13tilføjet af

Hvorfor skriver I med Z ?

Jeg ved godt det er en subjektiv holdning det her, men jeg kan ikke lade være med at synes det er ekstremt poppet at skrive med z i form af knuzzzz, kyzzz, tøzz osv. Jeg havde engang en date der skrev knus med en masser z´er i enden og jeg gik helt bag om dansen. Er nok ike så meget til den slags. Men jeg undrer mig over hvor det kommer fra ?
tilføjet af

R D ik lidt zart...

Nå men jeg ser på stjernehimlen over senit i en anden sone end din. Jeg sørger iøvrigt for at få sink hver dag og skal i sooligisk have her i Påsken, og så vil jeg da på biblioteket og finde en musik-cd med Finn Siegler og en bog om Simbabwe mens jeg drømmer mig væk til Sansibar som en anden sombie mens jeg får soneterapi.
Når jeg vågner igen vil jeg spille på mit Simmermann-klaver og måske bagefter sappe ldit foran TV og soome lidt ind på TV-Sulus Tekst-TV og læse om fodboldspilleren Suma i tyske Bielefeld. Mon ikke snart han skifter til FC Sürich?
God Påske.
tilføjet af

Er vist bare blevet moderne

at erstatte s med z :o(
Også jeg synes det er ødelæggende for det Danske sprog. Hvorfor ikke bruge c på samme måde ?? det udtales jo også i visse tilfælde som s, - f.eks i cykel.
Men det tror jeg ikke der var nogen der kunne finde på.
Jeg synes man bør tænke over at der er mange ældre mennesker der måske har svært ved at følge med og ike helt kan forstå de unges sprog.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

LOL!

KONGEPOST! :-D
tilføjet af

nu taler vi vel om

ting der staves med S i forvejen og som bliver lavet om til z
Og ja, jeg er nok sart, men jeg kan ikke lade være med at synes det er ekstremt poppet. Vi har jo alle vores særheder :-)
tilføjet af

tak Carmen :-)

Regner med at jeg kommer til at høre rigtig meget for den holdning til z´er jeg har, men det er nu engang min mening. Jeg synes også man bør værne lidt mere om det danske sprog.
tilføjet af

jep jeg ved det :-)

jeg visualiserede bare det scenarie det kunne blive, hvis der kom en modreaktion i trenden ;-)
PS: jeg chatter iøvrigt ikke og skriver kun enkelte, lange sms'er (uden forkortede ord), jeg færdes iøvrigt slet ikke blandt teenagere /i teenage-miljøet, derfor oplever jeg kun denne kedelige trend yderst sjældent og kan blot grine over den, ikke irriteres af den :-)
tilføjet af

det uhyggelige er

at jeg heller ikke færdes blandt teenagere, men at jeg konstant bliver mindet om det ved at færdes med folk på min egen alder, dvs sidst i 20´erne - midt 20´erne. Jeg blev rigtig overrasket da en FYR også brugte det lige pludselig :-(
tilføjet af

KA-KO-KU, SE-SI-SY

Og hvorfor skriver du dit navn med "C"??
"C" foran a, o og u udtales som "K"!
"C" foran e, i og y udtales som "S"!

Så, hedder du "Kirsten" eller "Sirsten"???
Hilsen
Den Rigtige Gråskæg
tilføjet af

Det er rent pop

intet andet.
tilføjet af

det er måske netop forskellen

på en FYR og en MAND ;-)
Jeg kan så gætte, at mit fødselsår er sådan cirkus 10 år ældre end dit (jeg er snart påvej midt i 30erne..) I min aldersgruppe er der endda mange som næsten ikke sms'er/har svært ved det - de griber knoglen istedet! ;-)
tilføjet af

Godt taget

(hvad så end det betyder)
Måske blot Zirzten selv ville lægge en lille provokation ud? ;-)
tilføjet af

Jeg væmmes også

Jeg HADER når folk skriver med Z´er på den måde. Kan ikke forklare hvorfor, men jeg synes bare det er...ja, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det udover poppet, som du også kalder det.
tilføjet af

Jeg tror nu ikke

hun var ude på at hetze folk der skriver med Z. I øvrigt kan man sagtens hedde Cirsten med C, det er helt lovligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.