0tilføjet af

Hvad skal sådan en mand idømmes.

Dræbte til en børnefødselsdag

Et skænderi mellem to deltagere i en børnefødselsdag endte med skuddrab - drabsmanden er stukket af med sine sønner

13:15 - 20. nov. 2004


En 48-årig mand fra det tidligere Jugoslavien eftersøges, efter at han tidligt lørdag morgen dræbte en 33-årig landsmand med flere skud efter et opgør efter en børnefødselsdag i nogle klublokaler på Brudelysvej i Bagsværd.
Her havde 20-50 mennesker været med til at fejre et barns fødselsdag, da det hen på aftenen kom til et skænderi mellem offeret og den nu eftersøgte mand. Tilsyneladende havde den 48-årige generet en kvindelig gæst og den yngre mand var med til at smide ham ud fra festen, oplyser vicekriminainpektør Claus Hilborg fra Gladsaxe Politi.
Mange timer senere vendte den upopulære gæst tilbage, gik hen til sit offer, trak en revolver eller en pistol og skød løs mod vedkommende, der blev dræbt på stedet.
Derefter stak gerningsmanden af fra stedet, ledsaget af sine to sønner. Trioen forsvandt i en sort BMW 325 med registreringsnummeret SZ 27 210.
....................................................
Hvis det var din far.
Eller mand, der var dræbt.
Skulle morderen så have muligheden for efter at have skudt din far, eller mand med risiko for at børn eller andre blev ramt. og mens børn så blod sprøjtede ud i lokalet til evig ødelæggelse af deres sind, at komme ud nogle sinde igen.
Mord burde straffes med livsvarigt fængsel.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.