2tilføjet af

Han ødelægger sit liv og andres....

hej alle sammen!
jeg har en meget god ven, som har været på stoffer (amf, speed og E bl.a.) gennem snart 7 år. Den eneste grund til at jeg ved hvad og i hvor lang tid, er fordi han en aften, grædende henvendte sig til mig og fortalte det, vi havde ca. en halv time inden stået og diskuteret, hvor han til sidst råbte af mig, og skubbede mig ind i et glasskab (der skete kun noget med skabet)... men da jeg så flippede over det, og spurgte til hvad i helv... der skete for ham, og hev ham til side, fortalte han det, efter meget overtalelse fra min side. nu snakker vi ikke så meget sammen mere, men jeg ser ham da ofte endnu, jeg kan se at han er på vej længere og længere ud. det piner mig, for jeg holder meget af ham.
hvad skal jeg gøre??? -har ikke selv erfaring med stoffer, så jeg kan ikke bare bed ham om at stoppe, ved jo ikke hvad det indebærer... HJÆLP!!!!
tilføjet af

Lad ham passe sig selv

Jeg,ved godt hvad du mener med at det gør ond at se ham ødelægge sig selv,men du kan intet gøre ved det.Han har valgt den vej i sit liv,og kun en kan hjælpe ham,ham selv.Du må ikke spilde dit liv og tid på ham,for det er han ikke værd.Et er at han ødelægger sit eget liv,men også at gøre det for andre,der må det bare stoppe.Du skal droppe enhver forbindelse med ham,hvis du kan.
Helt til dig.Du er dig selv nærmest,husk det.
tilføjet af

nu sys jeg fanm...

jeg sys nu lige du skulle klappe hesten, det er jo MEGA svært at lade være med at snakke med ham hvad hvis det vat F.eks din onkel hva´ hvad ville du så gøre ik noet bare selv begynde eller hva´?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.