11tilføjet af

Er jeg billig

Jeg er en ganske almindelig pige, som blev single i sommers. Hele efteråret har jeg været meget i by og haft det rigtig sjovt med alle veninderne... Jeg har fået en masse selvtillid og scorer en fyr næsten hver gang jeg er i by. Det skal siges at jeg har aldrig gået med en fyr hjem efter byen, så det er virkelig kun for at lære nye fyre at kende, så jeg måske engang igen kan få en kæreste... Nu har min veninde så skrevet til mig at hendes kærestes venner synes jeg er billig, og jeg kender dem overhovedet ikke og de ved slet ikke hvad jeg består af, men hun påstår at de har set mig i byen og at jeg via min væremåde har udsendt signaler, men hvordan kan man sende billige signaler, når jeg kun sender et smil til de drenge jeg bliver tiltrukket af? Hvem ville ik blive glad for det, jeg ville i hvertfald blive glad, hvis jeg fik et smil af en fyr. Er jeg billig ?
tilføjet af

Nu bruger du ordet scorer

Har du haft sex med de nye bekendtskaber ?
tilføjet af

Nej

Du er ikke billig og hvis kærestens venner synes det, så har de vistnok et problem med at håndtere en selvsikker, smuk og fattet pige som dig selv.
Måske er de en smule jaloux og misundelig - det kunne faktisk godt forekomme, hvor de så gemmer det bag den evigt-gældende smæde-kampagne overfor disse dejlige piger: Nemlig at kalde dem billige.
Det er et billigt trick, lurvet og ynkeligt og jeg bryder mig ikke om det. Der er INTET galt med en pige der går efter nogle flotte fyrer og har det sjovt mens hun kan. Der er tilgengæld noget galt med de folk der i en ynkelig rus af misundelse og blindt jalousi stempler disse piger's adfærd som noget negativt.
Måske de er kede af ikke at blive valgt for en aften af samme piger ?
Fortsæt du bare som du gør, og hvis der nu dukker en fyr op som sætter dit underliv i brand, jamen så giv fanden i de ynkelige, misundelige små mennesker i denne verden og hop på ham.
Man lever jo kun én gang.
tilføjet af

hvad

koster du da? og hvad får man for pengene???
tilføjet af

Billig !.

Da du skriver du er single, er du vel ikke billig!, sådan opfatter jeg dig ikke, du har kun dig selv at stå til ansvar overfor.
Dem der er billige, er dem der gør det samme, men er i fast parforhold....... og dem gruppe er desværre stor !......... så lev du glad livet videre, men pas på dig selv. ;o)
tilføjet af

Nej

nej du er ikke billig du kan lide og flirte og det er vi mange andre der også kan lide kram fra skagen
tilføjet af

Ja det håber jeg

- for det er da vist en mangelvarer.
Og den holdning der, er der i hvert fald ingen damer i, du må nøjes med de rigtig billige.
tilføjet af

Lyder da

som om din veninde er lidt misundelig på dig. :-)
tilføjet af

Ikke på vilkår om jeg kunne drømme om at kalde dig billig

Du gør da det her helt rigtigt. Jeg kunne nu godt tænke mig at høre om den "veninde" ville sætte navn på forfatteren til det udsagn.
Det er helt med overlæg veninde er i citationstegn, hende ville jeg være obs på, for hun er jaloux, mere end hun er noget andet. Den slags veninder er direkte skadelige.
Jeg synes du skal være stolt og tilfreds med dig selv. Så fedt og høre, der stadig er piger som dig. Jeg troede de var en uddød race.
Rigtig stort nytårskram til dig
Dulkis
tilføjet af

nej billig

er du vel ikke ... men forstår ikke helt behovet tror jeg. Hvis du ikke laver noget med dem hvorfor så gøre det ....
Men du er ikke billig syntes jeg
tilføjet af

Billig ?

Hej du er da ikke Billig bar fordi , du har været single ?
tilføjet af

jeg vil

ikke kalde dig billig, jeg har oplevet det helt samme, og fik det samme afvide..
men jeg vil ikke kalde det billig, når man ikke laver noget med dem, &når
du er singel?😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.