6tilføjet af

Hvorfor skrive 'fake indlæg'?

Der dukker jævnligt fake-indlæg op på [sol]-en, og jeg undrer mig hver gang.
Hvad får personerne bag disse indlæg til at skrive dem? Er det ensomhed og dermed (muligvis) mangel på opmærksomhed i hverdagen?
Dårligt selvværd (som kan boostes af et højt læsertal)?
Eller??
Hvad tror du?
tilføjet af

Ensomhed og kedsomhed

vil jeg tro. Bitterhed og had måske også.
tilføjet af

det kræver

du lige definere hvad et fake indlæg er, umiddelbart er et indlæg vel et indlæg, eller hva??
tilføjet af

Et fake indlæg er..............

Når der sidder en fed gammel mand i en fedtet "wife beater" og leger en 18 årig pige der har seksuelle problemer!
Så tænker du nok: DE FINDES JO IKKE ! Og JO det gør de så !
Der findes også dem der tænker : Kan jeg finde på et sygt nok emne til folk vil skrive en masse så mit indlæg ligger nr1 ?? Ja, det gør det også..
Findes der så et par iditoer som laver en udfordring der hedder : HVEM kan få et indlæg højest op ?? Ja, det gør der også :)
tilføjet af

Det kræver

en vis frækhed at skrive med flere forskellige profiler for at direkte at narre sine med debattører til at tro, de har med een bestemt person at gøre, og så senere for at opdage, at profilen er falsk i alle henseende.
Sådan en profil huserer på et site, som jeg er mere på end her, og tro mig, hun er ikke til at komme til livs, for hun opfinder nye profiler hele tiden - den slags profiler har vi ikke brug for.
Hun har endda indrømmet det og gjort nar af dem, som hoppede på hendes profiler, så den slags fakes misbruger nettet og de mennesker, som tror, de har fundet en veninde i hende.
sissi1
tilføjet af

kan godt se

jeres problemstilling, men folk har vel hver deres motiv for at skrive herind, og hvis den gamle "wife beater"'s indlæg ellers giver et spørgsmål/problemstilling, er det vel umiddelbart underordnet om det er en 18 årig pige eller en gammel mand der sidder bag skærmen, eller hva'? kan ikke helt se forskellen på udfaldet?
tilføjet af

Hun er syg i hovedet

soens
Det er et udmærket argument du kommer med, men hvis det er for samle floskler til et helt andet site, som damen gør med sine medløbere, så er der sgu noget galt i det.
Hun har oprettet en gruppe på sitet, som kun har det ene formål: At nedgøre det andet sites medlemmer. Det er sygt oven i hovedet. Den slags skulle bremses, men hun kører ufortrødent videre.
sissi1
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.