7tilføjet af

Er mænd og kvinder ens?

Efter en del debatter her på sol.dk, og snak med mine venner, så syntes jeg faktisk det virker til at mænd og kvinder tænker næsten ens.
Man læser tit om en person som ikke ved hvordan hun/han skal score en anden person, og faktisk så er der ikke den helt store forskel på, om svaret er til en mand eller en kvinde.
Det samme gælder næsten også alt andet. Derfor tror jeg faktisk at det bare er et gammelt rygte, at der er den store forskel på kvinder og mænd når det kommer til føelser.
Har jeg mon ret, eller er der forskel?
Med venlig hilsen
Anders Nielsen
tilføjet af

mænd og kvinder er

borset fra den lille forskel som gør det hele lidt sjovere
tilføjet af

Du har vist ret...

Der er ikke den store forskel..måske lige lidt..piger vil erobres..og manden vil erobre..så det passer som hånd i handske.
Følelsmæssigt er vi lavet af samme stof....
tilføjet af

Sande ord

Præcis. Der findes dumme mænd.
Der findes dumme kvinder.
Der findes kloge mænd.
Der findes kloge kvinder.
osv.
osv.
-
-
tilføjet af

mennesker er ens?

Du har ret i hvad du skriver, men det gælder jo (sjovt nok) også for det samme køn. Kvinder er lige som kvinder, og mænd er lige som mænd. Når mænd er lige som kvinder, og kvinder er ligesom mænd, ja så er mennesket vel bare ens. Generalt, ihvertfald. Vi er alle unikke på vores egen måde, men det gælder jo også for begge køn.
tilføjet af

Halleluja

Vi er alle ens.
tilføjet af

desværre

så tror jeg nu ikke at kvinder og mænd er ens.
Måske ikke ligefrem desværre ;-)
Der er meget stor forskel på mænd og kvinder, men derfor kan problemstillingerne godt være de samme!
Blot er der efter min mening meget stor forskel på håndtering af de enkelte problemstillinger.
Emnet er alt for stort til fyldestgørende at kunne diskuteres i en on-line debat, men prøv at læse bl.a. hvad hjerneforskeren Madsen(Hjerne-Madsen) har skrevet om emnet samt flere andre.
Vores måde at kommunikere på er også forskellig.
Prøv at tænk nærmere over en lang række situationer i din dagligdag, se på hvordan kvinder håndterer de enkelte situationer og hvordan du og andre mænd ville håndtere det samme på!
Heldigvis for forskellen, så skal vi blot lære at acceptere at vi ikke er ens.
Bl.a. orker jeg altså ikke at spekulere over hvilket kjoler, hvilken hårfarve, neglelak etc.etc. der skal benyttes ved næste fest. Tager blot mit gode gamle jakkesæt på og fiser op i baren for at snakke med gutterne ;-) Alt det der veninde fnidderfnadder gider jeg ikke snakke om, så hellere forrige weekends superligakampe eller måske månedens side9pige + diverse barnagtige og tåbelige indfald som gør det sjovt at være til fest. Fantasere lidt om hvordan værtinden måske ser ud uden den nedringede kjole osv!
Nå, spøg til side, tro mig der er stor forskel. Meget stor forskel.
tilføjet af

Nej

Og der takker jeg Vorherre for hver eneste dag, hvis vi var ens, så ville menneskeheden uddø, for så var vi mænd ligeså galhovedet og sure som kvinderne er, nu få jeg vel nok på puklen, så gør det heller ikke nogen jeg har en bred ryg.
Men sådan er de, som jeg siger ( alle kvinder er ens på når 2 områder, de ser forskellige ud, og så laver de også maden forskellig ) bortset fra de 2 punkter, så et de ens.
Så tak for den store forskel mellem mand og kvinde.
Hej
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.