7tilføjet af

HÅRDERE STRAF!

for nogle dage siden blev en mand dømt i retten, han havde overfaldet en mindreårig dreng.
drengen der nu er bange for at gå ud når det er mørkt, må lide endnu mere med at manden ikke får den straf han har fortjent.
drengen stod med 3 andre venner og ventede på bussen. Da manden farede rundt om hjørnet, og slog ham 3-4 gange i hovedet med knytnæver, han havde en ring på, så drengens ansigt blev flået op.
nogle uger efter dette overfald fik drengens forældre besked fra politiet om at han var fundet.
Lettede over at han nu skulle i fængsel (jaja) måtte de nu vente nogle uger på retten, EFTER AT HAVE VENTET I ET ÅR! EFTER FLERE UDSKYDNINGER AF RETTEN FIK MANDEN 6 UGER
BETINGET"!!
hvad helvede er der galt med Danmark!?
hvorfor skal en lille dreng og hans familie (for ikke også at nævne vennerne) LIDE AF ET DÅRLIGT OG SVAAAAAGT STRAFFESYSTEM!?
mandens mor er dansk hans far udlænding, derfor kan han ikke smides ud af landet.
tilføjet af

Mangler lidt detaljer...

Har du ikke et link til en side hvor der står noget mere?
Jeg syntes ikke at man kan dømme nogen ud fra de oplysninger du har giver her...
Naturligvis skal folk ikke have lov til at slå mindreårige i hovedet, men det kunne være fint at have rettens begrundelse for hvorfor han ikke fik en hårdere straf.
Men jeg er også 100% tilhænger af at folk som øger fysisk vold mod nogle virkelig burde komme ind og ruske tremmer i mange år...
Jeg har altid haft den holdning at hvis en person dræber en anden, så skal han selv dømmes til døden. Naturligvis kun hvis der er tale om overlagt mord.
Mordere er ikke noget man bør gemme på...
Til gengæld, så burde sådan en som Kurt Thorsen ikke sidde i fængsel. Han burde bare komme ud og tjene nogle penge så han kan betale lidt tilbage af det kan har snydt for.
tilføjet af

Du har ret !

Den sag du nævner, samt mange andre voldssager,- specielt mod børn ..... forstår man ikke straffen på ... hvis man kan kalde det straf !
Jeg må indrømme at jeg efterhånden er stået af på det danske retssystem ............... laver du pengekriminalitet, får du en hård straf. Begår du vold eller slår du et andet menneske ihjel,- ja, så er det sgu da til at dø af grin over herhjemme !!!!
Penge blir´ sat højere end menneskeliv .... og det er der jeg ikke er med mere !!!
tilføjet af

Hmm... Skæv danmark!

Hejsa alle sammen!!!
Hmm.. må give ret.... Penge er åbentbart mere vigtig end menneske liv! Dog skal man huske på de kriminelle oftest skal ud af fængslet igen og vider i livet! Mange af dem, med mindre de ikke er helt raske, har det jo osse dårligt med det der er sket! Så på den side set, kan jeg godt se en lidt mild dom, sammensat med en behandlings dom, kan gavne den dømte! Lad mig LIGE slå fast, jeg tager på det kraftigste afstand fra volden, både mod børn og andre!!!
Jeg kan osse sagtens forstå frustrationen hos de forulempede over der går så længe inden manden kommer for retten! MEN i dagens danmark gør man jo osse meget ud af at dømme den rigtige og få alle beviserne med! *SS*
Jaa.. lige et par hurtige strø tanker.. håber i forstå min pointe i dette indlæg! *SS*
tilføjet af

Forstår godt, men ...

.... synes du ikke at man så burde gøre noget for at fremskynde den proces, der nu engang er for at finde den rette skyldige,- så de efterladte, ofrene og andre, ikke skal sidde i uvished og utyghed i SÅ lang tid ?
Det er da under al kritik !!!
Mht. at de kriminelle skal ud igen, og videre med livet ....og også har det dårligt med hvad de har gjort - så retfærdiggør det bare ikke den kriminelle handling !
Ethvert voksent menneske ved hvad der er forkert og hvad der er rigtigt !!!
tilføjet af

Kan godt se det!

Jo.... Selvfølgelig skal den anklagede for retten så hurtig som det er muligt! Helt klart, ingen tvivl om det! Men spekulere osse lidt på, det må være et chock for famillien, hvis man nu fik den forkerte dømt! Så på den side, kan jeg godt forstå det tager tid og få samlet beviser.. udfærdiget anklage skrift... afhøringer osv! MEN jo.. det tager lidt for langtid i dag! Men oki.. politiet klager jo osse over mandskabs mangel! *SS*
Nej det retfærdigører ikke handlingen!! Overhovedet ikke.. MEN jeg mener man skal ikke sparke til den dømte ved bare at lade ham alene! *SS*
tjjaaa.... man BURDE vide når man har forbrudt sig mod loven!
tilføjet af

Kurt er god nok på bunden...

Kurt er faktisk god nok! jeg kennder ham personligt og han er sådan en der ikke kan sige nej til at hjælpe, en guttermand i mine øjne...
tilføjet af

psyko

faktisk så tog det vidst kun 2 uger og så havde politzen allerede fundet ham, men retsdatoen blev heletiden skiftet og hensat til senere...
JEG SYNTES AT DET ER FOR MEGET NÅR DER VAR OVER 20 VIDNER AT POLITIET IKKE INDKALDTE ET VIDNE!
OG AT HAN IKKE FIK EN HÅRDERE STRAF NÅR HAN HAR OVERFALDT FLERE FØR!
FX. SÅ HAVDE HAN OGSÅ OVERFALDET EN 11 ÅRIG DRENG UDEN GRUND IGEN OG GIVET HAM ANDENGRADS FORBRÆNDING PÅ HALSEN!#""!"!?
Hvad sker der for danmark? prøver han måske at slå flere mindreårige Ihjel? han fejler da noget!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.