1tilføjet af

Hvor bliver respekten af...?

- når single M/K'ere kaster deres kærlighed på folk i parforhold, ofte med børn?
De holder deres samvittigheder rene med undskyldningen om at det må være personen i parforholdets' opgave at være deres partner tro - det er jo ikke DEM der er nogen utro, vel? Vedkommende kunne jo bare sige nej, ikke sandt?
Har boet mange år i udlandet, og når min kone og jeg gik på diskotek, hånd i hånd og med ring på fingeren, var der aldrig nogen der prøvede at score os - det var tydeligt vi var sammen, og det blev respekteret.
Her i Danmark, midt i slow's og mens vi kysser gribes der pludseligt fat i en af os... hallo? Duh? Især min kone blev fuldstændig paf!
Et par indlæg længere oppe har én forladt sin kone (og hans 4-årige søn) fordi hun var ham utro. Prøv at se "Datteren"'s gribende respons, og forstå hvad børnene i disse forhold må gå igennem. Tænkte ham fyren der var sammen med moderen over det? Nej, det var jo ikke ham der var utro, så skide være med det, ikk'os'?
Min pointe er, at ALLE implicerede parter har et ansvar, og/eller lider af konsekvenserne. Så selvom I er single er i ikke fritaget ansvar!
Husk også på at 'what goes around, comes around' og kryds fingre på det ikke vil overgå jer selv efter i har "vundet prisen". Den partner i er sammen med nu, har jo allerede bevist at han/hun ikke kunne være tro...
Og hvis I af jer der var single og vandt slaget om jeres optagede partner, ikke er enige... så lad være med at være hykleriske ved at blive sure når der bliver lagt an på jeres 'gevinst', af andre.
/Hva'-så-dér?
tilføjet af

Respekt

Ved ikk hvad jeg skal sige.
kan kun give dig ret.
Det gør ondt, for dem det
går ud over.
Især børnene, hvis der er nogen.
Har selv mærket det...
Mig der har skrevet til ham der forlød sin kone (og sin søn). Gjorde sq ondt på sønnens vejne at høre!!!
Alt respekt for dig!!!
Datteren-der savnede sin far-
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.