20tilføjet af

Hvor tit græder du?

Og hvorfor?
har selv let ved det...men vil gerne vide hvad normen er
tilføjet af

lige for tiden

hele tiden
har lige mistet min eneste ene
og synes ikke noget ser ud til at gå
når jeg bliver desperat og bange og ensom
tilføjet af

Normen...

Der er ingen norm for hvor tit man græder. Det er individuelt, og det afhænger ofte af ens livssituation. Nogle er mere følelsesladede end andre. Jeg græder ikke så tit. Men når jeg gør, er det ikke kun på mine egne vegne. Jeg kan lige så vel fælde en tåre over et program som "flået levende", eller nyheden om de unge mennesker der blev kørt ned af 2. generationsindvandrere. De fleste græder vel, hvis de er dybt berørte eller ulykkelige over et eller andet.
tilføjet af

Normen

finder man vel ved hvis mange svarer....
tilføjet af

Normen.. Igen...

Nej.. For det er så individuelt hvor tit folk græder... Og hvad der får dem til det. Hvor følelsesladet den enkelte er. Så hvis mange svarer, vil det være mange forskellige svar.
tilføjet af

deraf normen

she = jeg vil også mene normen kommer af flertallet.

svar til indlæg. Ikke så tit som jeg sikkert burde
tilføjet af

Har ikke grædt ....

Har ikke grædt siden jeg var 15 og nu er jeg 19.
tilføjet af

Ikke enig

Jeg ved godt det er sådan man finder normen.. I dette tilfælde mener jeg bare det er for individuelt. Som.. Hvor tit er du glad, og hvorfor..
tilføjet af

lol

hva fanden er det for et indlæg.
tilføjet af

Nogle gange om ugen

Tjah, for mit vedkommende er det nok et 3-4 gange om ugen. Jeg har altid haft let til tårer, men lige for tiden har jeg meget travlt, jeg er bange for ikke at slå til, og jeg er bekymret for mit job.
Derfor er jeg mere trist end jeg plejer, og jeg kan også føle pludselig angst f. eks. når jeg hører om vold og trafikulykker. Alt dette fører til tårer hos mig, uden at jeg er decideret ulykkelig hver gang.
tilføjet af

Lige for tiden...

....hele tiden!
Jeg har en krise med min kæreste, så lige for tiden græder jeg sådan omtrent hele tiden:)
Men normalt meget sjældent
tilføjet af

Mine minder

Sidst jeg græd, var da jeg besøgte det hus mine nu afdøde bedsteforældre boede i. Så mange minder.
tilføjet af

norm?

Jeg ved ikke, hvad du skal bruge en norm til, er det fordi du vil høre om du er "normaaalt"? Hvorfor gå så højt op i det?
Hvis du har meget let til tårer og det påvirker din dag, så du ikke kan blive på jobbet, så vil jeg da anbefale dig en konsultation med din læge, der så enten kan udskrive noget psykopharmica til dig eller henvise dig til en psykolog.
Jeg selv græder måske 3-4 gange om året, græder VIRKELIG ud. Det tror jeg er sundt. At være på "lykkepiller" er ikke lykken tror jeg. Det gode ved livet er at det er fuld af op- og nedture, hvis livet var en vandret linie, ville det til sidst blive følelsesløst og intetsigende, man ville blive "ligeglad", og det er den værste form for "glad" man kan blive.
En norm...aner det ikke. For teenagepiger med følelserne helt udenpå poptøjet, der sætter urealistiske krav til deres kropsfigur, tror jeg normen er at de græder flere gange om dagen, om ikke andet indvendigt. For en moden mand i et sundt parforhold, nogle dejlige børn og med karrieren på ret kurs, der tror jeg ikke rigtig der er grund til at græde snot.
Så er der selvfølgelig dem der bare har meget let til tårer, og som kan påvirke en social sammenhæng på en direkte belastende måde. Dem synes jeg bare du skal holde dig langt fra, for de er håbløse!
tilføjet af

kondulerer

Hej Cry-Girl
Jeg kondulerer for at din kæreste er revet væk fra dit liv.
Jeg kender følelsen, har selv mistet min mand i et trakfikuheld. Der er ikke noget værre end når ens allerkæreste pludselig bliver revet væk. Det føles komplet meningsløst.
Man siger tiden læger alle sår. Det gør den ikke. Men man lærer at leve med smerten.
Jeg vil ønske dig alt godt fremover. Der er lys for enden af tunnelen. Tro på det.
Dybt medfølende tanker
Flygirl
tilføjet af

Norm på SOL og KUN SOL!

Hvis nu alle på SOL-Debatten svarede, så ville du kun få et billede af normen på SOL-Debatten.
Det er fejlagtigt at tro, at SOL-debattører giver et fint udsnit af befolkningen, typisk er det jo folk der netop selv har problemer, der skriver ind på debatten her, glem ikke det!
Desuden har jeg indtrykket af, at mange af SOL-debattørerne bruger mere tid på Internettet end gennemsnittet af befolkningen.
Man kan lave en SOL-brugerundersøgelse, men det er ikke det samme som en repræsentativ undersøgelse af befolkningen som sådan, det må du ikke glemme!
tilføjet af

Dril nu ikke

Dril nu ikke den lille, hun lider jo tydeligvis stadig af teenagehormoner, der forstyrrer logikken ;o)
tilføjet af

Rørende

Måske ikke direkte at græde.... Men får man ikke tårer i øjnene ved det her... Det er rørende. Og frygteligt. Og så kan man skrive at "det sker da hver dag". Men det gør vel ikke sagen bedre.
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=318604/
tilføjet af

den er grim

mere er der ikke at sige om det
tilføjet af

jah

Var lig ved at tude igår fordi jeg savnede min godeste ven, som jeg havde været sammen med 4 dage i streg... Så blev vi nødt til oz at lege igår...
tilføjet af

græder tit

jeg græder næsten hele tiden... ved ik hvorfor men jeg er meget depri...
tilføjet af

græder ofte

Jeg må nok indrømme at jeg græder rimelig tit, sommetider bare fordi mit liv føles som et helvede, og jeg har ikke kunne se noget positivt i det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.