4tilføjet af

Ilm. eller i lige måde

Hej alle sammen 🙂
Jeg vil lige høre jeres mening om ilm. og i lige måde.
Hvis jeg prøver at flirte med min kæreste, eller skriver jeg elsker dig.
Så skriver han bare I lige måde.
Personligt hader jeg når nogen skriver i lige måde og vil da hellere have han skriver jeg elsker også. Men vil hellere ikke tvinge ham til at sige det direkte hvis han ikke vil (Selvom om har sagt det masser af gange før)
Men det kan selvfølgelig også bare være han ikke elsker mig mere? 😕
Vil rigtig gerne høre jeres mening om sagen, tak! 🙂
tilføjet af

Hey søde

er det nu dig igen 😉
Jeg fornemmer du tænker rigtig meget og tit over jeres forhold... Slap nu lidt af, du vil jo ikke kvæle drengen, vel [l]
Selvfølgelig er det rarest af få de tre ord returneret, men du skal ikke sige dem til ham heeele tiden, bare for at tjekkee om han nu mon også siger det rigtig eller begynde at tyde på hans måde at sige ting på.. Det vil fucke dig op !
Er du en jaloux type? For det var jeg engang pga en utro fyr... jeg kvælte ham med for meget tjekken hans adfærd, aftaler, venner osv... Sådan noget holder et forhols altså ikke til !
Beslut dig om du vil være sammen med ham eller ej.... og slaaaaap helt af. Du kan alligevel ikke styre hvad han gør jo 😉
tilføjet af

Husk ALTID at......

Sige, jeg elsker også dig!!!
tilføjet af

Ha ha.

Ja nu er det mig igen!! 😉
Jeg tænker rigtig meget over det, og vil gøre mit bedste for at han er glad!
Men nej vil ikke være for påtrængende.
Jeg er mest bange for at blive såret, jeg har intet imod han skriver med piger, og jeg har det også fint med han skriver med sin eks. Da jeg stoler på at han ikke har til hensigt at lave noget med hende.
Men tak endnu engang for at hjælpe mig!![l]
tilføjet af

Jeg elsker også dig

Min kæreste og jeg havde også dette "problem" på et tidspunkt.
Jeg skal jeg elsker dig og jeg fik et i lige måde tilbage - jeg havde ikke lyst til at han skulle føle at jeg bebrejdede ham at han ikke lige skrev de rigtige ord, så jeg ville ikke sige noget om det, direkte til ham i hvert fald.
Jeg tænkte jeg ville give lidt af hans egen medicin tilbage. Så jeg holdt igen med at skive det så tit og skrev også kun selv i lige måde hvis han skrev noget sødt.
Efter noget tid kom vi ind på emnet, hvor det viste sig at han faktisk havde lagt mærke til det. Vi snakkede så lidt om det og jeg forklarede ham hvorfor og hvorledes - han kunne sagtens se det fra min side og det var ikke fordi han ikke ville sige det eller ikke elskede mig mere - han tænkte bare ikke lige sit svar på beskederne. Og nu har vi lavet en aftale om at der aldrig må blive sagt i lige måde til den anden :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.