41tilføjet af

hvornår er det nok

ved godt at de fleste herinde ikke kan forstå islam fordi de føler at de ville være nødt til at begrænse sig hvis de skulle leve efter religionen og det har de intet ønske om...men jeg behøver ikke at begrænse mig for at følge min religion for det er de værdier jeg lever efter uanset om det var defineret i en religionsideologi eller ej...
Når det er sagt i fordømme islam for det den siger, men samtidig oplever vi i verdenssamfundet at alt langsomt bryder sammen fordi folk ikke har nogen hæmninger på netop de områder. i føler jeg betaler en pris for min religion samtidig føler jeg at i betaler en pris for jeres frihed...lad ikke os kaste mudder på jer og stop selv det samme...vi har hver vores måde at anskue livet på og fred være med det!
tilføjet af

lige en tilføjelse

det er ikke vores forskellige livsopfattelse der splitter os ad, det er manglen på respekt for sine medmenneskers værdier og kvaalifikationer
tilføjet af

Det er aldrig nok,

Det er aldrig nok, hvis man forsøger, at skabe sit politiske levebrød på hetz, eller hvis man forsøger at skabe sin identitet igennem hetz. – Tragisk men sandt.
Det er det historien har vist os. Men vi kan jo vælge at lære af historien.
Jeg ved egentligt ikke rigtigt, om det er noget svar på dit spørgsmål…
… Men må der være fred med din livsanskuelse. Jeg har meget mere respekt for den, end for dem der har gjort markedskræfterne eller penge til Allah/Gud.
tilføjet af

Hmm Hmm

Gensidig respekt, hvor finder vi DIN respekt for det enkelte individ i landet Danmark?
Vil du påstå at du respekterer den danske mand/kvinde? Respekterer deres synspunkter, holdninger, levevis, kultur, religion, osv osv?
Du har så travlt med at forsvare dig selv og din egen religion, at du helt overser at den danske mand/kvinde skal respekteres for de de/vi er.
tilføjet af

Respekt for kristendommen måske?

Hey kære islam tilhænger...
Det er godtnok synd for dig at folk ikke respekterer din tro og religion.. Meeeen tænkte på!!! Respekterer du kristendommen ?
tilføjet af

Regner du

Med at han gider svare????
Dit spørgsmål forhærliggør jo ikke ISLAM!!!!
tilføjet af

islaaaaaaammmmm

har du ikke snart forstået at vi ikke ønsker din tro og dit styre og din undertrykkelse af andre menesker.
tilføjet af

læs

hvad syntes du om de svar du har fået en ren gyser uheldige kebab
tilføjet af

niks

Hvis du støtter en ideologi der ansporer til drab på frafaldne, tvangskonverting af ikke-troende, stening af kvinder blot fordi de er menneskelige, håndsafhuggelse af tyve samt mord på kritikere, så kan vi ikke leve i fred med hinanden, for jeg er imod alt det som islam har vist sig at stå for: Rendyrket barbari og middelalderlig stillestand.
Din ideologi kan ikke i længden tolerere at der findes frie, demokratiske krafter der arbejder for ligestilling og fremskridt. Det er de seneste begivenheder tydelig bevis på, så jeg ser ikke nogen speciel grund til at holde inde med min kamp imod din ideologi eller gå mere gelinde til værks, tværtimod.
Jeg er atiest, hvad er min forventelig skæbne under et islamisk teokrati ?
Hvorfor respektere nogen der følger en pædofil massemorders sindssyge ord ?
tilføjet af

respektløs

det kommer da an på hvordan du definere respekt...ønsker jeg at leve ligesådan - nej, fortæller jeg nogen at de er mindre værd fordi de har andre værdier - nej, kan jeg se problemer i deres valg - ja, håner jeg dem for det - nej...er jeg så respektløs?
tilføjet af

ja hvorfor ikke

jeg respektere folks ret til at vælge deres egen tro, opfatter ikke det ikke som den rigtige tro, men er glade på de kristnes vejne hvis deres tro giver dem styrke og glæde...har det personligt bedre med kristne end med ateister, idet disse mennesker i bedre forstand formår at udvise næstekærlighed og sætter moral, familie og ukøbelige værdier højt
tilføjet af

hvem da

hvad er det for en pædofils ord du snakker om...ham der fra venstre eller...har lige glemt hans navn
tilføjet af

Hvad er jeres værdier egentlig?

Hey
Lige før jeg dømmer vil jeg meget gerne høre hvad jered værdier og retningslinjer er..!? Har faktisk ikke forstand på det og ved meget lidt, men jeg er træt af at høre alle dømme dem uden at vide hvad de dømmer...
Jeg er selv kristen og oplever mange menneskers negative holdning og ønske om at kristendommen skal nedlægges osv. Så jeg synes det er flot at du siger din mening og holdning åbenlyst!
Håber på at få et seriøst svar og hvis der er nogle stupide tumper som ikke kan svare respektfuldt, så hold hellere jeres mund om andres religion... Tak!
MvH Mig
tilføjet af

Islams væsen

Islam er en totalitær konstruktion, der vil fylde og kontrollere rummet i enhver situation.
Et fængsel for oplyste demokratiske europæere.
Islam kan med sin totalitære konstruktion sammenlignes med nazismen og kommunismen.

I nyere europæisk historie har Europa været udsat for to totalitære regimenter, nemlig nazismen og kommunismen. Det endte med Gulag, Holocaust og millioner af døde soldater og civile.
Under meget store omkostninger er begge rædselsregimer nu tilendebragt.
Men et tredje er på vej og har allerede indtaget Europa med tusindvis af ”bastioner” rundt om i mange europæiske storbyer.
Det er islam, det drejer sig om!!
Netop i denne tid raser debatten om islam og dens indflydelse på de europæiske landes dagligdag og fremtid.

At integrationsminister Bertel Haarder nu opfordrer muslimer i Danmark til at udvikle en ny , moderne udgave af islam, som vender sig imod de voldelige elementer i sharia-lovgivningen, viser blot, hvor rådvilde politikerne er.

Når det gælder islam, er der tale om en totalitær ”kulturkreds”, der ikke tåler noget ved sin side. Den vil fylde og kontrollere hele rummet i enhver tænkelig situation.
Den er et fængsel for frie og oplyste mennesker! Der er ingen forskel på nazismen, kommunismen og islam.
Derfor lader det sig ikke gøre at integrere en lovreligion som islam i et oplyst demokratisk Europa.
Det er en ekspansiv bevægelse, der breder sig overalt i Asien, Europa, Norden og USA.
Alle steder med ufred og vold som den tro følgesvend!!
Det kan vi som moderne oplyste europæere ikke leve med.
Vi er ikke vant til at skulle dømme kollektivt. Det strider imod vores retsopfattelse, men i det opgør, der står foran os med islam, bliver vi ganske enkelt nødt til det.
Vi har ikke råd til at være tolerant overfor intolerancen!!
Vi skal heller ikke lade os skræmme af eventuelle trusler om retsager, hvor påstanden er, at man har hånet eller krænket islam. Det er en ret i Danmark, at man må kritisere religioner!!
Under anden verdenskrig var der også mange hæderlige og retskafne tyske soldater i de besatte lande, soldater fra kristne anti-nazistiske hjem, men de repræsenterede et kriminelt volds-regimente, og derfor måtte man bekæmpe dem.
Under den kolde krig var der også mange menige kommunister, som man kunne fatte sympati for i enkelte sammenhænge. Men de var en del af en stort totalitært bevægelse, der truede den frie tanke og det frie liv i Vesten. Også dem måtte man give den kolde skulder!!
Det bliver også tilfældet med islam.
Men blandt muslimer kan man ligeledes møde mennesker, der går ind for ytringsfrihed og kvinders ligeberettigelse.
Danmark huser muslimske flygtninge, der er flygtet fra deres hjemlande, fordi de forfægter frihedsrettigheder og retstraditioner, der ligger tæt op af vestlige normer.
Netop derfor er de forfulgte i deres hjemlande og blevet flygtninge.
Dem har vi plads til og kan leve med. Vi skylder dem fuld retsbeskyttelse, så længe de opholder sig i Danmark.
Men det store flertal af islams tilhængere i Europa er ikke samvittighedsflygtninge. De er økonomiske immigranter og har taget de islamiske værdisæt og traditioner med sig.
De ønsker ikke at blive europæere.
De ønsker heller ikke, at deres børn bliver det. Det viser tre årtiers integrationsbestræbelser. Derimod håber de, at det muslimske samfund i Europa bliver så stort som muligt.
Derved vil de blive en magtfaktor så stor, at ingen politikere tør stå op og tale dem imod.
tilføjet af

igen

Login | Ny bruger Avanceret søgning
Du er her: SOL Forside > Debatten > Politik & Samfund > Integration
Debatregler | Hjælp
Forrige Næste
Visning: | |
Værsgo...læs selv haditherne
Skrevet af Dansk Kaffir , 4.dec.2004, kl.18:53


At et barn kan vække lyster hos en gammel mand, får os til at tænke på pædofili og de mest foragtede mennesker. Det er svært at acceptere, at Profeten giftede sig med Aisha da hun var 6 år gammel, og fuldførte ægteskabet med pigen da hun var 9 år gammel. Profeten var på det tidspunkt 54 år gammel.
Muslim, Book 008, Number 3310 (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/m uslim/008.smt.html#008.3310)
Aisha sagde: Allah's Apostel giftede sig med mig da jeg var 6 år gammel, og jeg kom ind i hans hus da jeg var 9 år gammel.
Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64 (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/b ukhari/062.sbt.html#007.062.064)
Aisha fortalte at Profeten giftede sig med hende da hun var 6 år gammel, og han fuldførte ægteskabet da hun var 9 år gammel, og hun var sammen med Profeten i 9 år (indtil Profetens død).

Profeten døde da han var 63 år, så han må have giftet sig med Aisha, da han var 51 år og fuldført ægteskabet da han var 54 år.
Nogle muslimer hævder, at det var Abu Bakr som bad Muhammed om at gifte sig med hans datter. Det er ikke sandt. Her er beviset:
Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 18 (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/b ukhari/062.sbt.html#007.062.018)
Profeten spurgte Abu Bakr om ægteskab med Aisha. Abu Bakr sagde "Men jeg er din bror." Profeten sagde, "Du er min bror i Allah's religion og Hans Bog, men det er tilladt for mig at gifte mig med hende."

Den følgende hadith er interessant, fordi den viser at Aisha var så ung at hun ikke var klar over hvad der foregik, da Profeten "overraskede" hende ved at gå hende i møde.

Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 90 (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/b ukhari/062.sbt.html#007.062.090)
Aisha fortalte:
Da Profeten giftede sig med mig, fik min mor mig til at gå ind i Profetens hus, og intet overraskede mig udover at se Allah's Apostel komme mig i møde om formiddagen.

Det må have været noget af en overraskelse! Den følgende hadith er også interessant, fordi den viser at Aisha kun var et barn der legede med dukker. Læg mærke til hvad oversætteren har skrevet i parentes (Hun var en lille pige, som endnu ikke var kommet i puberteten).

Bukhari, Volume 8, Book 73, Number 151 (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/b ukhari/073.sbt.html#008.073.151)
Aisha fortalte:
Jeg plejede at lege med mine dukker når Profeten var tilstede, og mine veninder plejede også at lege med mig. Når Allah's Apostel plejede at komme (ind i min bopæl) gemte mine veninder sig, men Profeten ville kalde på dem for at de skulle komme og lege med mig. (Det er forbudt at lege med dukker og lignende ting, men det var tilladt for Aisha på dén tid, da hun var en lille pige, der endnu ikke var kommet i puberteten.)

I en anden hadith fortæller Aisha at hendes forældre altid havde været muslimer.

Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 245 (http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/b ukhari/058.sbt.html#005.058.245)
Aisha fortalte:
Jeg kan ikke huske mine forældre har haft en anden religion end den sande religion (underforstået Islam),...

Hvis Aisha var 16 eller 18 år gammel da hun blev gift med Muhammed, som nogle muslimer påstår, så ville hun have husket hendes forældres religion, før de blev muslimer.
Nogen vil stadig påstå at alle disse hadiths er løgne. Folk kan sige hvad de har lyst til. Men sandheden står klart som solen, for dem der har øjne.
Ingen normal person vil blive "opstemt" af et 9-årigt barn. Anstændige folk bliver skamfulde bare ved tanken om at føle sig tiltrukket af et barn.
Hvis alle disse hadiths er løgne, så er spørgsmålet, hvorfor så mange af Muhammed's efterfølgere ville lave så mange falske hadith'er angående Aisha's alder, som bekræfter hinanden?
Jeg kan fortælle jer hvorfor folk vil tilegne mirakler til deres Profet. Kristne tror Jesus kunne gå på vandet. Jøder tror Moses splittede vandene i det Røde Hav. Troende elsker at høre disse historier. Det bekræfter deres tro. Ud fra hadith-litteraturen fortælles der også om absurde mirakler af Muhammed. Men hvorfor ville nogen af Muhammed's efterfølgere fabrikere en løgn om Aisha's alder, som ville fremstille Profeten som en pædofil?
Original artikel af Ali Sina, www.FaithFreedom.Org
Skriv svar
Tip en ven Klag over indlæg
Svar:
At islam også er en religion er ... symbiosen 04.12
Du har fat i noget. Mic. 04.12
HELT ENIG TEK-12 04.12
sq ikke helt lyv Fidusen 04.12
Kvindelige diktatorer findes Kebab 04.12
læs lige "marcos" 00:50
Tilfælde? smilodon 04.12
Du vælger selv dine fjendebilder... ErasmusMont... 04.12
uvidenhed igen Dansk Kaffir 04.12
Tjek fremmedordbogen, inden du b... ErasmusMont... 04.12
Jeg har set nok. aaabenraamand 04.12
rigtigt du? ptt 04.12
SANDHEDEN OM ISLAM den vantro 04.12
skrevet det før? ptt 04.12
hvad er dine kilder Aaliya 04.12
lang smøre den vantro 04.12
tjaaa Aaliya 04.12
Mord på konvertitter den vantro 04.12
Værsgo...læs selv haditherne Dansk Kaffir 04.12
hvorfor svarer du ikke Thomas Brh 04.12

© Eniro Danmark A/S | Annoncér på SOL | Kontakt SOL | Ansv. redaktør: Henrik Dyring | Til toppen
Koncerninformation | SOL i andre lande: Norge, Sverige, Finland
tilføjet af

husker

vede du stadig ikke hvilken person der tales om
tilføjet af

Til den "velintegrerede" Muslim

Ham der er anklaget for pædofili (men ikke dømt!!) hedder Flemming Oppfeldt eller noget i den retning.
Han vil sikkert blive stolt over at du sammenligner ham med Muhammed, men jeg kan oplyse dig om at han er en ikke spevilt kendt poliker.
Han har ikke startet nogle verdensreligioner så vidt jeg ved!!
tilføjet af

Fra en af dem

Vil høre det fra en der tror på Islam!
Ikke dem der er imod det!
tilføjet af

Jeg har ikke svaret dig!!!

Prøv at følge strengen, så vil du se at jeg ikke har svaret dig, så bland dig uden om!
tilføjet af

Du er da vildt morsom

"Der er ingen forskel på nazismen, kommunismen og islam." (dit eget citat)
Det var det sjoveste citat, som jeg kunne finde i dit indlæg.
Men jeg håber sandelig ikke, at du har delirium. For det kunne desværre godt lyde lidt så’n.
tilføjet af

Det kunne være "vildt morsomt"hvis du kunne argumentere

"Den er et fængsel for frie og oplyste mennesker! Der er ingen forskel på nazismen, kommunismen og islam.
Derfor lader det sig ikke gøre at integrere en lovreligion som islam i et oplyst demokratisk Europa."
tilføjet af

Måske jeg ikke skrev til dig

Måske jeg skrev til Tja! AHA! Sorry at jeg ødelagde hele dit liv ved at ramme din streg!
Og tal pænt...
tilføjet af

Det er jo ikke nemt at vide

Ha´en fortsat god aften
tilføjet af

Jeg har intet argument.

Man kan ikke argumentere imod fuldemandsævl.
Men har du glemt nazismen var et resultat at oplysningsfilosofien. Nazismen er jo baseret på pseudovidenskab.
tilføjet af

tak i lige måde

ilm
tilføjet af

muhammed

Det er jeres ulækre pædofile massmorder profet muhammed der henvises til. Uanset hvor meget du lukker øjnene og lukker fornnuften, kan du ikke løbe fra det.
tilføjet af

Nej det ved jeg jeg godt!

Vrøvl fra enden til anden!
tilføjet af

Snakker du med dig selv?

Så skal jeg jo ikke blande mig.
tilføjet af

værdier

kan ikke tale på alles vegne men det der fremstår som værdier for mig i islam er
Familie
bekæmpelse af falskhed og løgn
sætte moralske værdier foran materielle værdier
tilgivelse
ærlighed
taknemmelighed
næstekærlighed
gavmildhed....
ting som gør at de færreste egocentriske og begærlige mennesker ærligt kan tilslutte sig en religion..
tilføjet af

Til gengæld er fanatiske muslimer HELT umulige

at have med at gøre. Antallet af fanatiske muslimer ligger jo på ca. 35%-45% konstant.
Aaliya er højst sandsynlig i denne kategori.
De fleste tyrkiske muslimer kombinerer fint extrem nationalisme med fanatisk islam-tro. Det er Aaliya et fint eksempel på.
Aaliya's personlighed må være spaltet i en sekulær tyrkisk identitet med Taqqiya-tendenser, og en fanatisk islamisk identitet som kun sjældent viser sig. Men her på på SOL debat ser vi den af og til.
tilføjet af

teori

tja jeg er dansker modersmål er dansk og kun danske men ellers en temmelig god teori
tilføjet af

god teori

tja jeg er dansker modersmål er dansk og kun dansk men ellers en temmelig god teori
tilføjet af

mmm dejlig tungekys

smagte godt????????
tilføjet af

citat

"manglen på respekt for sine medmenneskers værdier og kvaalifikationer" - Håber du har iagtaget DIN mangel på ovennævnte.
tilføjet af

Men jeg havde ret

med hensyn til taqqiya-tendenserne i din personlighed?
tilføjet af

ikke i min opfattelse

jeg kan ikke se hvordan jeg skal være fordækt, jeg svarer ærligt og åbent på alt og lægger mere info ud om hvem jeg er....hvis der er nogen der er fordækt så er det da de anonyme folk som florere herinde og ikke kan komme med saglige grunde til deres had og mangel på respekt for medmennesker
tilføjet af

Men du er tyrkinde

Ikke?
tilføjet af

Du er en

muslim, AKA femte-kolonne, helt sikkert tyrk af-en-eller-afstøbning.
Taqqiya er en del af islam. Kan du ikke din koran? eller læser du ikke om dens ufattelige hadefulde ytringer om de vantro?
tilføjet af

Når du

gør tyrkeren drægtigt, i skal få en dejlig charmetrold med stritet sorte hår! hvor sød!!
tilføjet af

hvor er det ensidigt

at der er SÅ mange sider her på sol, der omhandler islam, faktisk lyder det ikke som et mindretal, men som majoriteten af debatemner.
Altså livet er ikke islam alene vel
tilføjet af

narrøv

bruge andres navne når man vil af med anonyme slibrigheder - hvad
lille kujon
så jeg dig bed jeg dig sku
tilføjet af

narrøv revisited

lille kujon
kom og bliv bidt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.