4tilføjet af

elsker for meget

Jeg har kendt min kæreste i 2 måneder. Vi har begge været i lange forhold tidligere. Vi ser hinanden så meget vi kan, som ikke er meget da vi arbejder meget. Nu er det som at hun holder lidt igen - hun siger hun vil mig meget, kalder mig skat. Jeg siger jeg elsker hende og jeg savner hende sindsygt meget - og hun siger "hmmm, det ved jeg skat". Det er bare ikke nok for mig et eller andet sted. Kan jeg ikke have lov til at sige det til hende? eller virker det skræmmende på hende og så skal jeg ikke sige hvad jeg har lyst til at sige? Og jo, jeg har prøvet at drikke mig fuld og stå og sige "kvinder!!!!", men det kommer tilbage til mig.
Hilsen anonym
tilføjet af

Hej ....

.... jeg har selv stået i tilsvarende situation ... dvs. situationen din kæreste er i nu.
Mødte en dejlig mand,- vi blev kanon forelskede,- men ...efter et par mdr. blev det pludselig "for meget" for mig, og jeg trak mig lidt tilbage. Jeg elskede ham sindssygt .... men havde samtidig behov for lidt "luft".
Vi er stadig sammen, og skal giftes næste år (jubii) ...men har haft en del lange samtaler omkring ovenstående,- hvilket er meget vigtigt,- hvor jeg fik ham til at forstå hvordan jeg havde det, uden at have mistet følelser for ham,- og jeg vil sige at han tog det til sig !
Vi er forskellige - han har mere brug for bekræftigelse end jeg har - men jeg viser ham til gengæld dagligt at han intet har at "frygte",- selvom vi ikke lige hver dag sidder tæt sammen ..... at jeg er der i hans liv, og at jeg ingen steder går !!!
Det KAN nemlig godt blive for meget ...... hele tiden at blive, og at skulle bekræfte .....
Tal med din kæreste - elsker hun dig oprigtigt, så forstår hun dig ...... se om i ikke kan finde en "mellemvej" som i begge kan leve med og er tilfredse og lykkelige med ......
Held og lykke ...
tilføjet af

sid ikke på hinanden

Hvor har du dog ret. Pas på ikke omklamre.
Hilsen gyffe
tilføjet af

Tak...

...det var faktisk et svar der hjalp. Så vil jeg ikke mere fortælle hende at jeg sidder og banker hovedet ind i muren når jeg savner hende - eller sidder og stirre ud i luften i flere timer og ikke har sovet ordentligt de sidste mange dage. At jeg løber til jeg skal kaste op bare for at prøve at tænke på noget andet. Bare ironi.....´ikk´. Tusind tak og selv held og lykke...
tilføjet af

Nu Stopper du

:Tror du ikke på,,,,at du taler om din Mor.....
Ja, du Elske din mor
MEN,,,hvornår skal du finder en Kærste, som F,eks, hun har Mor Også
Og elske, og elske sin mor
DET VED JEG DA GODT---JA,,,JA
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.