8tilføjet af

Har så meget lyst

Har ikke kontaktet ham siden lørdag. Han sagde SÅ grimme ting. Men det er en kamp...ikke at ringe, sende en mail eller bare en lille sms hvor der står "savner dig". I dag bliver det ekstra svært...for jeg har ingen planer.
Jeg føler mig lidt som en "vinder"...fordi jeg har kunnet klare det indtil nu...men han har jo heller ikke kontaktet mig. Han nyder det sgu nok bare. Tror han vil være helt kold i røven hvis jeg skulle finde på at ringe. Det er sådan set mit bedste argument for ikke at ringe og høre om han virkelig mente hvad han sagde. Han vil bare sige ja, hvilket får hele vores forhold i 2 år til at være bygget på en løgn. Og så vil jeg være endnu mere trist.
Hvorfor har jeg dog sådan en "drive" for ham ?? Ved hvordan jeg vil have det bagefter, og alligevel er det så forfærdelig svært at lade være.
Vi har ingen fremtid sammen...absolut ingen. Jeg vil gerne videre. Men jeg er ikke sikker på at jeg har lyst uden ham. Jeg er ikke sikker på at jeg kan eksistere uden ham. Jeg tror at jeg stille og roligt vil "dø"...heldigvis da kun i overført betydning. Jeg ved slet ikke om jeg elsker ham mere. Han har behandlet mig så skidt i en længere periode...han er den rene Jekyll/Hide...Jeg vil ALTID savne den gode side af ham. Han var vitterlig speciel...ikke bare en dum kliché. Men han havde det samme problem som mange hankønsvæsener...jo mere man sagde pæne ting om ham...jo mere selvhøjtidelige blev han. Og jo mere skidt behandlede han mig. Han var jo ikke "nobody"...mens at jeg derimod var det. Han sagde aldrig pæne ting til mig...heller ikke når der var grund til det.
Hvorfor er det så svært at lade være. Selvom det gør ondt at lade være, ved jeg at det vil gøre langt mere ondt at gøre det. Er det lidt ligesom at pisse i bukserne for at holde varmen ??
Nogen gange tænker jeg at jeg bør gøre det. Jeg har jo ligesom ikke noget at tabe. Men alt at vinde. Men nej...jeg tror ikke jeg har noget at vinde, så højrøvet han er blevet det sidste halve år. Jeg kan kun vinde at blive trådt mere på. At blive såret endnu engang.
Hvad er det der driver det ?? Hvorfor vil jeg så gerne ?? Hvorfor kan jeg ikke bare give slip❓Hvorfor er det så fandens hårdt.
tilføjet af

oprigtig talt

Så tror jeg, som du selv er lidt inde på, Ikke at der er at du har alt at vinde og intet at tabe ved at ringe/maile/sms'e til ham. Tværtimod tror jeg du har alt at vinde og intet at tabe ved at lade være!
Op med humøret. Der findes også folk der næsten savner sine hæmorider efter en operation, fordi smerten ved dem efterhånden var blevet en dagligdags ting, en del af en selv! Men efter et stykke tid er de dog alle glade for at de er væk ;-)
Tag en "Kold Tyrker" og glem idioten!!
Jeg er ked af, at en artsfælle(m) behandler en kvinde dårligt, men ved godt at der er mange der gør det, ligesom der desværre også er mange kvinder der behandler deres mænd dårligt.
Fat mod og se fremad. Du ved jo inderst inde godt hvad der er bedst!
tilføjet af

I know

Ja, jeg ved det godt. Jeg kan sådan set heller ikke forstå hvorfor at vi har været sammen så længe. Men hvorfor er det så så fandens svært ?? Hvorfor gør det så ondt ?? Hvorfor sidder jeg bare i min sofa og tænker på alt det gode og rare vi havde sammen, i stedet for at komme igang med dagen ?? Hvorfor er der så mange tanker oveni mit hoved, jeg vender og vrider hver en sætning, så jeg måske kan få den til at lyde som noget han kunne "falde" for...så vi kunne ses her i aften.
Hvorfor, hvorfor, HVORFOR ??
tilføjet af

Han er sindsyg, og derfor føler du smerten

Du har sådan et "drive" for ham, fordi hans Dr. Jekyll and Mr. Hide opførsel
har hjernevasket dig igennem de sidste 2 år. Hvis jeg var blevet udsat for det
bare en gang, så var jeg skredet med det samme.
De sidste 2 år har ikke bygget på en løgn, for så havde du forladt ham med
det samme. Det er hårdt at forlade den man elsker og ærer højt, men det gør
mere ondt at leve i et helvede.
Lad være med at overfuse mennesker med pæne hele tiden, det kan
ingen mennesker tåle. Alt med måde *SS*. Desuden spillede du på den
måde med på hans Dr. Jekyll and Mr. Hide ego, så han rigtig kan få dig
ned at ligge.
Hvis du har en god veninde, så skal du tale med hende om dine problemer.
Ellers kan en psykolog hjælpe dig på rette vej. For der skal en del til at slippe af
med følelserne efter 2 år med psykisk terror.
Men for alt i verden, så skal du holde dig langt væk fra ham.
tilføjet af

Alene men STÆRK

Jeg vil bare skrive at jeg står i nogenlunde samme situation som dig. Jeg føler jeg er blevet kasseret. Og hvad kan jeg gøre? Ingenting! Det er hans beslutning. Jeg har ikke noget valg.
Det er snart 3 uger siden. Jeg har kontaktet ham 1 gang, og det var 3 dage efter han slog op. Jeg ringede kun for at aftale nogle praktiske ting med ham. Ser du, han er svensker og vi var lige flyttet ind i vores nye lejlighed i Umeå. En måned efter slår han op på vores 1½ års dag, hvor det var menningen at vi skulle have været ude og spise. Jeg tager hjem til nogle venner og sover der til næste dag. Så tager jeg tibage til lejligheden for at hente mine ting. Der sidder han og ser ud som en vissen blomst og han fortæller mig hvor meget han har savnet mig og at han vil have mig tilbage. Jeg bliver jo lykkelig, men vi bliver alligevel enige om at jeg skal rejse tilbage til DK så vi kan få det hele lidt på afstand. Da jeg kommer ud i lufthavnen for jeg en besked fra ham hvor der står at han er der for mig når jeg kommer hjem igen.
3 dage senere når jeg er hjemme i DK ringer han og slår op. Igen. Sådan! Det er jo let når man ikke behøver at se personen i øjnene. Jeg føler at han har holdt mig for nar. Han løj mig direkte op i ansigtet da han sagde at han ville have mig tilbage.
Så nu står jeg her. Ved ikke rigtig hvor jeg skal gøre af mig selv. Men jeg kæmper for at komme over ham. Jeg Nægter at ringe til ham. Jeg ved jeg ikke vinder noget på det. Højest sandsynlig bliver jeg bare endnu mere såret, og det vil jeg simpelthen ikke byde mig selv. Jeg tror det gælder om at være en smule egoistisk i sådan en situation. Skal man komme videre med sit liv efter en længere periode, hvor man har været afhængig af den samme person, er man nød til at tænke på sig selv. Se (selvom det i starten er ret så umulig) på de gode sider ved ikke at være i et forhold og ved ikke at være kærester med netop ham længere. Tænk på alt det negative der var ved forholdet og det der aldrig fungerede. Det har i hvert fald hjulpet mig et skridt videre til at acceptere at forholdet er slut. En anden ting som også er vigtigt er at man kommer ud. Ud og møde mennesker og opleve nye ting. Lyt KUN til glad musik. Det andet sørglige pladder musik får kun en til at tude. Og det skal vi ikke! Vel? Vi skal ud og finde glæden ved at være. Ved at leve, og ved at være lige præcis den vi er. Det er hårdt arbejde, men jeg lyver ikke når jeg siger at tiden læger alle sår. Vi er bare nød til at have tålmodighed med vores følelser. Følelserne snyder os så let. De fortæller os vi ikke kan leve uden Ham. De fortæller os at han er den eneste ene. For det er jo det vi er vant til at føle! Nu er vi bare nød til at give dem tid til at fatte at sådan er det altså ikke. Der er så meget andet vi skal ud og opleve, og så mange nye mennesker vi skal ud og lære at kende. Giv dig selv tid til at komme over ham, men begrav dig ikke i det. Det er dit liv for betydningsfuld til!
Jeg håber ikke jeg har gjort noget værre for dig ved at skrive alt dette. Jeg håber egentlig at jeg har givet dig et spark til at komme videre. Jeg føler faktisk jeg har givet mig selv et spark.
Kan du nu få det rigtigt Godt. Og lad være med at ringe til ham.
Tænk på dig selv!
KNUS
(har du lyst til at mailes ved er du velkommen til at skrive til mig. ibbi@sol.dk)
tilføjet af

hvorfor vente på et skvat.

hej ´still broken hearted,´
-hvorfor vente på en som fordærver ens sjæl?.
prøv at finde en ny at dele livet med/lade vær´,at at nyde med en ny fyr.-måske skulle du prøve at være dig selv-og finde ud af hvad du er god til udent at have en fyr på hånden.man siger jo når man har kendt hinanden i 2-3 år-men i dit tilfælde er det 2 år,går forholdet lidt op og ned,-sådan er det osse når man er gifte folk-prøv at leve med det-og lade vær´´med at være en kontrolant over for ham.hvorfor skulle han være KOLD i røven hvis han virkelige ELSKER dig?.
-ærligt talt tror jeg ikke der er nogen som direkte pisser i bukserne for at vente på ens kærestes opr:måske ville han pisse i bukserne for ,at vide det er dig som RINGER til ham-kan det jo være at han vil pisse lidt mere på dig tror jeg.jeg syntes det er ret underligt at stille det sådan op når KÆLLINGER IKKE KAN FÅ NOK AF MÆNDENES KØNSORGANER.-det er totalt kliche at dømme en mands velværd.og igen hvis han ikke vil dig mere SÅ PRØV AT FORSTÅ DET.
det er kun hårdt som man selv ønsker det skal være.-der er pludselige osse ret mange kvinder som ødelægger hinandens kæreste liv over for hinanden:så,kold i røven -det ville jeg fandme være hvis jeg gravede i andres liv-hvor livet er PERFEKT HOS DEM.
godfornøjelse med din egne tragedie fr.sommerfugl:-)
tilføjet af

svært

Selvfølgelig er det svært at glemme 2 år med en person man virkelig holdt/holder af, og derfor er det ikke så mærkeligt at du har det, som du har det, men du er sgu nødt til at give slip, hvis han er som du beskriver ham.
Vi har sgu alle været der, men vi er også alle kommet videre, for som man siger, jeg ved godt det er en kliche´, men der er andre fisk i havet, det er svært, og sådan tænker du nok ikke nu, men det er der, og så må du glemme ham og komme videre. Hvis du så vælger at ringe til ham, vil han sikkert bare føle sig som en vinder, fordi han ved at du ikke kan undvære ham, ikke kan lade være med at ringe til ham, og du vil føle dig som en taber, så gør som du har gjort hidtil, hold dig fra ham, på alle måder, og gå ud og find en anden, og så måske bare håbe på at du måske støder ind i ham, så han kan se at han er ikke uundværlig, du kan sgu gøre bedre end ham, vis ham hvad han går glip af. Håber du får rede på situationen, knus, mr.big
tilføjet af

Alt på spil

Kære dig,
At elske betyder også at det kan gå galt. Du elsker, men i dette tilfæde den forkerte. Det vil du indse når du møder en rigtig dejlig mand, som kan behandle dig ordentligt. Der er massere af dejlige mænd derude, og mænd der også er gode til at elske - elske rigtige kvinder. Jeg tror vi alle har elsket een som ikke gengælder os, og det er hvad vi risikerer. Jeg selv er overbevist om at 2 mennesker skal elske hinanden og hvis det ikke fungere, så er det bare slut, og jeg må videre. Jeg har selv fornyeligt elsket en som ikke elskede mig tilbage, og for fanden da...AV, men hvad kan jeg bruge det til. Jeg måtte tvinge mig selv til at se alle de andre positive sider af tilværelsen. Livet er for kort til at gå og have det skidt over et menneske som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, brug ikke din energi på det. Husk: Tristhed er en følelse, og intet andet - du må ikke give den mere magt end det...det er "kun" en følelse, som jo i realiteten er en tanke. Jeg ønsker dig det bedste. Det tager tid/og sorg at komme over en som ikke gengælder ens kærlighed - og tag den tid, brug tiden med venner der holder af dig, og hæld vand ud af ørene til dem, men jeg lover dig, du kommer over det. Lad være med at give ham det bedste du har i dig, brug det på noget andet.
Kh en der forstår
tilføjet af

Fordi....

... du ved hvad du havde, og ikke aner hvad du får. Det er super-skræmmende at være uvidende om sin fremtid. Og selvom han var frygtelig, så vidste du, hvad han var. Det var der en tryghed i.
Er selv ret bange lige nu. Har droppet mit studie, og ved ikke hvad jeg vil m mit liv. Og tro mig: Jeg kunne meget nemt fortrænge hvor dårligt det gik på studiet, og hvor ked af det jeg var det meste af tiden. For det er vel nok skræmmende at stå som 27-årig uden andre færdige papirer end en studentereksamen. Ved dog, at det var gået galt, hvis jeg havde fortsat.
Men jeg var til job-samtale idag, og der er håb.
Så mit råd er: Hold ud - ring ikke til ham!!! Det går galt igen, hvis du ringer til ham. Du er bedre værd. Der kommer noget andet i dit liv.
En dag har du "jobsamtale" med en ny fyr. Der er håb.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.