og godt, irland og skotland er det smukkeste jeg nogensinde har set, tag derover når du kan, det er en polevelse for livet, og dublin er en fed by, 1000 pubber med gang i den, fedt.
tilføjet af

Husk

Husk nu violinen på Søndag ven!
tilføjet af

Enig

Irsk folkemusik er glas musik, og det løfter op i sjælen.
Det er noget musik der bør høres mere i lille Danmark.
tilføjet af

Overrasket

Ja det kan man godt sige jeg er. Meget overrasket over at se et
svar på en næsten 2 1/2 måneder gammelt indlæg.
Men va´dejlig at interessen ikke dør ud. Irsk musik er noget
meget speciellt. Man bliver i godt humør og kan ikke sidde
stille.
De dagligdags problemer forsvinder og man nyder bare
atmosfæren rundt omkring musikken. Man flyttes til en
anden tid og sted.
Så tak fordi du tog dig tid for at fortælle os at du også
er vild med Irsk Folkemusik.
Hilsen Kajsa
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.