7tilføjet af

første møde efter net date, råd

Hey folkens
Som overskriften siger skal jeg have et møde med en tøs jeg har skrevet med gennem noget net dating, det er nyt for mig.
Vi har snakket lidt frem og tilbage hun er dog meget lukket da hun har mødt meget svigt fra fyre og noget løgn og utroskab fra eks kæresten som hun har et barn med, hun er 21, nå men vi skrev frem og tilbage om hvordan osv man gør med første måde, og er nok blevet enige om at mødes på fx noget cafe eller lignede.. Nu hvor det jo er vores første møde..
Det jeg søger her er : evt andre råd hvis i har nogle til mødested men ellers råd til mødet i det hele taget hva kunne man snakke om, nogle tips og tricks i det hele taget omkring daten har aldrig rigtigt gjort møj i det..
Personligt som jeg har skrevet til hende vil jeg ikke være endnu en der svigter hende eller holder noget hemmeligt for hende.. Men vil lige se det hele an omkrng det med at komme ind i den nye far rolle osv og finde ud af hvor meget det kræver og om jeg føler mig klar.. Har snakket lidt om hva det kræver.. Har udvikslet 55mails indtil videre så har snakket en del..
Men en masse guldkorn om hva vi kunne snakke om, emner.. Råd til sådan noget dating i det hele taget eller hvis i har andre bud på hvor det første møde kunne være
tilføjet af

du skal ialtfald ikke undskylde for de andre

vær dig selv, det kommer du længst med. Og hvis de ikke er noget for hende så for du det hurtigt at vide. Hvis du spekulerer for meget så risikerer du at hun ikke ser hvem du rigtigt er og så kan det ende med et brag senere..
men ellers så opmærksomhed, opmærksomhed, opmærksomhed .. vær sød, afslappet (og opfør dig ordentligt) .. du skal lære hende at kende og fortælle lidt om dig selv.. og hvis i ikke passer sammen så prøv at få en hyggelig aften ud af det alligevel og lær lidt om hvordan andre er
tag hende med på cafe til en øl, på en restautrant til en middag eller bare en gåtur i zoo eller botanisk have.. glem biografen, der kan i jo ikke tale sammen..
og sex.. ja det dukker op når den tid er, lad være med at presse på, men hvis på den anden side at du synes hun er lækker (hvis altså hun er det)
god tur og held og lykke
tilføjet af

en rettelse :-)

......og sex.. ja det dukker op når den tid er, lad være med at presse på, men hvis på den anden side at du synes hun er lækker (hvis altså hun er det) så husk at sige det ;-)
(der manglede en slutning til sætningen)
tilføjet af

lalala..

gennemskuer altid fyrene når de begynder at fyre komplimenter af... I er så nemme!
tilføjet af

tak

Takker.. Ville bare lige se om der var nogle små hemmelige tips og tticks.. Eller gode rå i det hele taget.. Men takker meget for svaret..
Hva angår sex bliver det ikke til.. Vil ikke være en ny fyr der udnytterr hende.. Hun lyder til at det har slået hårdt med de fyre der har udnyttet hende.. Og hvis hun er noget så skal den nok komme engang nu ser vi..
tilføjet af

At du ikke kan modtage en kompliment

er en fejl i din opdragelse.
Det skulle da nødig forhindre nogen i at give dem - og vi andre, der kan håndtere dem med feminin charme, i at få dem. [f]
Det du i virkeligheden siger, er jo, at der ikke er noget godt at sige om dig, så derfor er det billig smiger. 😃
tilføjet af

Tips og Tricks

Kan man vel dårligt kalde det. Det lyder lidt fordækt og det er vel ikke dét du vil være.
Vis oprigtig interesse, hvis du er oprigtigt interesseret i hende, men som en anden skriver "du skal ikke undskylde for de andre" det de har gjort, eller som hun fremstiller, hvad de har gjort er ikke dit ansvar. Det er dumt af hende at optræde som damaged goods. Hvis hun viser sig, at være sådan én, der skal tages "særlige hensyn" til, så drop det. ´Hun vil med den metode trække dig rundt i manegen og hvorfor i alverden skulle du nøjes med det de andre har lavet skader på? Du skal da have en optimal kæreste, der tør både give og tage og som har let til smil. Hvordan skal den første tid ellers blive "den første søde tid"?
Forfald ikke til at lade aftenene gå med problemsnak, som udnyttelse, svigt, dumme svin og andre ekser, men led samtalen ind på positive ting. Få hende til at le. Piger er vilde med fyre, der får dem til at skrige af grin... Har hun ingen humoristisk sans, så drop hende og glem så det der "far-koncept". Barnet er en del af pakken, men se nu lige hovedingrediensen efter først.
Og frem for alt: Tag ikke tingene alt for alvorligt. Hun er ikke en jomfru du skal redde fra heksen. Hun er lige nu kæresteemne, ikk´? Og hvad sætter du pris på hos en kæreste? Har hun dét? Det er det opgaven går ud på at finde ud af. Og så skal der selvfølgelig være noget kemi.
tilføjet af

opdragelse??

Har aldrig fået opbakning hjemmefra og fyrene synes overordnet at jeg er grim.. er i 30'erne, så har en del dårlige erfaringer og endnu flere nederlag. Jeg kender det for godt, man får en masse pæne ting at vide og så bliver man udnyttet fordi man tror på det.
Der må være noget godt at sige om mig, for jeg lever 100% med hjertet og dem har brug for min hjælp hjælper jeg.. men fyre vil jeg aldrig komme til at greje helt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.