3tilføjet af

et par tanker over de fejl...

Efter at have fulgt lidt med et stykke tid.. skal man jo sige lidt..
TIL PIGERNE:
- Drenge har også en hjerne.. vi tænker og føler også, bare lidt anderledes..
- Vi kan også blive såret, og har også brug for trykhed/nærhed engang imellem...
- Sex er sundt skat, også flere gange om dagen😉
- gør hvad du kan får at gøre din mand glad, jeg garantere dig han gøre gengæld :-) :-)
- Drenge er ikke film stjerne, men alle hver især.. fås de ikke bedre..
TIL DRENGENE:
- Behandel din kvinde som en kvinde, hun fortjener det, blomster, smykker, hun skal vide du begærer hende som en beckham elsker penge.
- SEX: tilfredsstil hende, hvorfor skal hun mangle noget, når du er der❓æd et par viagra og tag dig sammen - kvinder har også lyst til sex, og tro mig.. det lønner sig.
- SAMLIV: Vær ikke bange for at binde dig, alt for mange bliver skilt, går fra hinnaden, det ødelægger os alle sammen, vores samfund, giver dårlige medarbejdere, hold fast på din kvinde, lige meget om du er ung eller gammel, ellers fortjener du hende ikke..
- BØRN: er ikke en slem ting, det er bare dig der ikke tør, hvis din kæreste vil have et barn, er det fordi hun stoler på dig.. det alene.. at hun stoler på dig.. burde sige dig alt.. det er din famlie..
- TIL JER SOM ER SAMMEN, OG HAR BØRN -
- lad være med at skændes så meget, sæt jer ned.. snak om det, i begyndte det her sammen, og i er sammen fordi er en famlie, snak med jeres bedsteforældre om famlie værdier og om råd. Husk tilbage på jeres egen tid som børn, det er forvirende, så mange nye ting altid og det går så pisse stærkt.. stol på din mand/kone.. det er derfor i har børn sammen.. børn er forevigt.. det er næste generation, alt hvad vi giver dem, gives vidre forevigt, det alene.. er et liv forevigt.
Penge er noget man (for)tjener, giv den en ekstra skalle på arbejde hele næsten månnede.. ja. gu er det hårdt.. og va så❓dør du da det?.. prøv.. tag en snak med banken.. få det lagt ud over flere år... det betyder ikke en skid.. du har hele livet.. hvad skal du nå?
intet
i har jo kun hele livet sammen.... *?*

og når du så kommer hjem.. lavet noget god mad, lad arbejdet være.. og har i ikke børn.. lav en romantisk middag, tag ud og spis.. gå i teateret.. slap af og nyd hinnaden... gå tidligt i seng og giv en skalle.. tænd levende lys.. glæde, varme og omsorg er godt for dig, dine venner, alle.. og giver et bedre samfund..

hvad mener i...giv din mening...
Lord Raven
24, Holbæk
tilføjet af

Tænke Tænke Tænke

Øhmmmm (?!?!)
tilføjet af

Den dyriske side...

Jeg skal jo ikke unde, at sige at ens dyriske side finder det særdeles tiltalende.. er der ikke noget med en afstamning af aberne, der parer sig med hinnaden som deres "hej - hvordan går det?, jamen her går det fedt som du kan mærke?" ;)
Raven
tilføjet af

livet...

ja, hvis jeg vidste at du var single ville jeg spørge om du ville være min kæreste.
Det lyder som om at du har tjek på livet og hvad det indebærer at være to.
Men bliv bare ved, jeg følger dine svar overalt!
Monica 22
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.