21tilføjet af

Hårtransplantation

Hej derude, jeg er i starten af 20´erne og er allerede meget tyndhåret...
Jeg har allerede besluttet mig for at få en hårtransplanation, men er helt i vildrede omkring hvilken klinik jeg skal vælge!
Har set gode før og efter billeder hos Alvi Armani, men en tidligere konsulent for firmaet fraråder mig en opreation hos denne klinik, da resultatet i de fleste tilfælde ikke bliver tilfredstillende... Ydermere har jeg set før og efter billeder hos myhairclinik ved dr. Hussain, dog er før og efter billederne ikke særlig overbevisende. (Han har dog fået ret gode anmeldelser fra tidligere patienter)
Nå men har virkelig brug for nogle gode råd, helst fra andre patienter, evt patienter opereret hos klinikker i DK.
På forhånd tak
Kristian
tilføjet af

Det du ikke må glemme

er at du ikke får flere hårstrå. Der flyttes bare nogle fra nakken op på panden. Du fortsætter også med at miste hår og derfor kan noget af dit transplanterede hår også visne senere hen.
Husk at skaldethed er et kønstræk og at mange kvinder ser det som et tegn på maskulinitet. Vores nærmeste slægtning chimpansen har også hanlig skaldethed som sekundær kønskarakter.
Til sidst - Mænd med meget hår er ofte bøsser.
tilføjet af

Kære Lagermann

citat
Til sidst - Mænd med meget hår er ofte bøsser.
citat slut
Nej, denne gang er vi ikke enige. Jeg har været gift med en stærkt behåret mand. Bøsse var han ikke. Mine to sønner har masser af hår , de er bestemt heller ikke bøsser. Den sammenligning tror jeg slet ikke på.
Jeg mener heller ikke det gør så meget mænd bliver tyndhårede.
Men da jeg er frisør ser jeg kvindernes hår også bliver dårligere. Vi har ikke sundt hår mere. Jeg tror, vi langsomt bliver forgiftede.
tilføjet af

forstår dig

hej kristian
kan godt forstå dig er selv 24 og har fået lavet en hårtransplation. det er rigtigt at der bare bliver flyttet rundt på håret, så det er vigtigt at du gør alt for at beholde det du har nu, den bedste måde er at begynde finastride så hurtigt som mugligt det stopper hårtab hos 80 %
hold dig væk fra armani.. han får MEGET dårlig omtale.. hvis du vil ha den lavet hos de bedste i veden så er der dr. feller eller hasson and wong.
min er lavet hos medica klinik i dk, ind til videre er jeg tilfreds, men det er også kun 2 mdr siden og kan først se resultatet efter et år.. hvis jeg skal ha lavet en til, som der er stor sandsynlighed for så vælger jeg nok en af de bedste til jobbet..
men vil ikke afvise medica klinik..
tilføjet af

kan kontakte mig

hvis du på nogen måde har brug for hjælp, råd eller bare har lyst til at snakke med en med samme problem og som har fået lavet en hårtransplanatin så skriver du bare her, så finder vi en måde at komme i kontakt..
hilsen hero
tilføjet af

Dr. Hussain

Jeg har for 4 mdr. siden fået foretaget en hårtransplantation af Dr. Hussain. PÅ nuværende tidspunkt kan jeg ikke udtale mig om resultatet - men alt fra samtaler, pris, mails mv. har været helt fantastisk! Jeg kan begynde at se små hår, der kommer frem. JEg kan kun give Dr. Hussain de varmeste anbefalinger!
Venligst, Mikael
tilføjet af

meget gerne

Hej jeg vil super gerne i kontakt med dig, har en masse spørgsmål:-)
tilføjet af

Du skriver bare

Skriv bare - så skal jeg besvare efter bedste evne.
tilføjet af

hejsa

Hejsa, hvordan går det med din HT her ca 4 mdr senere?
tilføjet af

Hero

Hej Hero
Skal jeg tolke det således, at du er fra 85 og har fået foretaget en Fut-transpalntation?
Venligst, Mikael
tilføjet af

hej

hej jeg vil lige spøger om hvorfor du vil vælge udlandet efter du har lavet det i dk var det ik godt nok eller er det fordi priserne er for højt
tilføjet af

JA!!!

Ja det skal du !! Har valgt at gøre noget ved problemet nu, mens jeg har mest brug for min selvtillid, synes det er bedere end at vente til jeg er 40!! er dog også på finastride.. jeg er nu 8 mdr henne og et helt andet menneske!!! jeg får måske lavet en fue om nogen år når jeg lige har set om fin har stabiliseret mit hår
tilføjet af

!!!

Fordi at de ALLER bedste til at lave ht er i udlandet.. nu har jeg sagt a - så siger jeg også b hvis jeg har behov for det i fremtiden, man kan lige så godt bruge de bedste af de bedste.. men medica er udemærket!!!
tilføjet af

hår

transplantation
tilføjet af

erfaringer i danmark med fue

hvem?
tilføjet af

Pris

Hvor mange kvadrat cm. fik du lavet og hvad var prisen?
tilføjet af

stadig her hero?

Har et spørgsmål, hvis du stadig vil komme med et par råd, til en søgende...
tilføjet af

Hårtransplantation

hey vedr HT lige fået det lavet i ankara i tyrkiet FUE super behandling og pris 2400 grafts ,,
tilføjet af

Hårtransplantation

Hejsa...jeg fik lavet hårtransplantation ( Fue ) for tre måneder siden, 🙂 3000 grafts...til ekstrem billige penge. Er meget, meget tilfreds! Jeg har allerede fået så meget hår, at man slet ikke kan se at jeg har været skældet! Det var en super moderne klinik med god service og dygtige læger! Rejsen var alle pengene værd! 🙂
tilføjet af

Hårtransplantation

Hej T.O.
Det er nok ikke sikkert du ser denne, men hvis, hvor fik du lavet din FUE?
Jeg skal have lavet en FUE om nogle måneder men er stadig stærkt i tvivl om hvor jeg skal foretage hårtransplantationen.
Overvejer Hårklinikken eller Poseidon i KBH. Jeg ved at jeg skal have flyttet omkring 2500-3000 grafts, men det bliver også hurtigt dyrt, men hellere et bedre resultat fremfor at spare.
tilføjet af

Hårtransplantation

Jeg er helt sikker på at "T.O" efter over 1 år, stadig venter på svar.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

Hårtransplantation

e
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.