20tilføjet af

Denne dér fornemmelse..........

Det er bare ikke behageligt, at have denne der fornemmelse af, at der er noget der ikke stemmer.
Jeg har ingen beviser for, at min kæreste er mig utro. Men min intuition siger mig bare, at der har været en anden kvinde her i hans hjem.
Jeg skulle arbejde en del i sidste uge, derfor kunne vi ikke ses. Det tog jeg ikke så tungt - det er ok at savne og så kunne vi jo bare indhente det forsømte denne uge.
Men lige pludselig, i sidste uge, så var min kæreste meget fraværende. Bogstaveligt talt.
Når jeg ringede blev der sjældent svaret. Når jeg endelig hørte fra ham, så havde han sovet - og sat telefonen på lydløs. - Vi taler om en lur på 5-6 timer - hver dag.
Han var irritabel, talte knap så pænt til mig og fik mig til at føle mig som en psykotisk neurotisk kvinde.
En dag i sidste uge, på et tidspunkt hvor han sagde han havde ligget og sovet, har han haft ringet til sit eget nummer - fra hans mobil tlf. (Tjekkede hans nummerviser).
Virker lidt underligt. Selv sagde han, at det nok var fordi han ville tjekke, om han nu også havde hevet stikket ud.
Nu er dén uge så gået og vi har endelig tid til at være sammen. Og der er ingen problemer. Han er glad og kærlig - han er sig selv igen.
Men jeg går som en løve i et bur. Er lige før jeg leder efter hår i risten :-/
Kan bare ikke slippe den fornemmelse af, at der enten har været en anden kvinde her - eller at han ikke har været hjemme.

Afsluttende skal det siges, at jeg er temmelig jaloux anlagt, da han brød tilliden ved at være mig utro for nogen tid siden. Så om det bare er mig der ser syner, eller er bange for en gentagelse, ved jeg ikke.
Selv siger han, at han ikke ville dumme sig igen. At han elsker mig og kun mig.
Brændt barn skyr ilden......I guess.
Jeg forventer ikke et mirakelråd. Skulle bare have sat ord på nogle af mine mange tanker.
tilføjet af

Mærkeligt...!

Hvor ubehageligt for dig at have det sådan..! Men måske har han "bare" fået lidt for meget af jer to, og trængte til lidt fred og ro. Men så kan han jo sige det? Jeg synes også hans opførsel er lidt mærkelig. Det er da lige sært nok at han har brug for at sove så lang tid hver dag. Og man ringer ikke til sin tlf for at sikre sig at man har hevet stikket ud. Jeg ville også have det som om noget var galt. Og især når han har gjort det før. Men nogle er gode til at lade som ingenting. For betyder den anden person ikke så meget i hans øjne, er det lettere bare at "glemme" det, og være som han plejer over for dig.
tilføjet af

søde dig

Jeg ved hvor ondt det gør.
Er selv i dette helved lige nu. Har været her ½ år.
Det er så øv, øv...
Nej, min har ikke en anden kvinde fysisk. Men han vil heller arbejde over, tage til spejder, til kaffe hos ven, på hjemmeværnskursus (end ferie med os)
En dag sagde han han skulle på overarbejde og som tiden gik fik jeg også denne intution som sagde der var noget som ikke stemte, ungerne og jeg kørte ud på hans arbejde og hvem var der ikke...
åh, ja, det gjorde så ondt...
Jeg har jo desværre ikke et godt råd, da jeg er ligeså fortvivlet...
Pas godt på digselv ;-)
tilføjet af

Hvorfor blive..

Pjevs.. Hvorfor bliver du hos sådan en mand? Han fravælger dig/jer til fordel for alt andet? Han keder sig åbenbart i forholdet, og har ikke meget at give af. Et halvt år er lang tid. Der er så mange derude der gerne vil have en sød kæreste, hvorfor gør du dig ikke fri, så du kan få det bedre? Et halvt år, hvornår skulle det så blive bedre?
tilføjet af

Uddd med ham!

men tjek lige hans mail, han har helt sikert gang i noget og nogen.
Din beskrivelse passer fuldstændig til min kærestes opførsel og en uge efter fandt jeg ud af, at han datede 3 kvinder og havde haft sex med de 2 af dem.
Løb, lille pige.
Han er dig ikke værdig.
tilføjet af

Uddd med ham!

men tjek lige hans mail, han har helt sikert gang i noget og nogen.
Din beskrivelse passer fuldstændig til min kærestes opførsel og en uge efter fandt jeg ud af, at han datede 3 kvinder og havde haft sex med de 2 af dem.
Løb, lille pige.
Han er dig ikke værdig.
tilføjet af

utroskab efter 1½ år

det var virkelig ledt, især at man selv skal finde ud af det - mænd holder deres kæft med den slags, men de blir ALTID afsløret - og så står man der med en kæreste, der pludselig er forvandlet til en løgner og bedrager.
Det er virkeligt ledt
tilføjet af

Pas på ham.

Kære dig.
Jeg ved hvor svært du har det. Jeg går selv i samme situation. Ikke fordi jeg tror min kome er utro, men jeg er bange for, at hun er ved at bygge noget op.
Hvis jeg var dig, så ville jeg nok sørge for, at få bekræftiget eller afkræftet min mistanke. Jeg ville gøre det, at jeg ganske enkelt ville "opfinde" et møde eller kursus langt væk. Lad det hele se ud som om, at du tager af sted og prøv så at holde ham under observation. Det kan være svært, men måske kan du alliere dig med en ven eller veninde, som han ikke kender.
Jeg forstår i øvrigt ikke, at du bliver hos ham, hvis han allerede er dig utro efter nogle måneder. Det havde jeg ikke fundet mig i fra min kæreste. Jeg tror du skal tænke dig rigtigt godt om, så du ikke står med en masse brændte fingre om ½ år.
tilføjet af

det er ikke sjovt....

at gå og gøre sig alle mulige tanker om, hvor han er og med hvem etc.
Hvis jeg var dig, ville jeg konfrontere ham med mistanken - især fordi han har været dig utro før.
Det er måske hårdt sagt, men hvis han én gang har fået smag for "forbuden frugt", så kan det være, han bliver ved....
Håber du finder ud af det.... :-)
tilføjet af

det kører ikke lige for mig....

det skulle jo være et svar på Beas indlæg - ups ups....
tilføjet af

Du godeste

Er i chok over din tidligere kæreste. Måske er det mig der er naiv, men jeg forstår ikke at nogen kan gøre som han gjorde.....
Mht. mailen, så véd jeg ikke om jeg tør. Han vil jo kunne se med det samme, at jeg har snaget i den.
tilføjet af

Hej :-)

Jeg har været ærlig overfor ham og fortalt ham om min mistanke. Og han siger jo bare nej - og kigger på mig som om jeg er faldet ned fra månen.
Problemet er, at jeg er så jaloux....efter hvad han gjorde. Og hver gang jeg bliver jaloux, så får jeg jo at vide, at det "bare er mig igen".
Det er det højt sansynligt også. Men kan jo ikke lade være med at tænke på, at for ham er det alletiders undskyldning - at sige det.
tilføjet af

du skal tjekke hans mail

og han kan IKKE se, at du har været inde på hans pc.
Jeg opdagede/afslørede min kærestes utroskab ved at tjekke hans mail, havde samme lede fornemmelse som dig om, at han havde gang i noget - og der sluttede vores forhold så, efter 1 år. Og vi var lige i gang med at flytte sammen.......
tilføjet af

hvordan

Jeg har desperat forsøgt at komme ind på min mands mail men kan ikke, hvordan gør man hvis man ikke kender passwordet?
Jeg har også været igennem et helved med utroskab men vi har talt tingene igennem, og blevet enige om at prøve igen, jeg er bare stadig usikker på om han alligevel tager røven på mig?
nogle der kan hjælpe?
mille
tilføjet af

stol på dine instinkter

hvis du holder på med det så kan han for alvor løbe om hjørner med dig. det er vigtigt at du lytter til dig selv, men i stedet for at konfrontere ham (det får du jo ikke meget ud af) så ville jeg tjekke ham uden hans viden. læs hans mails, tlf, sms, tlf svare. mm...
det er den eneste måde du får 100% vished
mille
tilføjet af

Pas på med det.

jeg er godt klar over at man/vi alle gør hvad vi kan for at finde svar, men lige præcis dét der er altså ulovligt og kan jfr. straffelovens § 263, stk. 2 straffes med op til 6 måneders hæfte... Synes bare det skulle nævnes.
tilføjet af

ikke ulovligt at tjekke mails

hvis en pc er tilgængelig uden kode, pasword el. ander, er det ikke ulovligt at tjekke mails på den
Der imod er det ulovligt at HACKE sig ind på en pc, ved fx. at knække kode, pasword el. andet.
Her i huset har vi en fælles pc og der er da ingen, der blevet straffet for at gå ind på den -
tilføjet af

utroskab

har han været utro een gang, har han sikkert tænkt sig at gøre det igen. det er en alt eller intet ting, og har han været utro før, har han sikkert intet problem med at lyve for dig nu!
jeg vil sige du skulle sætte dig ned og sige til ham at hvis han ikke kan finde ud af at redeggøre hvad fanden det er han har lavet, ryger han ud!
og husk!: han må ikke få dig til at føle dig neurotisk, for han har selv ødelagt det hele for sig selv, da han var utro og løj om det første gang!
held og lykke
tilføjet af

Giver sig selv

Selvfølgelig er der ingen i din husholdning der er blevet straffet for at læse andres mail, det kræver jo ligesom en anmeldelse, ikk'?
Jeg påpeger blot hvad der står i loven. Det er ulovligt at læse andres mails, med mindre de ligger åbent på srikvebordet, det er ulovligt at gå i andres telefoner og længere er den altså ikke.
Men det er ikke ensbetydende med at man kommer i fængsel, det er jeg klar over. - Igen; Det kræver at man går videre med det. Og hvem gør dét, hvis vedkommende er blevet "taget med bukserne nede".
Jeg syntes bare ikke det skulle være usagt, at visse af de ting vi foretager os, når vi skal afsløre vore partnere i grimme ting, faktisk nogle gange er værre end vi tror.
tilføjet af

sådan er vi kvinder

jeg føler på nøjagtig samme måde. Jeg kan mærke der er noget galt. Jeg har det skønt med min nuværende kæreste, men med min tidligere kæreste der var mig utro kunne jeg lige pludselig få ondt i maven en fradg aften hvor han var taget i byen... Meget mærkelig oplevelse.. Fandt så senere ud af at han havde været mig utro lige på det tidspunkt hvor jeg fik de her mavekramper.
Ud fra dit indlæg tyder alt (desværrer) på at han har været ude at snuse til noget frisk kød. Im sorry, men tror det sgu.
Jeg ville konfrontere ham med det og å lad som om der er en anden kvindes hår i sofaen evt.... Så kan det være at han spytter ud....
Held og lykke...
tilføjet af

hej she

Hej. Først idag ser jeg dit svar.
Det er et par år siden.
Det tog mig mange år.
Maj 2006 var jeg dog så land nede. Overvejde selvmord, bare for at slippe for smerten.
Var ved at blive sindsyg. Så jeg indsendte skilsmissepapirne.Så nu er vi næsten frie af hinanden.
Jeg har boet for migselv 1½ år, men der er ingen nu i mit liv. Jeg er så såret, at jeg ikke tør tro på mænd,kærlighed/ærlighed.
tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.