5tilføjet af

Hårextension

Hej
Jeg har tyndt og slidt hår og vil derfor gerne ha sat hår på..
Jeg bor i Vestsjælland og vil derfor høre at der er nogle herinde der kan anbefale en der er god til at sætte hår på
Jeg ved ikke lige hvilke metode endnu men nok med keratin, men også her vil jeg gerne høre fra andre der har prøvet det og måske gerne jer som har prøvet mere end en slags ekstension
Og vil gerne høre de dårlige ting så jeg ved hvad jeg går ind til..
F eks hvor "falsk" det ser ud, om det er svært at vaske og redde og andre ting som i synes der er værd at vide for mig inden jeg tager den beslutning..
tilføjet af

Keratin?

Har du tænkt på en hårtransplantation eller hvad er vi ude i. Keratin? Kender jeg ikke.
Det er med garanti ikke noget der kan få håret til at gro igen, hvis først det er faldet af. Er du mand/kvinde? Jeg har undersøgt hvad muligheder der findes inden for hårtransplantation.
Vh.
Kap26
tilføjet af

Keratin

Keratin er et stof som findes naturligt i dit hår. Ren keratin kan varmes op og det smelster så at sige dit hår sammen med det "falske"
Til det oprindelige spørgsmål. Jeg har endnu ikke selv fået extensions, men har også overvejet det flere gange. Det er jo desværre ikke helt billigt, men prøv at se på www.goldlock.dk )Det er en frisør i KBH) de har nogle rimelig priser.
Efter hvad jeg har læst, er den mest skånsomme metode at det kunstige hår sættes fast med flydende keratin. Du ved sikkert, at man kan få hårtotter hvor der allerede er keratin på, og så bruger man en varmepistol til at sætte det fast til ens ejet hår. Det skulle slide på håret mere, end hvis man bruger flydende keratin.
Hvis du får det lavet af professionelle bliver det svært at se at det er ekstension - hvis du passer dem rigtigt. Brug for guds skyld rigtigt hår - ikke noget nylon eller hvad pokker de ellers bruger. Natur hår er pænest og opfører sig ligesom dit eget. Det eneste med naturhår er det etiske - hvor meget mon de indiske og japanske piger har fået for at klippe sig skaldede??
Jeg overvejer selv at købe naturhår, men det bliver med klip-on metoden. Så kan jeg have langt hår når jeg vil - og dem kan man købe til omkring 5-7 hundrede kroner, hvorimod ekstenssions lavet af en proffesionel koster fra 1500+++++ :)
Håber du kan bruge det til noget..!
tilføjet af

:) ...

Jeg har valgt at få clip on - off som du kan tage af og på som du vil, og det er en befrielse for mig, at jeg ikk skal flette mit hår hver aften osv🙂overvej det.
www.maikan.dk
Hvis du overvejer det 🙂
tilføjet af

Keratin

er i følge hair.dk bare et pænere odt for lim. Man limer hår fast.. :o) 🙂
tilføjet af

evt. micro ring metoden..

Hej
Jeg kender selv til at have tynd og slidt hår! Jeg har prøvet alle slags extensions og var i en periode mest tilhænger af keratin, da det er rimelig nemt at skjule. Men så fik jeg lyst til at prøve clip on og blev faktisk også rigtig glad for det🙂Men nu vil jeg prøve noget nyt, nemlig micro rings. Det er hairextensions med små aluminiums ringe med gummi på indersiden, som man klemmer fast på små totter af ens eget hår. Det skader ikke på nogen måder og når man vil have håret ud igen klemmer man bare på den modsatte side af ringen, og totten falder ud :)
Jeg har overvejet at købe det hjem til min forretning www.myextensions.dk, men nu vil jeg først se om det er noget jeg selv synes om.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.