7tilføjet af

DET FASTE/LØSE .

Hej hjælp mig!!
jeg er en forviret peber svend,jeg har en dejlig kæreste, som jeg er rigtig forelsket i, på andet år. MEN aligevel kan jeg ik lade være med at være hende utro, når sjancen byder sig, dermed ikke sagt,hvad som helst!! ja jeg har faktisk haft noget kørene med en "fast" det sidste år ved siden af. Jeg vil gerne, hvis nogle kender til det, og kender en opskrift på, HVAD er der galt med mig, eller er jeg hel normal??
hvis min kærste finder ud af det, er jeg sikker på at miste hende, og det ønsker jeg bestemt ikke.
JEG kan bare ikke modstå en pæn pige.
mvh mick.
tilføjet af

grow up!

Om der findes en "opskrift" på hvad der driver dig til at gøre sådan noget skal jeg ikke kunne sige - det er muligt at psykologibøgerne har en masse bud. Men helt ærlig...handler det ikke bare om at blive en smule voksen og tage ansvar for dine handlinger? Jeg tror du skal droppe ideen om, at der nok ligger en eller anden skræddersyet forklaring (eller "undskyldning") bag dine lyster.
Jeg kan da selv blive fristet når jeg er i byen og jeg kunne da sagtens vælge at springe ud i det og så bare slå opgivende ud med armene bagefter og sige..."jamen jeg kunne bare ikke lade være, han var så pæn og lækker at jeg bare MÅTTE ha ham"
Det er ikke for at være en fordømmende bitch, men kan du se hvor jeg vil hen?
Du, og du alene, vælger selv de situationer du sætter dig i og du har sat dig selv i en situation hvor du har et fast parforhold, hvor i (går jeg ud fra) har lovet hinanden troskab og så må du satme være reel nok til at leve op til dette og lade være med at lægge ansvaret fra dig ved at sige "at du bare ikke kan lade være". Man har altid et valg - spørgsmålet er vel så bare, om man er moden og fornuftig nok til at tænke rationelt og ikke handle impulsivt ud fra de lyster man har lige her og nu i situationen.
Ikke at der er noget galt i dét, det ville være helt uden problemer hvis du kun havde dig selv og din libido at tage hensyn til.
Kort og godt - grow up! Du er ikke længere en teenager hvor hormonerne raser i kroppen og hjernen ikke altid kan holde trit. Er det fordi du bliver bekræftet hver gang du scorer en pæn pige? Giver det dig et kick og en bekræftelse som du ikke kan undvære? Så mener jeg sgu, at du må vælge dit forhold fra. Du kan da ikke byde din elskede den opførsel! Så må du vente indtil den dag, hvor du indser at dine valg, som du selv træffer, har konsekvenser og du bliver i stand til at flirte og samle appetit ude, men spise hjemme!
Personligt har jeg slet ikke lyst til at være sammen med andre, end den jeg er forelsket i. Jeg kan blive fristet og jeg kan sagtens "tænde" på andre og nyder en uskyldig flirt, men jeg har ALTID lyst til at vende hjem og få afløb for lysterne sammen med min elskede - selv efter 7 år sammen. Men jeg har også taget en beslutning...det er ham og kun ham jeg vil tilbringe mit liv sammen med. Og med sådan en beslutning følger en afklaring omkring nogle ting man så vælger fra - med mindre man finder en partner som accepterer utroskab. Men det er jo ikke tilfældet for dig, så du må finde ud af hvad du vil. Du skal ikke lægge ansvaret fra dig - det er simpelthen for nemt.
Håber du hitter ud af det
tilføjet af

THJAA...

Det var da et synspungt, men jeg er sikker på at der er andre end mig der har det på den måde, og dem vil jeg gerne høre fra.
mvh Mick.
tilføjet af

Beklager Mick...

Jeg har haft det sådan som dig men af principielle grunde hold jeg mig på måtten i mange år og forhold!!
Jeg har nået til den rekendelse idag at jeg i den grad manglede selvværd og derigennem søgte bekræftelse gennem det "søde" i det nye som der sker!!... Du er sikkert en fin fyr med alle intentioner om at få tingene til at fungere men det kommer du IKKE til før du vender blikket mod dig selv...
Mvh Nulle
Held og lykke med dig!..
tilføjet af

Bedrag

Nu kan man jo sagtens bedrage sig selv. Du siger du elsker din kærreste, men er dette nu også helt rigtigt? Du tager jo mere hensyn til dig selv og dine drifter (af forskellig karrekter) er det virkelig det samme som at elske? Ja jeg spørger bare. Ikke at du ikke må leve som du vil, men at sige at du elsker og alligevel sårer ud fra nogle drifter. Hallo det har ikke meget med kærlighed at gøre. Held og lykke med at finde den du virkelig elsker og aldrig ville svigte !
Gå ikke på komprimi med dig selv
tilføjet af

hejsa

jeg er en køn pige og har haft en kæreste i tre år, for et halvt år siden fandt jeg ud af at han var mig utro og det gjord så skide ondt, ikke det at han var med en anden pige, men det om at han kunne lyve så meget for mig og gør mig til grin foran mig selv. jeg tror ikke du vide hvad smerten er sålænge du bare gør det, men jeg håber at din du tænker lidt over hvordan det vil føles hvis din kæreste gør det samme mod dig, hvis hun bliver bollet af en anden dreng bliver kysser af ham og du tror at hun er din og kun din, der vil du vide hvor smertefuldt det er at nogen ikke giver en den respekt og værdi man fortjener i et forhold.
tilføjet af

Forskel på kærlighed og sex

Hej Mick
Det lader til at du er styret af dine drifter og har brug for den bekræftigelse det giver, når der er flere kvinder, som vil i seng med dig.
Jeg syntes, at du skal tænke over, hvordan dit liv ville være, hvis du mistede din kæreste....
Sex kan du få med alle kvinder, men at opleve tosomheden, tilliden og respekten er straks sværre at finde.
Prøv i øvrigt at forstille det et dunk det ville give dig, hvis du oplevede din nærmeste behandle dig på den måde som du behandler hende på.
Måske har du oplevet noget, som gør at du har specielt meget behov for bekræftigelse, så var det måske værd at bruge noget tid på at få arbejdet med.
Din samvittighed giver dig sikkert et gok i nøden for det du har gang i nu, så mit bedste råd er at behandle andre som du selv gerne vil behandles og find så ud af, hvor skoen trykker.
MVH
Martin
tilføjet af

skvat

Din kæreste må virkelig have et lavt selvværd hvis hun bliver sammen med dig så. Ellers får hun det! Hvis du seriøst tror du har følelser for din kæreste så hold dig fra de steder hvor der er risiko for at du finder sammen med "de pæne piger"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.