7tilføjet af

gode tips....

hej allesammen.. jeg har i lang tid nydt godt af jeres indlæg og svar, og tænkte på om ikke lige I kunne hjælpe mig..
jeg har lige fået en kæreste, som jeg er MEGET glad for, og jeg vil gerne gøre alt muligt godt for ham, så er der nogen, der har nogle gode idéer?
jeg tænkte lidt på at give ham et blowjob med isterninger, jeg har aldrig prøvet det før, hvad siger I fyre?? er det godt? og hvordan skal det gøres?
hvad er I bare helt vilde med at jeres kæreste gør ved jer? og hvad gør I for jeres kærester?
vi har kun været sammen ca. to uger, er det for tidligt at begynde på sådan noget? jeg vil jo heller ikke risikere at skræmme ham væk..(!) det ville være rart med lidt respons og inspiration her..
på forhånd tak..
og hvis der kommer nogle inputs, skal jeg da nok lade jer vide, om det var en succes.. *sf*
tilføjet af

Hejsa

Hejsa girl19. Jeg vil bare lige sige at det er fedt du gider gøre sådanne ting for din kæreste, det er noget jeg personligt ville sætte stor pris på. Men rolig nu, i har kun været sammen i to uger og hvis jeres forhold kommer til at holde længe (hvilket jeg da på jeres vejne håber) så ender det jo med at i snart ikke kan finde på noget nyt fordi i har prøvet alt :-)
Det med isterningerne er virkelig dejligt så det er en god ide :-) Hvordan det udføres skal jeg ikke kunne beskrive nærmere da jeg ikke ligefrem har erfaringer på det område der omhandler udførslen af et is-blowjob(heldigvis da :-). Det eneste jeg kan sige er at du skal have lidt is i munden og ikke så meget at hans lem ikke kan være der eller at du mister evnen til at bruge mundens faciliteter til at tilfredsstille fyren :-)
Held og lykke med det.
tilføjet af

en anden måde...

hejsa
der er også en anden måde at pirre ved et blow-job, det er hvor du har en sodavandsis og slikker på den mens din kæreste ser på også skifter du lidt i mellem den og hans lem, så er du kold i munden og mænd nyder det visuelle
god fornøjelse
tilføjet af

Nu Skal Du Høre

Hejsa.. Jeg syns det er kanont at du vil gøre en masse for din kæreste og jeg syns ikk det er for tidligt... Tværtimod... Personlig har jeg en kæreste der er MEGA god til at gi blowjobs. Du skal ikk bruge for store isterninger, da det kan være svært et ha 2 ting i munden på en gang. Du behøves ikk nødvendigvis og ha is i munden hele tiden.. det gode er bare at din mund er kold... for det ka godt blive "kedeligt" det er for ens formet. og lige en sidste ting på falde rebet. Prøv at sug ligesom når man suger smagen ud af en sodavands is, mens du køre op og ned... Og Husk.. ALDRIG tænder.. god fornøjelse
Mikl
tilføjet af

hej

tak skal I have begge to.. og det er måske rigtigt, at man skal tage den med ro i begyndelsen, så man ikke løber tør for idéer.. men vil jo så gerne gøre alt muligt godt for ham.. tjah, sådan er det vel at være in love.. hihi.. men jeg vil da lige anskaffe mig nogle isterningbakker og lidt sodavandsis.. *sf*
tilføjet af

til Mikl

hej og tak fordi du gad svare mig..🙂har tænkt mig at følge dit råd, og hvis du har andre gode idéer, så må du da MEGET gerne lade høre fra dig.. det behøver ikke nødvendigvis være noget med blowjobs, bare små, søde idéer til at forsøde hans tilværelse..
tilføjet af

Kære girl 19

Jeg kan godt lide at binde min kæreste så han hverken kan bevæge arme eller ben og så giver jeg ham bind for øjnene. Han elsker det for det gør at han registrerer alt med hver en celle og desuden ved han at han fuldstændigt er under min "magt" og jeg kan gøre alt ved ham.
tilføjet af

læs dette

alt der har med sex at gøre kan kun være godt når du snakker om mænd
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.