16tilføjet af

Groteske dyreaktivister

Hvis det nu er tilfælde som der står i denne avisartikel - http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=313976/ , at dyreaktivister har gravet et lig op for at protestere mod dyremishandling, så er det simpelthen for langt ude.
Håber de bliver fanget og får lange fængselsstraffe.
tilføjet af

Andre eksempler på åndsvage dyre aktivister

Nu er B.T måske ikke den mest troværdige kilde, så jeg vil egenlig ikke kommentere historien.
Men vi hører jo ofte om at mink bliver lukket ud af deres bure og ud i naturen af dyre aktivister.
Det er faktisk dyremishandling. For de fleste af de stakkels mink dør hurtigt af sult eller stress.
Ofte fremstår disse dyreaktivister desværre nærmere som bøller der gerne vil lave ballade, end som seriøse mennesker som ved hvad de taler om.
De får opmærksomhed men de får ikke sympati.
Mvh Jacob
tilføjet af

nu!

De mink der bliver sluppet fri får en god død i naturen. De skulle aldrig have været i de bure i første omgang.
Det er grimt at grave lig op og sende det med posten i små bidder, men det er desværre nødvendigt med drastiske midler. Det er en krig og der er kun få som kæmper for dyrene.
Alle organisationer der vil gøre noget bliver store og ender i blød sødsuppepolitik. Eksempelvis PETA. Hvad skete der er Dyrenes Befrielsesfront? De havde da nogenlunde fat i hvad det handlede om.
Dyrerettigheder får først befolkningens opmærksomhed når det går ud over nogle søde små heste og kommer i TV2-nyhederne. Det er en dråbe i forhold til alle de forbrydelser som sker hver dag. Dyremishandlere skal dø!
tilføjet af

Mygs rettigheder

Hvorfor er der aldrig nogle dyreværns aktivister, der slås for mygs rettigheder?
Og har fladlus ikke også ret til et værdigt liv?
/Muuuh sagde hunden.
tilføjet af

Hælp

Jeg har slået flere myg ihjel på inhuman måde.
Står jeg nu til dødsstraf ifølge dig?
tilføjet af

gu gør du så

Tænk dig for 200 år siden mente man ikke at negre havde rettigheder. Det virker grotesk i dag. Om 200 år vil man se på denne tid på samme måde. Der kommer et opgør med dyrehaderne. Det er i orden med mig hvis der er nogen som kommer til skade i kampen.
tilføjet af

Fordomme?

Selv ønsker jeg heller ikke, at kommentere den omtalte artikel, da jeg ikke finder BT for værende pålidlig kilde.
Jeg ved godt hvad du tænker på, når du taler om at lukke uskyldige mink ud i naturen. Det er Dyrenes Befrielsefront/ Animal Liberation, som står for disse aktioner. Jeg synes ikke, at du skal skære alle dyresktivister(et ord) over i en kamp, da alle ikke agere på den måde, som du ridser op. Selv er jeg dyreaktivist, men jeg ville aldrig og jeg siger ALDRIG skade dyr, ved at agere som Dyrenes Befrielsesfront/ Animal Liberation. Så inden du dømmer, skal du lige tænke dig om, da det hører til en minioritet. Jeg går kun ind for fredelig aktivisme, selvfølgelig.
tilføjet af

Hmm

Hun er død!!! Og det er der jo ikke så meget at gøre ved...
De to brødre har fanme godt af at folk ikke finder sig i deres mishandling af dyr.
BT er et underholdende blad ligesom Anders And er det :-)
tilføjet af

du...

er da en smule underlig.. tror du ikke at du skal søde hælp??
tilføjet af

Jøsses da.......

Grow up.
Er det virkelig seriøst dit syn på den sag?`
Hvis ja, så har jeg kun hovedrysten tilovers for dig.
tilføjet af

Christina har ret

Jeg er da sikker på at dyrene vil få rettigheder med tiden. Jeg synes blot det går for langsomt og synes det er i orden, hvis de værste mishandlere bliver hængt ud. Eller bare hængt.
tilføjet af

BT og Anders And blade

Anders And blade har bare mere med virkeligheden at gøre end BT. :-D
tilføjet af

Hvor primitivt.

Og dette skulle så være endnu et eksempel på, hvor civiliseret vores samfund er blevet i dag? Hvordan kan man forsvare dyrs rettigheder ved at krænke menneskets?
tilføjet af

JA SGU!

Lad os omgående oprette FBF (Fladlusenes befrielsesfront). De stakkels kræ skal have lov til at LEVE.... og YNGLE!! Nogen der vil være med til at lave en farm ?
LOL
tilføjet af

ja det er et paradoks

Jeg er enig med dig at det er et paradoks. Min påstand er, at de som behandler andre dårligt frasiger sig visse rettigheder. Eksempelvis hvis man banker nogen ned ryger retten til at gå frit på gaden i den tid man ryger i brummen. Her er problemet: Dyr har (næsten) ingen rettigheder, så man kan gøre med dem hvad man vil. Dyresex er OK i Danmark. Der er altså ingen sanktioner. Nogen kunne låne din mors hund og bolle den i røven uden at have gjort noget ulovligt. Hvad synes du om det? Sådan er det over hele linien og i industrien er det sat i system hvad enten det er landbruget eller dyreforsøg.
Jeg ved godt at jeg taler om selvtægt, og at slippe mink fri for en sag man tror på, ikke er anderledes end terrorisme. Men jeg er ligeglad. Jeg tror vi først lige er begyndt at se kampen gå i gang... Jeg holder med dyrene.
tilføjet af

Fjern Georg Olesen

Efter at have set operation-X på tv2 onsdag d. 16 feb. 2005. Har jeg kun tilbage at sige Danmark fri for dyrehadere, Georg Olesen og de Udlændinge som ik forstår noget som helst af hvad det vil sige at leve i en civiliseret verden. Georg bor forresten i HOBRO, hvis nogen skulle være intereserede. Håber dyrenes befrielsesfront tager denne sag alvorligt.
tilføjet af

dyreaktivister skulle ha nogen på hovet

vis man kunne komme af med de skide dyre aktivister så
så verden meget bedre ud
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.