3tilføjet af

er kvinder i stilthæle en mangel vare ???

hejsa hvordan kan det være at der snart ikke er nogle kvinder eller piger der går med regtige stiletter mere er det fordig man ikke kan købe dem mere eller gider i bare ikke jeg syndes det ser smader godt ud på med et par nylonbekælte ben i stilethæle eller er jeg bare mærkelig
tilføjet af

hmmm

Halløj....
Jeg tror, at kvinder idag er mere usikre på sig selv og måske ikke helt ved, hvordan de skal udtrykke deres sexualitet.
Jeg er kvinde, og synes også det er flot; men ikke til piger med tykke ben.
Derfor har jeg aldrig stilletter og lækre strømper på. Jeg føler simpelthen ikke, at jeg ville være tiltrækkende. :-(((
tilføjet af

vi findes stadigvæk, men...

Hvis du nu fjerner dit blik væk fra de unge, smarte poptøser, som fylder det meste af gadebilledet (Lavtaljede stramme bukser, små stumpede bluser, moderigtig støvler m.m.) og kigger hen på kvinderne, så vil jeg vove at påstå, at du vil få øje på stiletterne. Men når det er sagt, så er det ikke når du handler i netto at du får øje på dem. Har du prøvet at rende rundt i meget høje stiletter? Det er altså ikke altid lige behageligt - vi gider ikke rende rundt i dem hele tiden! :-)
Når jeg skal være lækker for min mand, så er det en kort nederdel/kjole, selvsiddende strømper og meget høje stiletter - han ved ikke noget bedre. Jeg gør det også når vi skal ud og spise eller i byen, men til hverdag foretrækker jeg nu noget mere bekvemt. Det ville du kunne forstå, hvis du selv prøvede at iføre dig sådan et par! :-)
tilføjet af

2 grunde

Jeg bruger dem ikke fordi jeg er for høj...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.