3tilføjet af

et par gode råd?

Hej jeg er en ung pige som søger nogen gode råd til hvordan man taber sig(mest lår,ben og mave)Selvfølgelig skal man spise sundt,men ellers andre råd??
tilføjet af

Cykl lidt mere!

Efter at jeg er begyndt at cykle til arbejde hver dag, har jeg i hvert fald bemærket at især lår og baller er blevet en del mere velformede, og vist nok også lidt mindre (jeg har 10km hver vej)
Men det er derudovre god motion. Det er rart at komme i bedre form! Og det er ikke bare gratis, man kan endda spare penge på det! Det må vel også være et plus?
tilføjet af

Motion ...

Jeg er en moden kvinde....51 år...jeg har hele mit liv cyklet og svømmet, og har alrig haft nogen overvægt, det til trods, at min famile alle er lidt i "overkanten"...jeg er siker på, at jeg får brændt en masse kalorier af på denne måde..ikke nok med du taber dig, din muskulatur bliver strammere, det handler ikke kun om kilo, mere om det er fedst eller musker du består af.
Husk at muskler vejer mere end fedt...spis mager...drop smør og pålæg, drik skummetmælk ..de er de små ting der i sidste ende gir´ det store resultat...har du et sjippetov så tag 10 min. hver dag med det.
Håber du opnår det ønskede resultat..
Vh..DIGTE
tilføjet af

Ingen punktforbrænding

"Man kan IKKE forbrænde fedt på udvalgte områder. Når kroppen er fysisk aktiv, så øges fedtforbrændingen. Men den øges ikke lokalt. Den øges overordnet set. Det vil sige at man forbrænder fedt over hele kroppen."
Citat fra Bodyzone.dk
Dvs. du skal satse på at forbrændt fedt overordnet set. Taber du dig vil du også automatisk tabe dig på lår osv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.