9tilføjet af

Hvor er det dog fantastisk!!!!

Nytårsaften må vi godt..... alle os d(r)an(s)kere!
Vi får smidt alle de dødsensfarlige våben i hænderne med kommentaren: "Fyr bare af det er "kun" for sjovt og skide flot" !!!!
Danskerne (læs:drankerne) der langt hen ad vejen sætter lighedstegn mellem morskab = fuldskab.
Yesss...hvor vi griner, det er også virkeligt morsomt. Det synes den døde dreng på 2 år sikkert også.
Hører fyrværkei og alkohol sammen???
I det hele taget undrer det mig, hvad der helt frivilligt, mon får nogenlunde intelligente mennesker, til at stille op på rådhuspladsen nytårsaften, midt i noget der ligner en krigzone.....det er sgu da fuldstændigt ubegribeligt.
Men det er måske moi der er kedelig????
tilføjet af

...

Tænkeren ytrede: "Men det er måske moi der er kedelig????"
Ja. Fyrværkeri er flot. Fordi nogen dør i et biluheld gør man heller ikke biler ulovlige, fordi nogle fanatikere sprænger ting i luften, gør man ikke ideologier og religion ulovlige.
Tag dig sammen.
tilføjet af

Ingen ved...

Om den der affyrede den raket, der på ulykkelig vis slog den lille dreng ihjel, overhovedet havde drukket - så det er måske ikke det mest oplagte eksempel du kommer med der ;-)
Mht. Rådhuspladsen - nææææ jeg ser heller ingen grund til at opholde mig et sted hvor sandsynligheden for at det går galt er større en mange andre steder samme tid.
Jeg giver dig dog ret - alkohol og fyrværkeri hører ikke sammen - drik med måde under middagen, fyr krudt af og drik så igennem hvis det er det der er behovet denne aften om året...
- Tankerne går dog til dem der mistede deres lille søn i går aftes :´(
S....
tilføjet af

Ja tænk Fjols

En toårig dreng fra Tølløse blev ved 23-tiden ramt af en vildfaren raket, da han så på fyrværkeri med sin familie. Han var dræbt på stedet, vurderer en læge.
En toårig dreng fra Tølløse blev nytårsaften ved 23-tiden ramt af en vildfaren raket, da han så på fyrværkeri sammen med sin far, faster og storebror. Drengens kvæstelser var så voldsomme, at han blev dræbt på stedet, vurderer en læge ifølge Holbæk Politi.
Altså rent uheld og som følge af fulde Danskere , fjols "
tilføjet af

Må man godt køre.......

.....bil, når man er påvirket af alkohol.....Øh...næh, det er vist ulovligt ..ikk.
Jeg taler ikke om at gøre det ulovligt, men at gøre det ansvarligt. Handler fulde mennesker ansvarligt?
tilføjet af

dig!

jeg tror bare at det er dig som er kedelig...
p.s.
et batteri gik amok på mig og mine venner igår kl. 23 ca. det var da meget sjovt...🙂(var nær blevet ramt, sammen med 4 andre venner)
p.p.s. eller også er det bare mig som er krigsglad...
tilføjet af

Prøv et nytår uden!

Fyrværkeri er blot blevet en vane, en tradition, som vi selvfølgelig skal have med hvert år. Nu om stunder må det sågar koste helt op imod 3.000 kr.
Dette menneskelige fænomen er forfærdeligt. Jeg er overhovedet ikke i mod at man har det sjovt nytårsaften, selvfølgelig, men ærlig talt, det er da forhåbentlig ikke fyrværkeri der gør aftenen sjovere?
Foruden den tragiske dødsulykke i Tølløse, kom 72 danskere på skadestuen i aftes, de fleste med afrevne fingre, lemmer og øjenskader.
Dette tal havde været nøjagtig 72 personer lavere, hvis vi havde fejret årsskiftet uden raketter, kanonslag osv. Jeg synes helt klart det er værd at få det stoppet, problemet ligger bare i at de fleste ulykker alligevel sker med ulovligt fyrværkeri. Måske skulle man lade ofrene betale sygehus-regningen selv, for nogle mennesker er risikoen for at miste egne kropsdele åbenbart ikke nok... Suk.
Som Tænkeren skriver lignede Rådhuspladsen nærmest en krigs-zone (på TV i hvert fald), men over det meste af landet, LØD det som krigs-zone. Et postyr der må have skræmt livet af dyrelivet, fugle, hunde, rådyr (ja, ude på landet var vi også ramt af disse krysantemum-bombenedslag!). Ikke lige just dyrevelfærd at behandle dem sådan.
Man skal være meget ubegavet for ikke at kunne have det sjovt uden at se og høre på fyrværkeri. Heldigvis er vi danskere slet ikke så dumme;
Så lad mig derfor opfordre alle, for hvem det endnu ikke er gået op for, til at prøve at holde en sjov krudtfri nytårsfest næste år, - det går fint!
tilføjet af

Ulovligt fyrværkeri

Du skriver, at de som har haft med ulovligt fyrværkeri at gøre, selv skulle betale hospitalsregningen.
Jeg er ikke en af dem som køber fyrværkeri, men skulle jeg en dag, ja så må jeg sige at jeg ikke ved hvad der er lovligt og/eller ulovligt. Jeg ved dog at jeg ville købe det hos en forhandler vi alle kender. Bilka eller andre store butikker. Men tænk på, at det altså ikke er alle der ved det. Selvfølgelig hvis man køber det "i porten", men jeg går ud fra det ulovlige også bliver købt i butikkerne. Eller er det bare mig der ikke ved det?
tilføjet af

Rådhuspladsen

Jeg havde den tanke, at godt det ikke var mig der stod på Rådhuspladsen mellem alt det fyrværkeri.....og så i den kulde.
Men, for ca. 15 år siden var jeg en af dem. Jeg husker det som sjovt. Vi bliver bare ældre og får andre behov.
tilføjet af

Fyrværkeri

Et rigtigt surt opstød:
Hvad tror I egentlig fyrværkeri er godt for? - bortset fra for dem, der scorer kassen på at sælge det?
Det er spild af penge, noget utilstedeligt griseri af vores alle sammens så omtalte natur...., - og kom så bare og snak om ozonlag og forurening...,- dette er totalt overflødigt og fuldstændigt spild af gode penge, som kunne have gavnet f.eks. katastrofeofrene i Asien.
Det var bare det, jeg ville sige.
Vi kan nu sjældent se ud over vores egen næsetip!!
Og ellers godt nytår! Nu gør vi det bare meget bedre!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.