14tilføjet af

Don Ø rigest personligt!!!!

Jeg har lige siddet og regnet på hvem der er rigest personligt af de forskellige klubejere i superligaen og den alllerrigeste er naturligbvis DON Ø,,,,,,,,,,,,han har desuden aldrig skylt en krone væk,,,,,,,,,,men de har i!!!!!!!!!
skal i ik snart åbne en bank eelller hva!!!===????????????+
Forza FCK vi er styre for vilt vilt!!!
Knuzers Sylvia hve m ællers eller Brian/Morten
tilføjet af

FCK FCK!!

ÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHHÅHHHHHHHHHHHHH
FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!FCK!
tilføjet af

Stav

Lær og stav ordentligt dit fjols...
tilføjet af

LOL

LOL. Hvilket indholdsrigt indlæg. Det må jeg gi' jer. I lever sgu op til prædikatet som den fanklub med lavest IQ.
tilføjet af

og så er de forkert underrettet

af fodbold-pengemændene er Peter Halvorsen (Randers FC) langt foran Don Ø - men I ser måske ikke "lige på og sport"? 10 mia er en slat.
tilføjet af

Det kan godt være

Det kan godt være, men behold ham ovre på øen.
Hilsen Graf :)
tilføjet af

Kast dit blik på SønderjyskE og Peter Halvorsen

Så bliver du hurtigt meget klogere, da han er god for lidt over en milliard. Han har en årlig indtægt i omegnen af 400 millioner, ~...hvilket ikke levner megen plads for Don Øf!
*FB* - med grynt i trynen
tilføjet af

Det er ham Essexmanden ik??

hygge fra fyens land:)
tilføjet af

Investering, udvikling, udlejning, køb og salg af fast ejendom

med hovedvægt på boligejendomme.
- Jo det er ham Team Essex manden.
*FB*
tilføjet af

Det er Randers FC (Essex Park)

Det er ikke SønderjyskE, ~...ren smutter fra min side.
*FB*
tilføjet af

dumme mennesker

Kæft i er dumme mand.. Halvorsen har sku da ikke samme stilling som Don ø!!! Hans firma er bare hovedsponsor for Randers.. Kend jeres fakta mennekser..
tilføjet af

Peter Halvorsen

Nej, det er rigtigt, at Peter Halvorsen ikke længere sidder i bestyrelsen i RFC ligesom Don Ø gør det i FCK. Halvorsen gik ud af bestyrelsen i 2007. Det er dog imidlertid Esses Invest, der ejer langt størstedelen af aktierne i RFC, og derfor stadig er væsentlig medbestemmende! Og ja, korrekt, Essex er hovedsponsor og ejer.
tilføjet af

Jo det er ham der køber masser af piger...

Jo det er ham der lægger tusindvis af kroner for at få sex, men han har en lille bitte tissemand. :-) Og han er egentlig ikke sådan særligt rar. Men man kan jo meget når man har så mange penge.
tilføjet af

Hvem kalder sig Hyggepigen?

Hej "Hyggepigen".
Det er ikke indholdet i dit indlæg, jeg er utilfreds med. Jeg har aldrig haft sex, endnu da, med Don Ø, men jeg er utilfreds med, at du kalder dig Hyggepigen.
Måske er du en hyggepige, ligesom jeg selv.
Men nogle af mine kunder kunne TRO, jeg var forfatter til dit indlæg. Og jeg ville aldrig drømme om at fortælle offentligt, hvis tissemænd, jeg kender størrelsen på.
Prøv at klikke ind på www.hyggepigen.dk
Hilsen Hyggepigen Karina
tilføjet af

Don Ø rigest personligt

Peter Halvorsen er ikke en rigmand. Han ville få 3,6 mia. hvis Essex Invest solgte alle deres ejendomme. Essex har omkring givet Randers FC ca. 40 mio. kr. og givet dem Essex Park Randers. Så det passer ikke det i skriver!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.