11tilføjet af

Gmail invites - ingen vil ha' dem?

Hej
For et par måneder siden ville alle ha' en gmail konto med masser af plads - idag er der ingen der er interesseret i dem, eller er der? Jeg fik en Gmail for noget tid siden og er ret glad for den, nem at bruge, masser af plads, hurtig, etc etc. Så fik jeg nogle invites og fyrede et par af til nogle venner - alt var godt. Jeg har stadig nogen liggende, men ingen synes at ville ha' dem. Forleden skrev jeg i min blog på www.dengalemand.dk om den ulykkelige situation, men der var ikke ligefrem ekstremt mange der var interesserede.
... forstår det ikke helt.
Dengalemand
tilføjet af

Jeg vil da gerne prøve

Hej
Du må da gerne sende en inv. til mig :-)
Jeg vil da gerne prøve Gmail
Hilsen
@m
brandmand1@sol.dk
tilføjet af

Måske...

... er det fordi gmail ikke er tilgængelig for alle endnu???
Til trods for at jeg for længst har tilmeldt mig som interesseret bruger OG Google har lovet at kontakte mig, når gmail kom op at stå... ja, så har jeg intet hørt endnu.
Hvis du har fundet måden at knække nødden på, hører jeg gerne fra dig!
tilføjet af

og adressen er:

socle@sol.dk
(Tak)
tilføjet af

Bare send til mig!

Hejsa!
Jeg kunne nu godt tænke mig at oprette en Gmail. Hvis du har flere invitationer tilbage, så må du da meget gerne sende en til mig.
VH Peter
tilføjet af

Gmail

Jeg vil ligeledes gerne oprette en Gmail-konto, men det er kun et fåtal mennesker der har været så heldige at blive oprettet som brugere indtil videre. Du er således en af de heldige med rettighed til at invitere andre brugere.
Årsagen til at mange ikke vælger at oprette sig som brugere vil jeg formode skyldes, at de enten er utrykke ved overvågningskonceptet, er skeptiske overfor en mail i deres mailbox, ikke kender til produktets fordele eller slet ikke er interesseret.
Jeg håber, at du kan bruge ovenstående.
Ifald vil gøre mig en modtjeneste, så kan du jo give mig muligheden for at oprette mig som bruger.
Min mail: cbnielsen@sol.dk
tilføjet af

Øhhh?

Nu er jeg ikke den skarpeste kniv i skuffen udi internet og it generelt, så vil nogen være så venlig at oplyse mig om hvad Gmail er?
Vh
Klumpedumpe
tilføjet af

Gmail er en Googles e-mail service

Hej
Gmail er Googles bud på en e-mail service, andet er det såmen ikke. Det der er lidt anderledes ved Gmail er, at de for det første ikke har nogen bannere og andet ikkerelevant gejl på mailen, men kun har de sædvanlige textads som du også ser på en googlesøgning. Derudover tilbyder de 1000mb plads, så i realiteten skal du ikke slette mails de næste par år - medmindre du selvfølgelig fylder den op med alle mulige vedhæftede filer. Det er nemt at bruge, minder meget om en alm. mailklient og så er deres kendte søgefunktion implementeret også hvilket gør det nemt at hitte mails. Selvfølgelig er der lige det her med tekstannoncerne som læser teksten i dine mails og spytter relevante reklamer ud tilsvarende, men hvis du føler dig tryg ved Google, så skulle der ikke være de helt store problemer med at bruge den.
Gmail er i beta pt, og du kan derfor kun være med hvis du får en invitation af en anden bruger - og kun hvis denne bruger har fået tildelt noget han kan dele ud af :-) Det er rigtig godt fundet på af Google, for de har startet en hel hype hos folk som gerne vil føle sig specielle og ha' en god e-mailadresse inden alle andre får mulighed for at prøve.
Rico
tilføjet af

Min mailadresse

Skulle du få lyst til at sende mig en Gmail invitation, så er min mailadresse; bratberg@sol.dk
Håber at høre fra dig.
tilføjet af

Flere tilbage?

Hej Rico!
Hvis du har flere invites, vil jeg også meget gerne forsøge mig med Gmail!
PS: Sej 100-liste du har :o)
Vh
hot-lava@sol.dk
tilføjet af

Sikkert for sent?

Hejsa,
Nu har du vel fået udsolgt efterhånden, men jeg prøver da alligevel...
Jeg er meget interesseret i at prøve Gmail, så jeg ville blive glad, hvis du ville sende et invite til
Kristian Kann
kann@stud.ku.dk
På forhånd tak!
tilføjet af

Sorry, der er ikke flere.....

Hej med jer
Jeg er løbet tør for invites - det gik stærkt lige pludselig :-)
Rico
http://www.dengalemand.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.