13tilføjet af

Hvad ville du gøre???

Hvis der var krig i dit land og skulle flygte til et land med en hel anden kultur. Det eneste du har med dig er din regilion og dine traditioner! Du kan ikke sproget og folk fordømmer dig på din hudfarve.
tilføjet af

Tage imod.....

Tage imod muligheden for at bo i et land hvor jeg ikke hver dag skulle frygte for mit liv.
Også selv om det skulle vise sig at mit nye land ikke var helt så gæstfrit som alle fortalte mig inden jeg tog dertil.
tilføjet af

hysteri igen og igen.

1. Ville jeg flygte til et land hvis hele samfundstruktur og grundholdning til demokrati, ligestilling og frihed jeg hadede ?
2. Når jeg var i pågældende land, ville jeg ikke begå de massive forbrydelser (eks. masse voldtægt, røverier,, tyverier ol.) fordi er var GÆST og derved kunne smides ud som uønsket. Jeg ville blive nødt til at respektere landets love og holdninger og ikke opføre mig som om landet 'skyldte mig noget'.
3. Jeg ville ikke sende mine børn tilbage til det land jeg var flygtet fra for at blive gennemtæsket, hjernevasket og ødelagt fysisk og pyskisk og jeg ville ikke tage tilbage til landet på ferie.
4. Jeg ville ikke krampagtigt holde fast på de barbariske og gennemhadske holdninger som den sten-alder religion og kultur havde holdt mig under åg og kæder i hele mit liv når jeg havde en chance for at blive den kvit.
Du misforstår i dit selvretfærdige hysteri og naivt iver for kun at se nogle 'stakkels sociale klienter som du kan pusle om'. Det er ikke deres hudfarve man ikke bryder sig om, mend deres sindssyge holdninger alle vores grundlæggende holdninger og den civiliserede verden.
Eller vil du selv gerne leve i "den islamiske utopia" som de konstant proklamerer ?
Jeg ville hellere dø først.
tilføjet af

jeg ville

klart vælge et land der var omkring mig hvor min religion kultur og sprog mindede så meget om det jeg kom fra, og ikke flygte om på den anden side af jorden. Med mindre de ville forsørge mig resten af livet. Ikke stillede krav til mig af nogen art.
tilføjet af

Jeg....

ville blive og kæmpe......
tilføjet af

Jeg ville

ikke have troet at man kunne være så nedladende, generaliserende og racistisk i et veludviklet og demokratisk land som Danmark!!!
tilføjet af

Flot flot

Har du nogen sinde snakket med nogle, der har forsøgt kæmpe imod i en Kz-lejr eller torturfængsel??
Ellers kan du læse lidt her. God ”fornøjelse”.
http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=349678
http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=348340
tilføjet af

Fat nu........

......at det ikke handler om at folk bliver fordømt på deres hudfarve. Det er måske rigtigt i 0,1 % af tilfældende, men for Danmark som helhed er det simpelthen ikke sandt.
Vi afviser derimod på det bestemteste religiøst vanvid og dårlig opførsel. Noget der passer på en endog meget stor del af de der arriverer under det af dig nævnte påskud.
tilføjet af

Posttraumatisk stress (ar på sjælen)

Nej, præcist ”Min” kære Julia. Du har helt ret.
Det kan være lidt svært integrere sig (tilpasse sig) sig til et samfund, når man lider posttraumatisk stress (ar på sjælen) efter tortur eller oplevelser med krig eller borgerkrig. Især når flygtningen så oplever de samme fascistiske tendenser, som flygtninge flygtede fra, ligger bag de benhårde og intolerante integrations krav.
Men fleste selvoptagede nationalister her har hørt om cykeltyv med anden etnisk baggrund. Med de færreste af dem, der har gidet sig ind i posttraumatisk stress (ar på sjælen) er. Eller ved noget om plagsomt, det er at komme over denne posttraumatisk stress.
Og hvor lang tid, der tager at komme over det. Hvis de nogen sinde kommer over det.
tilføjet af

Klart

at det ikke er nemt, men vi har vel alle tænkt ...
Hvorfor fandt de sig i det, de stod flere hundrede jøder og lod sig skyde af nogle få mennesker....
Har du aldrig tænk på det !!!
tilføjet af

Jo, jeg har faktisk tænkt på det

De fleste mennesker er lidt godtroende, i den forstand at de ikke er psykopater.
Derfor var der mange jøder, der aldrig troede, at de ville komme så vidt.
Selvom de snusfornuftige jøder, der havde mulighed for det, havde flygtet. (Til Danmark, Sverige, England eller USA)
Men når de først stod i en forsvarsløs situationen med et geværløb for panden; så var der ikke så mange muligheder, vel?
Nogle har måske kæmpet imod. Men opnåde nok ikke andet end for få forkortet deres livshåb med nogle få øjeblikke. Og det var nok ikke nytteløs men heroisk modstand, som nazisterne tog billeder af. (De billeder får vi vist aldrig at se)
Men husk; at de jødiske flygtninge, der søgte hjælp i nærområdet (=Danmark), var dem, der var dårligst stillet. I modsætning til dem der flygtede langt væk (f.eks. til USA).
tilføjet af

arret har ikke ramt hukommelsen

de kender bistandsloven forfra og bagfra.
tilføjet af

???

Endnu en primitiv udtalelse fra en primitiv mand! Helt ærligt så regnede jeg med at vi i Danmark er et veluddannet og dannet folk! Har vi virkelig ikke mere at byde på end fordomme og nedladenheder?
tilføjet af

MEN

Du siger at man ikke dømmer folk på deres hudfarve, hvad så?
I er respektløse overfor en gruppe mennesker pga. deres religion, men jeg kan ikke de hvad I ellers skulle dømme udfra, hvis det ikke er farven!!!
Jeg har hørt latterlige svar som: Kvinde med tørklæde og mange børn!!! Men er det bedre end at dømme udfra farven???
I kender ikke det enkelte menneske, altså generaliserer I!!!
Fordomme lever desværre i bedste velgående i Danmark! Og havde ellers troet at sådanne primitive instinkter forsvandt med den voksende dannelse i det moderne samfund!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.