2tilføjet af

Forviret over pigen

Hejsa jeg var til en julefrokost med nogle venner jeg har kendt i snart 3 år. (det er en forening). Jeg mødte så en rigtig sød pige som jeg er faldet godt og grundigt for og synes at vi svinger godt sammen. Det skal lige siges at jeg har set hende før uden rigtigt af få snakket med hende.
Jeg var med hende hjemme efter vi havde været i byen og danset en del, og vi sov i samme seng uden der skete noget af, i ved hvad. men det gør nu ikke så meget, men det jeg er lidt ked af er at hun ikke svare tilbage på de sms'er jeg har sendt hende her i dag, jeg har været sammen med hende både i går og i fredags.
Skal jeg være nervøs? Kan jeg være gået for hurtigt frem?
Hendes veninde siger godt nok at hun kan være lidt sær på det punkt.
Hvad siger i?
tilføjet af

Svar

Jeg synes ikke du skal tænke yderligere over det. Bare giv det lidt tid, så skal hun nok svare tilbage, så længe at du ikke sender 20 sms'er om dagen:) Pas på med ikke, at virke for tilgængelig, så føler hun måske at det er lidt for let. Endelig kunne du jo altid fatte knoglen, og ringe til hende, så kan du også hurtigt mærke på hende, om interessen er der. Jeg synes ihvertfaldet selv, at et tlf. opkald viser at man tør, og at man virkelig mener noget med det, en sms kan hurtigt blive lidt tamt. Men nu er jeg jo selv en pige, og måske vil hun bare gerne have, at du kæmper lidt for det, samtidig er hun måske heller ikke interesseret i, at du skal vide lige præcis hvor du har hende, og derfor kommer til at synes hun er uinteressant. Men held og lykke, håber at ovenstående kan bruges til noget. (",)
tilføjet af

....

hey jeg er selv en pige søde, og jeg ved hvad hun har gang i... hun spiller kostbar, sådan er vi tøser.. hun vil sikkert tjekke dig, for at se hvor vild du er med hende.. det kan vi tøser godt lide.. vi elsker at se på hvor langt fyren vil gå for en, men du må ikke blive klistret, du skal selv spille lidt hard too get... så lukker hun sikkert sine øjne op...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.