53tilføjet af

du burde

se denne film og give din mening,
http://video.google.com/videoplay?docid=-2287289656196868504
Filmen hedder terrorstorm, og er lavet af en herre ved navn Alex Jones. og stiller en del kritiske spørgsmål, ved om usa selv stod bag terrorangrebet d. 11. september 2001,.
og lad nu for f..... være med bare at fylde dette indlæg med fordummede og fordømmende kommentarer uden at have set filmen først. prøv at læg ignorancen, partipolitikken, og de nedladende kommentarer på hylden bare i de næste to timer,. jeg kræver ikke at du skal give mig ret i tolkningen af indholdet i denne film, men derimod bare at du kommer med din helt egen personlige konklusion. - vel at mærke efter at have set den.
og til jer der ikke har andet at tilføje end at jeg bare er en EL, og terroristsupporter, lol.. i ved ikke hvad i snakker om. Det er hovedsagligt jer der burde se denne film, for nøøj hvor ville i blive klogere da..
Jeg opfordrer jer til at se denne film, og så får vi at se om i har så meget at nedgøre mig med.
Mvh.
tilføjet af

Ligeså meget sandhed og dokumentation

Ja måske mere i den teori end i Bin Laden og terrorisme.
Georg Bush var meget hurtigt ude med Bin Laden teorien og den er ikke bevist.
Jeg nåede ikke at skrive om klonen i bodegashorts, men den kan vi tage en anden gang.
tilføjet af

korrekt..

bushregeringen var meget hurtigt ude med den teori, og som du selv siger, den er ikke bevist, tværtimod.
osama bin laden nægtede dagene efter 9/11 at have forbindelse til angrebet,. hvorfor gøre det hvis man er skyldig.? - i teorien ville de jo sende et budskab med angrebet, såhvorfor ikke ståved det og sige at det er dem, så folkene kloden rundt kunne finde ud af at hvad deres motiv var.
desuden har/havde bin laden og bush et tæt samarbejde, kan ikke huske navnet på det firma de ejede sammen, men de tjente begge penge på angrebet.
men det er ikke kun bush der er bag det,. det er en del af den nye verdensorden, bush er bare en simpel marionetdukke, som ved at han ender som kennedy hvis han ikke makker ret,. derfor gjorde han,. obama fortsætter jo i samme spor. og det er fordi han allerede har pistolen for panden,. magten sidder i bankerne,. rockefeller, morgan osv..
tilføjet af

Jeg så den

efter din sidste opfordring andensteds.Vil da opfordre dig til at se zeitgeist 1 og 2 som jeg har omtalt andensteds,og den starter med bibelen går så hen over 9/11 og hele molevitten.Verdens bedste konspirations teori,og de samme mennesker som i den du omtaler er med i den.Se zeigeist 1 først,udgivet i 2007,og du kan sætte svensk eller norsk tekst på.
www.zeitgeistmovie.com/
tilføjet af

hey pit-dog,.

har allerede set den. 😉
og ligeledes har jeg set disse:
endgame - blueprint for global enslavement
esoteric agenda
martial law - 911 - rise of the police state
matrix of evil
one nation under siege
police state 2000
the end of suburbia
wake up call - new world order documentary
terrorstorm
zeitgeist
911 - loose change edition
alex jones - 911 the road to tyranny
zeitgeist addendum
walmart - high cost of low price
wake upcall - remastered edition
who killed the electric car
peace, propaganda and the promised land
HAARP - angels still don't play this harp
free energy
fiat empire
911 missing links
money as debt
outfoxed - rupert murdochs war on journalism
de kan alle findes til fri lovlig download enten på torrentsiderne eller kan ses/streames på google video.
mvh.
tilføjet af

købe dig en tyroler hat!

🙂🙂🙂
tilføjet af

køb dig en hjerne

🙂🙂🙂
prøv at undersøg det selv, istedet for at være så barnlig og pejorativ.
men det vil du selvfølgelig ikke, du vil hellere sidde og grine af alting, som en eller anden der har røget for meget af det gode.
virkeligheden vil ramme dig som en mukkert en dag,. man kan ikke være så ligeglad og letsindig i en sådan verden vi lever i, uden at det kommer tilbage ti fold.
se nu den film mester, og lad os høre hvor smart du er i kæften bagefter.?
eller tør du ikke.? er du bange for at der er mennesker i denne verden der vil dig ondt, for derfor lukker du det uden.? med andre ord, er du styret af frygt.?
tilføjet af

Jow jow, men....

...ska den så lissom ligge ved siden af mandens klaphat..eller sårn? Måske med lejlighedsvis samkvem med den studenterhat som nok aldrig vil trykke på vitale steder.
Sku hils fra Hilda...øh..nåånej hun er jo gift med ham den anden Keld
tilføjet af

og du skulle snakke.??

citerer mig selv: "og lad nu for f..... være med bare at fylde dette indlæg med fordummede og fordømmende kommentarer uden at have set filmen først"
er du ordblind..?
you must be the mastersheeple.!
tilføjet af

hmmm

Imponerende at en så simpel kommentar omkring et oplagt citat kan gøre dig så voldsomt oprevet - Vil ikke engang kommentere på dine kommentarer for du kunne ikke være længere fra sandheden - jeg mener - du har ikkke engang kønnet rigtigt. Men hvis det kan få dig til at føle bedre tilpas at nedgøre andre på en sådan måde så fred være med det.
Mvh Mester - Rikke 😉
tilføjet af

Du burde

havde lagt tråden under konspirationsteorier,det er ikke bevidst at USA selv stod bag (endnu da)
tilføjet af

kønnet rigtigt.?

har jeg da udtalt mig om dit køn, mester..? - men du siger måske at man ikke kan kalde en kvinde, i dit tilfælde tøs, for mester..? eller hva mester..?
se nu bare den film. men det vil din ære ikke gå med til vel.? men prøv, og derefter kan du skrive hvad du mener.. jeg har set flere film om det, end du har set hollywoodfilm.
tør du se den film, eller vil du bare fortsætte med at leve i lykkelig uvidenhed.? - hvis ja til det sidstnævnte, så vent til du bliver chippet.. hvad..? siger du at det heller ikke sker..? - well, her er deres hjemmeside:
http://www.verichipcorp.com/
tilføjet af

Ville det ikke være fair

Overfor dig selv at læse de bøger, der tilbage viser disse hjernedøde internet konspiratationsteorier?
For dem har du vil ikke gidet læse? Næ... hellere leve i din egen fantasiverden end i den virkelige kedelige grå verden.
tilføjet af

der skulle stå

bevist 😃
tilføjet af

for det første.

så er der næsten ingen mennesker på konspirationsdebaten,. og dem der er, er for det meste de sygeste conspiracynuts der tror på at aliens er ved at overtage det hele, og at verden går under i 2012,.
for det andet, så burde sol.dk bytte de to debatter om, så det her er konspirationsteorier, og konspirationsteorier er politik og samfund.
for politik er i sig selv en konspirationsteori..
og hvilke beviser er der ikke.? - der er selvfølgelig ingen hvis man ikke vil se dem, men masser hvis man åbner øjnene,. men alt er jo en konspirationsteori indtil regeringerne indrømmer, og det efterfølgende kommer i medierne, ikke.?
se denne film, den hedder loose change, og omhandler BEVISER på påstanden om at det var et "inside job". der er bevis på bevis for det,.
og hvis der er noget der er en konspirationsteori, så er det sku da usa's regerings historie.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6031711356783125956
tilføjet af

hør her,,.

der findes 3-4 bøger der "debunker" konspirationsteorierne, og så har popular mechanics benjamin chertoff forgæves prøvet at overbevise folk. ellers er der ikke andet. og så findes der 200-300 der efter din mening "er syge conspiracy nuts"
og graver man dybere i disse personers private forhold, finder man lige pludselig ud af at de er i familie med nogle i regeringen, eller har modtaget bestikkelse. eller er venner med dem i regeringen.
og en af de helt store forfattere der var imod den officielle regerings konspirationsteori, hunter s. thompson, døde på mystisk vis to uger inden hans bog omemnet udkom.. mystisk..
og hvad med
ML king.
JFK
John lennon
kurt cobain
barry jennings
bob marley
benazir bhutto
osv..? hvorfor er det altid de godeder bliver myrdet.? - aldrig de onde..
desuden, har du nogensinde set de film jeg refererer til.?
For dem har du vel ikke gidet se? Næ... hellere leve i din egen fantasiverden end i den virkelige syge fascistiske verden.
og kan huske dig da du grinte da jeg (gnolde) snakkede om New world order tidligere sidste år.. der var det også bare noget jeg havde opdigtet i min egen fantasiverden ikke.? - men hørte du ikke gordon brown på g20 mødet sidste uge.?
http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/g20-summit/5097195/G20-summit-Gordon-Brown-announces-new-world-order.html
eller denne gang er det måske medierne der lever i en fantasiverden..?
og ikke noget med "jamen det er jo ang. penge" - Netop, hvad jeg heletiden har sagt de ville starte med. med penge kan man alt,. endda overtage verden.
tilføjet af

Nej,det vil

ikke sige,jeg synes da at denne hjemmeside er meget spændende at studere http://greycell.dk/
Jeg siger jo heller ikke at du ikke har ret,jeg kan husker at jeg så en dokumentarfilm på nettet lige efter 11/9 hvor nogen bygge-tekniker fortalte at det ikke kunne lade sig gøre at de 2 fly kunne få de bygninger til at falde sammen,de kom frem til at der enten havde været en bombe på flyerne eller i bygningerne
PS:Jeg plejer ikke at deltage i indlæg fra Politik & Samfund,det ender altid med at folk bliver svinet til
tilføjet af

rjeg sviner dig skam ikke til

slet ikke,. men er da glad for at du godt kan se at der er noget der ikke hænger helt sammen omkring det..
og ja,. greycell er en fremragende side.. men alle deres aliencons er efter mine meming for kangt ude i hampen..
mvh.
tilføjet af

Lalleglad og bajsere

og få floskler, som danskerne kan forstå. Så ser vi hvor det går henad.
Lyder som dansk folkeparti
tilføjet af

Det siger

jeg skam heller ikke,jeg gider bare ikke læse den ene tråd efter den om hvem der er racist og hvem der ikke er og til det andet,måske er meget af det ude i hampen,men der er mere mellem himlen og jord end man tror
tilføjet af

ok.. forstår dig godt,.

det er nwo's mission,. at skabe splittelse iblandt befolkningenerne, og befolkningsgrupperne indbyrdes,. for så er der flere lejre i konflikt,. og så kan de komme med deres problem, reaktion, løsning.
tilføjet af

så havde

den aegte tåbe ikke mere at sige hva..? - sådan er det jo altid med ærebomber som dig,. i ævler og ævler indtil i bliver sømmet i jorden,,. men i vil aldrig indrømme at i har taget fejl, for det betyder jo at jeres almægtige hjerner er blevet narret af regeringen..
tilføjet af

Grirsto

3-4 bøger er også rigeligt. Hvorfor skulle man lave 200 bøger om at 2+2 er 4?
Graver man dybt nok i dine familie anliggender, finder man nok også en politiker af en slags.
John lennon = blev myrdet af en sindsyg.
kurt cobain = skød sig selv.

Ja Gnolde selv de kendte dør af og til. Var det fx også NWO, der skubbede Supermand af hesten?
Verden er styret af penge Gnolde. Det er en gammel nyhed med tusinder af år på bagen.
tilføjet af

Øh må man lige

Have 10 minutters liv ved siden af debatten Gnolde?
tilføjet af

haha.. det er jo bare din

dårlige undskyldning for lav hjerneaktivitet.. 😮
tilføjet af

Håbløst!

Du udtaler dig meget personligt om noget du ikke ved - hvorfor bliver du ved med at skrive at jeg ikke har set filmen - hvor ved du det fra? Er det måske dig der sidder og overvåger andres pc aktioner? hmmmmm ja det giver stof til eftertanke - med mindre du udtaler dig om noget du ikke ved noget som helst om. Måske skulle du tænke lidt over det.
Jeg tager så titlenmester til mig i den betydning som du mener og det er jo så ordets rette betydning og siger maange tak. Du ser mig som en lære eller en leder. Det er jeg meget taknemmelig for :-) I tvivl - så kig her:
1) person, der virker som lærer, oplærer elever i en ell. anden kundskab ell. færdighed (jf. bet. 4), virker belærende, forbilledlig olgn.; dels (bibl., kirk.) om lærer (I.1) i religion, kristendom (ofte om Jesus i forhold til disciplene ell. kristne i al alm.); dels (især foræld.) om lærer (I.2.2) i forhold til eleverne (jf. fx. Danse-, Fægte-, Skolemester); dels () om person, man tager til forbillede, tager lære af, læremester (2). Discipelen er ikke over Mesteren, ei heller Tieneren over sin Herre. Matth.10.24. I kalde mig: Mester og Herre; og I tale ret, thi jeg er det. Joh.13.13. hos adskillige Mestre øvede (han) sig i at ride, dandse og fegte. JSneed.VIII.45. *Trods Paven og hans Præster, | Vi sjunge dristelig: | Kun Christus er vor Mester. Grundtv.SS.I.32. *Vi staae jo næsten her som Skoledrenge, | Naar de af deres Mester overraskes. Hauch.DV.I.73. Mester og Lærling. Hostr.(sangspiltitel.1852). *spedalske Mænd, | som Mesteren rensed for Bylder. Drachm.STL.152. saa dyrkede vi da . . den Videnskab, Mesteren (dvs.: Nietzsche) kaldte la gaya scienza. Jørg.Liv.II.21. i tiltale: der gik en Skriftklog frem, og sagde til ham: Mester! jeg vil følge dig, hvor du gaaer hen. Matth.8.19. *“Bliv hos os, Mester! Dagen hælder!” | Saa bad i Emaus de To. Boye.AD.II.39. || (efter bibl. spr. (se l. 16); nu især spøg. ell. iron.) m. overgang til bet. (5-)6, i forb. (ens) herre og mester, om den, der har autoritet ell. myndighed (over for andre). Gylb.II.7. Jørg. (BerlTid. 16/6 1932.Aft.8.sp.6).
2) person, der besidder store kundskaber, stor indsigt, dygtighed olgn. ell. hører til de mest fremragende paa et vist omraade.
2.1) (i rigsspr. kun foræld.) om studeret, lærd person; især om ell. som titel til magistre, lærere med en højere uddannelse, præster (endnu dial., se Feilb.), læger, ogs. til barberer, magere, troldmænd olgn. (undertiden forkortet M, jf. M 3). Mester Bonifacius. Holb.Bars.III.3(smst.III.6: M. Bonifacius). en Kanik udi Ribe ved Navn Mester Povel. sa.Heltind.I.287. Mester i de frie Kunster. vAph.(1759). Mesterne i de speculative Videnskaber. Ew. (1914).IV.28. *Og det var Mester Ole Vind | Alt med den skarpe Tunge. Grundtv. PS.III.235. Skaal, Mester Grimmemann. Heib.Poet.II.21. VSO.
2.2) person, der er meget dygtig, fremragende paa et ell. andet omraade; uden nærmere angivelse især om store kunstnere. en Rafaels, en Correggios og andre Mesteres udødelige Værker. Blich.(1920).VIII.60. *du blot er et Instrument, | Hvorpaa snart en Fusker og snart en Mester | Sin Vise spiller ved alskens Fester. Heib.Poet.X.254. den, der har frembragt dem (dvs.: en række kvindeskildringer), er – ikke højt begavet, talentfuld eller lignende, nej han er Mester. Brandes.III.29. Paa Væggene Fotografier efter berømte Malerier af tyske og italienske Mestre. EChristians.MM.1. Tonekunstens Mestre.AErslev.(bogtitel.1914). i tiltale: *Mester Mikel (dvs.: Michelangelo)! Oehl.V.35. || m. præp. i til nærmere angivelse af omraadet (kunsten, færdigheden). (Chr.II) var en stoor Mester i at simulere. Holb.DH.II.25. Hands Kone maler en pastell . . hvorudi hun kand passere for Mester. Klevenf.RJ.132. De ere store Mestre i Forarbeidelsen af kostbare . . Ting. Goldschm.NSU.VII.219. smaa lækre Kager og alle Slags Konfekt, som Ane var en Mester i. EllenReumert.To lykkelige Hjem.(1919).3. || (nu l. br.) m. præp. paa til angivelse af instrument, som man er dygtig til at spille paa. En stor Mester paa Fløite, paa Klaveer. VSO. || talem. daglig øvelse gør kunstige mestre, øvelse gør mester(en), se kunstig 1, Øvelse. ingen er født mester ell. ingen fødes (som) mester (Mau.II.23) ell. (nu kun dial.) der er ingen mester født (Mau.6437. Feilb.) ell. (nu næppe br.) ingen mester fødes (VSO.)
2.3) person, der ved konkurrence i en ell. anden færdighed, spec. en sportsgren, er blevet den sejrende, har vundet mesterskabet (inden for et vist landomraade); især i forb. m. præp. i til angivelse af færdigheden, sportsgrenen. (N. N.) blev Mester (i brydning). BT. 11/2 1932.19. || ofte i ssgr. som Danmarks-, Europa-, Verdensmester ell. i forb. som københavnsk mester. Han blev første Gang Europamester i 1927. BT. 11/2 1932.18. sp.2. han (er) tysk Mester. smst.
3) person, der har frembragt, skabt noget, er ophavsmand til noget (egl. noget fremragende, et mesterværk); kun i faste forb. || i forb. være mester for, (nu ofte spøg.) være skaber af, ophavsmand til, anstifter af; ogs.: være i stand til; være mand for. de gik bort med skamme tillige, som ere mestere for de smertelige afguder (1871: de, som forfærdige Afgudsbilleder). Es.45.16(Chr.VI). Saa det var Dig, som var Mester for dette Spilop? Heib.TR.Nr. 34.14. *hvem i Verden | var Mester for at øve | just denne Synd mod hende? Rørd.GD.156. Det er den islandske Kunstner S. E., der er Mesteren for Skrinet. Dag Nyh. 30/6 1921.1.sp.6. || talem. værket (sjældnere arbejdet. Moth.M130. D&H. gerningen. Moth.M130. MO.) priser (roser) mesteren. Biehl.DQ.III.283. VSO. jf. Mau.6435.
4) (udviklet af bet. 1 og 2) haandværker, der driver selvstændig virksomhed (indtil 1857 efter aflagt prøve, mesterprøve, og optagelse i lavet); uden for ssgr. nu især (jf. bet. 1) om saadan haandværker, betragtet som lærer ell. principal for sine lærlinge og svende. Folck siger, at Mester Herman er bleven curiøsk paa nogen Tid. Holb.Kandst.I.1. Mesterne ved de forskjellige Laug. KancSkr. 14/7 1835. *Nu vil jeg gjerne be'e ham, | min gode Mester Wiig, | at gjøre mig en Guldring. Høedt.LG.3. Lov Nr.342 6/5 1921.§5. jf.: *De Mestere mure den lange Dag. PMøll.I.17. || formen Mester brugt i til- og omtale. Jeg er forlovet med Mesters Datter. HCAnd.Hyldemoer.(1851).22. Mester har immervæk Ret. Hostr.G.80. mit Ur er til Mester (dvs.: hos urmageren) i denne Tid! Wied.BS.180. jf. bet. 2.1: Ja Mester (dvs.: en barber), I maa expedere mig saa hastig som mueligt er. Holb.Stu.I.6. || billedl. *Den store Mester kommer; | Fuldkjærlig er hans Id; | Han sidder ved Smeltediglen | Og luttrer Sølvet med Flid. Ing.RSE.VII. 230. *Lidt kun det baader, at Mesteren Huset opbygger, | Bygger ei Herren med ham, og dets Grundvold betrygger. Boye. AD.II.48. || være mester i lavet, se II. Lav. || (jf. u. I. Lære 1.2; nu næppe br.) talem. komme, løbe for tidlig fra mesteren, ikke lære sit haandværk, sit fag, sin kunst osv. til gavns. Mau.II.24. VSO.III.L168.IV.M137. man faar (at) være dreng, før man bliver mester. Moth.M130. VSO. || (jf. bet. 5; frimurer-spr.) i forb. ordførende mester (Sal.2IX.38) ell. mester af stolen (jf. ty. meister vom stuhle) om den øverste leder af en loge. M. er ogsaa Frimurer, vedblev han; alt sit Frimureri har han lært af mig; thi jeg er Mester af Stolen. Oehl.Er.IV.85. Werl.Erindringer.(1910).89. MGalschiøt. Helsingør.(1921).314. jf. Logemester. LTid.1746.486.
5) person, hvis bestilling er at lede, passe, have opsyn med et ell. andet; næsten kun i ssgr. (jf. fx. Ballet-, Borg-, Ceremoni-, Kapel-, Maskin-, Post-, Vagtmester) ell. som forkortelse for disse (ofte i formen Mester brugt i til- ell. omtale). *Alle Skovens Træer skingre, | Men hvor er Capellets Mester? Aarestr.SS.V.141(jf. Kapelmester). Vi er bagefter, Mester (dvs.: en lokomotivfører) – raabte Fyrbøderen. Bønnelycke. L.11. “Mester” for Postmesteren bruges endel, naturligvis kun i Omtale, men er ikke saa almindeligt nu, som for en Snes Aar siden. Da.Postblad.1926.28. || (især ) om maskinmester (2). De har ingen Bræk haft paa Maskinen, Mester! Norman-Hans. MA.140. For ham som for andre Mestre havde Fyrpladsens Folk altid været en lavere Race. CarlSør.S.II.174. første, anden mester osv., om den øverste, næstøverste osv. maskinmester paa større skibe. Langsomt frem! – Stop! – Langsomt back! Første Mester stod selv ved Maskinen. AndNx.PE.I.6. || om de i søværnets haandværkerkorps ell. (nu) fabrikafdeling ansatte haandværks- ell. søminemestre. Haandværkerkorpset . . omfatter Mestrene, Undermestrene, Haandværksunderofficererne (Kvartermænd og Formænd) samt de faste Haandværkere. Bardenfl.Søm.I.52. || (landbr.) om fodermester. Naa, dèr staar “Skovtofte”! Malker hun stadig godt, Mester? Fleuron.KO.23. smst.114.
6) (jf. bemestre) person, som har magten, er den raadende ell. er andre overlegen; herre; overmand; kun i faste forb.
6.1) i forb. mester i huset, (nu næppe br.) den, der har magten, ledelsen i et hus; herre i huset. *Mon nogen ærlig Mand meer Mester er i Huus? Holb.Paars.115. sa.Skiemt. D5r.
6.2) (nu næppe br.) i forb. være, blive mester (af ell. over) ell. gøre sig (til) mester (af ell. over) olgn., være, blive (gøre sig til) magthaver over, have, faa herredømmet, styret; ogs. uegl.: kunne beherske, have afgørende indflydelse paa olgn.; være, blive (gøre sig til) herre over; undertiden (jf. bet. 6.3): være, blive ens overmand. jeg var bleven Mester over den store Pung, hvorudi var over 30 Rdlr. meer end udi min. Holb.Tyb.IV.12. han (samlede) en mægtig Krigshær, hvormed han troede at kunne giøre sig til Mester af heele Norden. Wand.Mindesm.I.197. Dyden . . er bleven Mester over dit Hierte. Luxd.FS.91. Knud . . opgav . . Haabet om at blive Mester af Byen. Grundtv.Saxo. III.135. jeg befandt mig i hiint Øieblik i en selsom Sindstilstand, jeg var ikke Mester over mine egne Tanker. Bagger. I.15. være mester af ell. over sig selv, være i stand til at beherske sig; være herre over sig selv. hvor finder mand mange, der ere saaledis Mestere af sig selv. Holb. Bars.III.6. Tode.ST.II.67. NKBred.VH.5.
6.3) i forb. som være, blive ens mester, finde sin mester, (nu l. br. i rigsspr.) være, blive en overlegen, finde sin overmand; ogs. undertiden (jf. bet. 6.2): have magt, være herre over (henholdsvis: blive overvundet olgn.); ofte i forb. m. præp. i til angivelse af det omraade, hvor overlegenheden gør sig gældende. *Din Ligemand, om ej din Mester, Moliere! FrHorn.PM.96. finde sin Mester. vAph.(1759). I Dants er ingen hans Mester. Ew.(1914).IV.138. Kierk.II.206. var Fjenden os overlegen tillands, saa vare vi hans Mestere tilsøs. Lehm.II.270. OrdbS. (Fyn). || i forb. (ens) herre og mester, se u. bet. 1.
6.4) i forb. spille mester, optræde som herre; ofte billedl. hand ville eengang kieppes med ham, hvem der skulle spille Mester udi Rom. Holb.Intr. I.97. naar Vreden spiller Mester, er der intet Baand eller Tømme til at binde eller holde Tungen. Biehl.DQ.III.253. Den danske Flaade var af Kongen sat i en ypperlig Stand, og det viste sig snart, at den kunde spille Mester i Østersøen. Fabricius.D.II.238. || (nu næppe br.) i forb. m. præp. over. Hercules . . maatte taale, at Cupido, den lille Pog, skulle spille Mester ofver Ham. Dumetius.III.65a.
Du udtaler dig meget personligt om noget du ikke ved - hvorfor bliver du ved med at skrive at jeg ikke har set filmen - hvor ved du det fra? Er det måske dig der sidder og overvåger andres pc aktioner? hmmmmm ja det giver stof til eftertanke - med mindre du udtaler dig om noget du ikke ved noget som helst om. Måske skulle du tænke lidt over det
tilføjet af

hmmm..

du prøver at fremstille mig som en conspiracynut, der tror at de bestemmer ATL, selv det støv der falder i din stue,. sådan er det bare ikke,.
Nej, selvfølgelig faldte superman ikke af hesten pga nwo.. brug dit hoved..!!
og hvad angår Kurt c. kan en død mand tørre sine egne fingeraftryk af det gevær han skød sig med.? og kan han bruge sit kreditkort 2 timer efter.?
og den med john lennon,. helt ærligt,. en fan skyder da ikke sit idol.. kan du ikke selv se hvor sygt det lyder..?
lige som du siger jeg har en hang til at tro på konspirationer, (dog kun de beviste) så har du måske aldrig tænkt over at du sluger alt hvad medierne fortæller dig, råt.? jeg gætter på dine øjne er knaldblå..
og du svarede mig aldrig på det med GB og NWO på G20 mødet..?
du skriver selv: "Verden er styret af penge Gnolde. Det er en gammel nyhed med tusinder af år på bagen."
GB snakkede om penge da han snakkede om New World Order.. glæder mig til den dag du sidder og er målløs med en chip i armen.. så kan det være at alvoren går op for dig.
tilføjet af

og har du lagt mærke til

hvor mange der efterhånden er enig med mig..? den står 50-50 efterhånden,. og jeg vinder stadigvæk terræn.. og det er fordi sandheden er stærkest,.
og den med at 3-4 bøger er nok.. næppe.. det er fordi de ikke kan finde på flere løgne..
tilføjet af

og du nævner ikke

JFK, Barry Jennings, ML King, Benazir Bhutto, Bob Marley, eller for den sags skyld Hunter S. Thompson..
Hvorfor ikke det.? har du et forklaringsproblem.?
tilføjet af

Nå ja

Få dig dog et liv menneske!
Du har vist ikke meget at rykke rundt med.
tilføjet af

lol..

du har jo ikke set den film.. ellers var du ikke blevet så pigefornærmet.. (lol igen)
og hvorfor gentager du dig selv i top og bund.? - vel at mærke efter at du har kopieret og sat noget ind, der i sig selv ikke er andet end et mislykkedes forsøg på at være pejorativ..
du er copymaster.. 😃😃😃😃
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

nej pjat..

min intelligenskvotient er med garanti betydeligt højere end din.. du sluger jo alt hvad medierne prakker dig på, råt,.
du er en aegte sheeple.. og du VIL blive klogere.
tilføjet af

Det smukke ved konspirationsteorier er,

at alt hænger sammen. Der er intet, der sker ved et tilfælde; det hele er underordnet det store plot. Det er vel det, der for mange er så tiltrækkende ved konspirationsteorier, man slipper for at skulle forholde sig til kontingensen.
Måske det er den samme menneskelige kraft der driver konspirationsteoretikere og religiøse mennesker til at tro det de tror?
Trangen til at finde sammenhængen der hvor den ikke er umiddelbart synlig? 😃
tilføjet af

Og Elvis lever stadig........

For hel.... da!
"og den med john lennon,. helt ærligt,. en fan skyder da ikke sit idol.. kan du ikke selv se hvor sygt det lyder..?"
Ja Knolde, manden var jo netop sindsyg. Der er også sindsyge der slår deres familie ihjel UDEN at være med i en af dine weirdo teorier.
Du er selv faldet i en løgn knolde...Åben dog dine øjne..
Gordon Brown.....Sagde han THE New World Order ELLER a new world order? Folk kan fandme snart ikke åbne kæften, uden der sidder en skizo et sted på nettet og finder på nye "teorier"... Det er sgu' en sørgelig verden, når at folk ikke kan bruge deres sunde fornuft i bare 2 sekunder engang i mellem.
DET er det store problem i Verden Gnolde! Og DU er et hard core eksempel på et af de mennesker!
PS Nåh ja ved ved jo alle at Courtny Love aldrig kunne finde på at bruge sin mands kreditkort. Jeg mener sådan en nydelig ung dame! Christ! Tag dig sammen.
tilføjet af

tag dog at se den film

istedet for bare at fordømme uden efterforskning.
du er en slave af din egen ignorance. føler med dig,. stakkels dyr..
tilføjet af

han sagde

A New World Order, som i sekundær omtale er: The New World Order.
A Table, The Table.. whats the frickin difference..?
og nej. jeg er ikke faldet i en løgn. DU er faldet i en løgn, du stoler blindt på ALT hvad medierne lukker ud af lort.. og de gør det uden nogen form for beviser, andet end at en grim kælling ved navn Ulla Terkelsen står nede i afghanistan og afbryder sig selv fordi hun har så meget lort på hjerte. hvem er mest naiv..?
og er det sund fornuft at 90.000.000 tons beton og stål kan pulverisere på den måde som tårnene gjorde..?
prøv at se disse stålbjælker,. man kan se at de er skåret over som var det med en varm kniv igennem smør:
http://www.911lies.org/images2/thermite_thermate_explosives_wtc_911.jpg
nogen rationel forklaring, udover thermite.?
tilføjet af

Jeg tror ikke på forklaringen

Men heller ikke helt på den officielle.
Her er mere guf, http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5iv7iKxtfzjqINoGSGDUuSwLow4TQD97B7DLG0
Og lad være kommantere min sprog vanskeligheder 🙂
Nick
tilføjet af

og desudenpåstod C. Love

at hun var udenbys fra seattle.. (der hvor cobain blev fundet død i sit hjem)
og lad os rent hypotetisk set sige du har ret i den med john lennon,.
men hvad med JFK, MLK, Barry Jennings, Benazir Bhutto, Og Hunter S. Thompson.?
tilføjet af

ja det er skummelt,.

men hvad mener du med at du ikke tror på forklaringen, heller ikke den officielle.?
og det link du sendte,. de skriver at det hovedsagligt er fundet i komælk,. mit svar: Chemtrails..
tilføjet af

Man burde

kalde dem fra eliten Mr. & Ms. Sinister.. ikke minister..
tilføjet af

du har ret

Jeg er en copy mester :-) din lærer :-)))
næ det var sådan set for at slå en pointe fast - men det kender du jo alt til.
og jo :-) Jeg har set filmen :-) sorry - you loose again!!! MUHAAAAA
Jeg vil ikke kommentere mere herinde fordi jeg syntes du er ensporet og ubehagelig. Så nu kan du skrive hvad du vil for jeg gider ikke bruge mere tid på læse det og derved har jeg fået det sidste ord - øv hva! og i øvrigt syntes jeg det er en latterlig film der kun omhandler at hænge andre ud og tørre sine egne hænder........ klam tankegang for en person-dig.
tilføjet af

Snork

Orker ikke dine langt ude teorier mere nu. Find selv ud af det. Se evt. optagelser af deres død mv.
tilføjet af

lol.. det jo det

jeg har gjort,. jeg har undersøgt det til fulde ende.. forstår godt du ikke vil diskutere mere med mig,. for du kan godt selv se at du er ude hvor du ikke kan bunde..
tilføjet af

lol igen igen..

damn et lavt selvværd du må have,. ellers ville du ikke forsøge at ophøje dig selv på den måde du gør..
og jo,. jeg ved du læser det her,. for du kan ikke lade være..
tilføjet af

Har set den!

De fleste konspirationsteorier må - i mangel af beviser - betragtes som gode vandrehistorier og det er god underholdning.
Verden vil bedrages og det bliver den. 😃😃
tilføjet af

bildrberg og nwo var også

konspirationsteorier,. men hvad var det lige gordon brown sagde på weekendens g20 møde..? - her har dine højtelskede massemediemanipulatorere eller omtalt begge ting:
http://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/g20-summit/5097195/G20-summit-Gordon-Brown-announces-new-world-order.html
og er bilderberg stadigvæk en konspirationsteori i dit hoved, så burde du tage at opdatere:
http://www.information.dk/172758
så nu er vi jo kommet dertil hvor du må gøre op med dig selv om hvad du mener..
Har medierne for engang skyld talt sandt, eller har de for engang skyld løjet.?
og det sjove ved det er at, uanset hvad du mener er du nød til at give mig ret,. DOOH!!! - go back to sleep homer..
tilføjet af

Hey Grirsto.

Ja,så har du jo været hele menu kortet igennem.🙂
tilføjet af

Ja da.. :)

Man kan jo ikke komme med påstande uden at have baggrundsviden 😉
hvis du kan tage Tv2News, så se det i aften hvis du altså har tid,.
i11time.dk's egen forsker, niels harrit har lige været på..
de har efter intensiv forskning i 1½ år fundet beviser for at der var ml. 10 og 100 tons nanothermit (kraftigt sprængstof) i wtc..
nu begynder alle tvivlerne at falde til patten.. fryyyd.. 😃😃 vi vidste vi havde ret,. hele tiden.. HIGH FIVE!!
hvem er nu konspirationsteoretikerne.. hah..
har lige været inde på nyhederne.tv2.dk,. der står ikke noget endnu,. men mon ikke det kommer inden i morgen,.
cheers!
tilføjet af

eller den her

tilføjet af

Nice.. :)

en compilation.. manglede da bare.. ser den nu,. hvis du keder dig,. så gå ind på en af de øverste debatter,. har næsten lige lavet den,. "en aegte dansker" er derinde,. og han er sjov at diskutere med.. hehe.. han er den onde ignorant,.
Thx. 😉
tilføjet af

Hvorfor?

Jeg har lige siddet og kigget nogle af indlæggene igennem og kan ikke lade være med at undre mig over, hvorfor du skriver så grimt tilbage til folk. Jeg syntes selv det er et spændende emne men mister lysten til at vende det herinde, når man ikke ved om man får et grimt svar tilbage. God påske fra den undrende.
tilføjet af

igen igen

tænkte nok at du ikke havde lyst til at svare..... Jeg ville også have svært ved at forklare mig når man er som du er!!!!
tilføjet af

Hej, Det forholder sig sådan,

At jeg tilfældigvis havde fødselsdag i går, Og at jeg i modsætning til så mange andre herinde har et liv ved siden af debatten, derfor det sene svar, Jeg beder mig undskyldt.
Jeg skriver kun "grimt" til folk der prøver at latterliggøre mine synspunkter,. hvis du læser samtlige af mine indlæg, holder jeg faktisk den sobre tone til at starte med, men når folk latterliggører mig pga. mine synspunkter, ja så får de igen af samme skuffe. + lidt ekstra.
Men snakker man pænt til mig, og respekterer mine synspunkter, så snakker jeg også pænt, og respekterer andre folks synspunkter, øje for øje.
Men jeg kender godt din type. Dobbeltmoral uden lige,. Du må godt kritisere og latterliggøre, men kritiserer eller latterliggører dig, så er man fanden selv.
du virker som en type der synes man sviner dig til lige så snart man ikke støtter dine synspynkt 100%, men du glemmer vist hvad et debatforum er skabt til.
Ved godt at dette indlæg lyder lidt fordomsfuldt,. men hvis du mener at jeg tager fejl, så er du da velkommen til at spille bolden tilbage.. ellers er der vel ikke noget at sætte en finger ved.
Mvh.
tilføjet af

dumt svin

Det var da det værste uden lige - aldrig har jeg oplevet en så forfærdelig person - i betragtning af at vi netop deler samme mening omkring disse synspunkter.
Det er synd at når vi deler synspunkter at du skubber væk på den måde - vi kunne ellers have dannet en god alliance! Nå men det er jo så dit tab for jeg vil virkelig ikke have noget at gøre med sådan en person som dig!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.