3tilføjet af

Et lykkeligt ægteskab

Et lykkeligt ægteskab er et ægteskab hvor man giver hinanden opmærksomhed, kærlighed og tryghed, og hvor man er meget tolerant over for hinanden. Det er grundpillerne i et lykkeligt ægteskab. Mange mænd skal ofte lige have et bar bajre med gutterne efter fyraften, og andre mænd tror at man kan få et ægteskab til at fungere ved frygt, det er jo så nemt at køre hjem og banke konen og ungerne, Firmafester hvor man lige laver et sidespring eller to. JEG HADER DET
Der er da ikke noget bedre end at komme lige hjem fra fyreaften og blive modtaget af konen og ungerne med et kram, Jeg elsker at gå i køkkenet og fremtrylle en god middag, og så serverer den ved et veldækket bord med levende lys , en god flaske rødvin og sodavand til ungerne, det er hjemlig hygge når det er bedst.
Alt den kærlighed og tryghed man giver sin familie for man altid tifold igen, og så lige det vigtigste, man må aldrid få ejerfornemmelser over for hinanden bare fordi man er gift, Det er vigtigt at man giver hinanden råderum og luft vi er da selvstændigt tænkende mennesker. det er opskriften på et lykkeligt ægteskab
tilføjet af

:) Hvor har du dog ret !

Vil lige starte med at sige "Jeg er en af dem der HELDIGVIS har en mand af samme kaliber som dig"🙂
Men bare der blot var flere af dem i verden🙂Så var jeg ikke en af de få der oplever den glæde der er når det bare er så dejligt :)
tilføjet af

Den perfekte mand!

Du må være guld værd for din familie, for den type
mænd hænger ikke på træerne.
tilføjet af

Ingen der er perfekte

Jeg kan se på mit indlæg at der lige har sneget sig en enkelt stavefejl ind, det var fordi min datter på 14 år lige kom ind og gav mig et godmorgen knus, da jeg sad og skrev indlægget. Nej jeg er ikke den perfekte mand, der er der ikke nogen der er. jeg har fejler som alle andre, men til forskel for de fleste mænd, så tør jeg godt indrømme det. Jeg prøver så vidt muligt altid at rette mine fejl, så er det da forsøgt. Det kan godt undre mig, at mænd når de er blevet gift og har fået børn, så hellere vil hænge på rundt omkring og drikke bajer med gutterne, frem for at passe familien derhjemme. Mænd har også en evne til at udstille deres mindreværkskompleks, ved at banke konen og ungerne, det er fordi de aldrig bliver voksne, og ansvarsbevistne nok til at være ægtemænd og fædre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.