2tilføjet af

Fields of Gold

Er lige kommet fra fest på Crazy Daisy - er stadig påvirket af alkohol - drikker kun sjældent - jeg er den stille pige med de knaldhamrende gode karaktere. Det ville være løgn at sige at jeg ingen venner har, for jeg har en del, og alligevel føler jeg mig så uendelig tom indeni. Jeg kan ikke få ham jeg gerne vil ha' og idag vendte han mig totalt ryggen - vendte øjne og hele pisset - kors hvor gjorde det ondt. Jeg øler mig meget vemodig og meget meget alene. Jeg græder og kan ikke holde op - han har såret mig - Steffan. Og Kris, den eneste der måske har fasineret mig lidt siden ser jeg måske aldrig igen. Sidder og høre sting: Fields of Gold - dejlig sang. Vil gå i seng. Hvorfor er livet så svært?
tilføjet af

hvad mener du?

Hvad mener du med at han vendte øjnene og det hele?
Jeg kan også lide sting, jeg så ham i århus den 15. juni i år. Prøv også at sætte Seven Days på...man kommer også i godt humør og bliver mindet om at man skal gribe chancen mens den er der.
Pøj pøj med det hele og fortsat god efterårsferie (som jeg går ud fra du har, siden du kan gå på CD midt i ugen?)
tilføjet af

op med humøret :-)

Jeg forstår dig godt du er ked af det, men hvis han vender dig ryggen er han sgu ikke værd at kigge efter, jeg tror de fleste har prøvet at være forelsket i een og at det ikke blev gengældt. Prøv i øvrigt at hør Sting´s "Brand new day, den sang skulle nok få dig i et lidt bedre humør.
De bedste hilsner
/C
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.