9tilføjet af

hvorfor taler vores børn dog så grimt?

Ja, man undre sig tit over, at vores børn skulle være så umulige. gad vide hvor de får det fra. De gider nok ikke at beskæftige sig med denne side, men hvis nogle af debatørerne også taler som de skriver, så begynder jeg at forstå, selvom nogle sikkert vil mene jeg er en "fattesvag frelserfims". Og hvad være er; hvis de før omtalte debatører ikke bare snakker som de skriver, men tillige opfører sig som de skriver, så begynder jeg også at forstå, hvorfor mange børn i dagens dejlige Danmark lider af mangel på empati. Ja, de kære børn er ved at integrere sig i voksenverdenen, og så må man jo hyle som de ulve man er iblandt.
Med venlig hilsen
Griffen
tilføjet af

Tilbage til de gamle dage

Pædagoerne og lærerne har efter min mening en stor del æren, hvorfor det er gået så galt..
tilføjet af

Ikke enig

Jeg synes lærere og pædagoger gør et kæmpe stykke arbejde, de bliver færre og færre til at klare opgaver som bliver større og større.
Jeg er meget enig med TUQ i at meget af den påvirkning børn og unge får kommer igennem medierne og dermed meget fra USA.
Jeg mener det er forældrenes ansvar at lære deres børn, at tale ordentligt. Jeg lærer min søn at bande og svovle så man bliver næsten helt forbrændt når har fyrer det af...når det er så bevidst, så er det også meget lettere at lære at styre, og dermed at kunne lade være. Hver ting til sin tid.
Jeg lærer ham også, og det er jo det svære, at ingen ord er neutrale! At man virker på andre, med de ord man vælger at bruge, så man skal være bevidst om hvilken vægt, man giver sit sprog.
Det er ikke sikkert det er alle børn der lærer om omgangstone på den måde, men min søn han profiterer af det, så jeg kan da anbefale det. Og det er jo også en væsnetlig ting, min søn lærer det på den måde, fordi jeg lærer ham det. Jeg er hans mor, jeres børn kan lære det af jer, men på en helt anden måde...i lærere og pædagoger er jo nødt til at holde sig til een metode, for en hel klasse eller gruppe børn....Derfor er det primært forældrenes ansvar at sørge for at deres unger lærer en ordentlig omgangstone....også selvom opgaven er svær...
tilføjet af

Så behøver man nemlig ikke at tage ansvar selv..

Ja, det er jo så let at give lærere og pædagoger skylden, så er man jo også, som forældre, dejligt fri for at tage ansvar selv... Jeg arbejder til dagligt i en fritidsordning, og jeg oplever ofte hvordan børnene taler til deres forældre, et eksempel fra i fredags.. Fuck dig mor, jeg gider sku ikke ud til onkel!!! Og moderen sagde ingenting!!!! Ironisk nok taler børnene aldrig sådan til os, de ved nemlig vi ikke finder os i det!
tilføjet af

Til pædagogen og ingen andre!

Tak for dit indlæg. Hvis du skulle falde forbi debatten andetsteds under politik og samfund, så er vi oppe på at være fire "fattesvage frelserfimser".
Det der med ingen andre er et reklamestunt, for så er jeg sikker på at alle andre læser det.
Med venlig hilsen
Griffen
tilføjet af

Jeg har flyttet mig derover

Bare til orientering :o)
tilføjet af

du er U-intelligent

Du afslører at du udtaler dig om en virkelighed du intet kender til.
Enten har du ingen børn (og så burde du klappe i)
eller også er du meget u-intelligent.
Sådan BASTA
tilføjet af

Det var så lidt..

Så vil jeg kigge derind ved lejlighed.
tilføjet af

kommentar

Til det danske par med 3 børn.
Undskyld....den fatter jeg ikke, og du er velkommen til derfor at kalde mig fattesvag.
Hvad er det der er så dumt i det som både halevil og jeg kommer med❓At tendensen kommer fra Rap/hip hop, som oprindeligt er fra USA ??? At det i den verden er i orden at bruge ord som fuck, bitch, ho, som hvert andet ord ?? At det er vores opgave som forældre at opdrage børnene til at skelne mellem almindeligt sprogbrug og det sprog der bruges i sange/film osv ???
Jeg sidder lige og ligner et giant spørgsmålstegn!
Det er jo ikke et angreb på USA der er igang her...blot et opråb til forældre, at de bør tage ansvaret for deres børn, istedet for konstant at skubbe ansvar over på samfund osv.
Glæder mig til at få gåden løst, så jeg ikke længere behøver ligne et spørgsmålstegn...det er anstregende at sidde i den position i længden...*G*
TUQ
tilføjet af

Jeg er meget, meget

uintelligent. Det er det, der er problemet her. Du har ret.
Det er IKKE den meget massive strøm der kommer fra USA's som påvirker børn og unge, og det er IKKE forældrenes manglende evne eller vilje til at tage ansvaret for hvordan den påvirkning skal have indflydelse på vores børn....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.