7tilføjet af

Det kan ikke betale sig at arbejde - siger de.

Hvorfor er det for nogen sådan , at det ikke kan betale sig at arbejde , det giver mere at få bistandshjælps penge. Jeg hører sjældent den der med , at nogen har en MEGET lille indtægt - jeg har selv prøvet det som enlig. Flere ansatte ved kommunen gav mig ret i den påstand.Jeg hørte lige det igen i radioen , at det ikke kan betale sig at arbejde. DU kan tro det kan betale sig at arbejde , hvis man nu er SÅ HELDIG at have et arbejde. Så er man nemlig HELDIG. Bliv ikke ved med den løgn at det ikke kan betale sig at arbejde , det er svært at få dem man skylder penge til at forstå , at det giver altså en lille indtægt for nogen.Fortæl om , at nogen har en meget lille indtægt , tak.
tilføjet af

Samme indlæg igen.

Jeg læser denne aabenraamands indlæg jævnligt,og alle hans indlæg er det samme.Flere af dem har han skrevet før.Fatter ikke han gider,at ævle i det samme,han er nok meget ensporet,ved/oplever for lidt.
tilføjet af

Så tænk aaabenraa ..mand

Jamen, aaabenraamand
Så skal du jo nok bare blive ved at hakke på indvandrerne og fagbevægelsen. Og stemme på DF.
Så skal du sgu nok komme til at opleve masser, af underbetalt tvangsaktivering uden chance for at få et rigtigt job.
Er det ikke gået op for dig, at DF KUN vil samarbejde med De Konservative og Venstre = Arbejdsgiver Foreningens duksedrenge.
Og at Arbejdergiver Foreningen ELSKER underbetaling.
Det er sgu kun Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten OG den RIGTIGE fagbevægelsen der kan skaffe dig en rimelig løn og et RIGTIGT job. – La’ vær’ at være en drømmer.
Come on, come on, let's work together
Come on, come on
Together we stand, divided we fall
Come on, come on
Oh well, make someone happy, make someone smile
Oh well now, two or three minutes, two or three hours
What does it matter now
Come on, come on, let's work together
tilføjet af

Endnu engang et tåbeligt indlæg

Gang på gang skal man være vidne til, at ignoranter der helt åbenlyst ikke har forstand på ting udtaler sig med en selvfølgelighed, som var de vor herre selv.
Punkt 1) Fagbevægelsen skaffer kun job til pampere i fagbevægelsen. De tager job fra dem som ikke er dygtige nok til at få mindstelønnen, og tvinger dermed mange af dem ud i arbejdsløshed.
Punkt 2) Det eneste tidspunkt hvor de moralsk forkastelige socialistiske partier du nævner her, har skaffet folk arbejde, er ved at beslaglægge indkomst fra andre og give denne til de folk som ikke er dygtige nok til at tjene den løn du anser for rimelig.
Punkt 3) Arbejdsgiverne skal elske underbetaling, det ligger i hele deres tankesæt. Dette er IKKE ensbetydende med at de underbetaler folk! Deres tankesæt er nemlig profitmaksimering, og som følge heraf betaler de folk det, som de er værd for dem. Alt andet vil per definition koste penge for dem, og derfor være tåbeligt.
tilføjet af

Sorry,..(selv tåbe)

... jeg har travlt nu. Så jeg har ikke tid til diskutere med Arbejdsgiver Foreningen lige nu.

Det får man vist i øvrigt også kun noget ud af, hvis man gør det fra en magtposition.
tilføjet af

æv bæv bussemand

Men klokken 19:17 havde du ikke så travlt, at du ikke lige kunne skrive tåbeligheder på Sols debatforum. Lad mig gætte...kaffepausen er nu forbi på plejehjemmet og du skulle til møde?
Mener du en magtposition som den man har når man er mere værd end det man får?
tilføjet af

Næsten

Jeg mener den kollektive magtposition, man skal - eller bør - skabe sig, netop når man får mindre end det man er er værd.
Når arbejdsgiveren ( eller arbejdsgiverne i fællesskab) har monopoliseret løndannelsen, så kun fedterøvene får mere end de er værd.
tilføjet af

Jeg har

En meget lille indtægt, så for mig kan det ikke betale sig at arbejde, men elsker det jeg laver, men jeg er også selvstændig ( kan ikke anbefales, med mindre man kan klare at have is i maven konstant).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.