4tilføjet af

Hvor er ham jeg leder efter?

Ihh det er så længe siden jeg har været rigtig forelsket! Det er ret irriterende faktisk. Det er næsten 4 måneder siden!
Jeg har aldrig fået ham jeg var forelsket i, lige fra da jeg forelskede mig første gang som 7 årig (Jeg er 15 nu). Har faktisk haft en kæreste som jeg ikke var forelsket i, og det var ikke rart.
Hvor mon jeg finder en fyr der også er vild med mig? Håber snart jeg finder ham!!
Knus Anica
tilføjet af

han kommer nok..

bare rolig, han skal nok komme.. pludselig så siger det: "smak!!" og så står han der..
tilføjet af

Bare rolig

Det du skal gøre er at tage det helt rolig, det kommer helt af sig selv, du er 15 år gammel, og det er ik fordi jeg siger du ik er gammel nok til at vide hva kærlighed er. Det jeg mener med det er, at hvis du tager det stille og roligt, og er dig selv, så kommer det helt af sig selv. Du har massere tid til at finde den store kærlighed, og når du finder den så ved du det os. det er noget du mærker lige med det samme..
Men jeg ønsker dig held og lykke med det ik :-)
Kh Knust Hjerte...
tilføjet af

Han kommer ikke af sig selv

Fire måneder er ikke lang tid. Vent et par år, og kom så tilbage og fortæl os, at der er gået lang tid.
Hvis du vil finde en sød fyr, så er du også nødt til, at gøre noget for det. Du skal ikke regne med, at han bare dukker op af sig selv. Du må lede. Find ud af hvordan den fyr du er på udkig er. Hvad er hans interesser, hvor kommer han etc. Lav en lille psykologisk profil, og begynd så at komme de steder, hvor han også kunne tænkes at være, og snak med folk der.
tilføjet af

Man skal aldrig lede

Man skal aldrig lede, fordi går der for lang tid, bliver man desperat, og så bliver det faktisk helt umuligt, det bedste er at faktisk at bruge tiden på at gøre sig lækker, eller komme i gang med noget,når kærligheden så sker tilfældigt er den bare bedst:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.