9tilføjet af

Den bedste katte fodre

Hej Alle sammen.
Jeg er blevet opvokset på en gård, hvor vi havde katte, hund og andre dyr. Vores katte fik altid det billigste kattefodre der var i butikkerne.
Nu er jeg så selv flyttet i lejlighed inde i København og får en lille killing i morgen.
Jeg har derfor et spørgsmål som jeg håber I kan hjælpe mig med.
Hvilket katte fodre er bedst? - Det er en lille hvis halv langhåret killing, den er 12 uger gammel.
Jeg vil gerne give min lille prinsesse det bedste mad, men stadig til en overkommelig
pris.
Jeg har for en sikkerhedskyld købt "dyrelægens - fuldfodre til killing" fra Føtex.
Håber i alle kan hjælpe mig 🙂
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Det allerbedste at give sin kat, er selvfølgelig det den er skabt til at spise, altså råt kød, det man kalder barf. Men det kræver man har plads i fryseren, og er også lidt dyrt. Hvis det absolut skal være tørfoder er det meget vigtigt der ikke er korn i, og det er vigtigt at det kød der er i, er kvalitet, og altså ikke bare rester og affald som mennesker ikke lige kunne bruge, og som de så pressede sammen til kattefoder. Dyrlægens foder er bestemt ikke anbefalelsesværdigt. Det er for det meste mel og majs eller ris der er presset sammen, og indeholder ikke så meget kød, og det der så er i er ikke god kvalitet. Men hvis katten levde i naturen ville den ALDRIG gå igang med at spise hvede og majs, den kan simpelthen ikke tåle det.
Jeg har to katte jeg fodrer med råt kød fra hele hakkede dyr, altså hvor der er små brusk - og knoglestykker i. Det koster mig ca. 600 om måneden i alt, så det er altså ikke voldsomt dyrt. Men det bedste tørfoder er ziwipeak, men det er lidt dyrt. Ellers så orijen eller acana. Det indeholder mindst 70% kød fra fritgående dyr, og der er ingen korn i.
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Til voksne katte (og det bliver din kat jo på et tidspunkt) har jeg den bedste erfaring med Royal Canins perserfoder (tørfoder) samt Pussi vådfoder i poser (bedre end Whiskas). Royal Canins perserblanding har den fordel at den opløser hårbolde i maven hvilket langhårskatte jo tit har. Ang. killingefoder - har jeg desværre ikke noget råd, da jeg ikke kan huske, hvad mine fik.
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Hej
Jeg har ikke kat, men det hedder retteligt KATTEFODER (i ét ord)
Jeg har hørt, at katte ville vælge Whiskas
Håber, det er en hjælp.
Held og lykke med din killing
mvh
tilføjet af

Den bedste katte fodre

vores katte får alm billig tør foder, som de elsker.
Havdefor menge år siden en race kat der kun spiste viskas, til den blev syg så kom der en dyre læge og han sagde at der er alt for meget protein i det til en voksen kat, den skulle have tør foder ( bare det billige) så jeg regner med han havde ret, vores katte er da fine og raske
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Det er der sikkert mange meninger om. Min erfaring er helt klar. Wiskas kan jeg ikke anbefale. [:X]
Derimod kan jeg anbefale Aldis, både tørfoder og LUX dåserne. Billigt og rigtig godt, min vil ikke have andet. 😉 Jeg mener faktisk at have læst deres mad var kåret som noget af det bedste........(hvem der så end har prøvesmagt) 😃
Han er 4 år nu, er super sund, udekat uden lopper og tæger og en pels så blank som en nypræget 20er.
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Min kat på 6 år får IAMS. Jeg køber det hos dyrehandleren. De sælger dem i alle dyreforretninger. Min kat har aldrig været syg.
Min kat fik i en kort periode den billigste tørfoder fra Spar, og vi købte det fordi dyrehandleren havde lukket om søndagen, og vi havde glemt at købe det gode mad.
Min kat fik det i 14 dage, og jeg syntes godt nok han fik en mat og fedtet pels af det. Han spiste heller ikke så meget da han fik den dårlige kvalitet. Han syntes ærlig talt det var for dårligt jeg gav ham sådan noget øv mad.
Vi gik straks tilbage til Iams. Vores kat har haft 4 forskellige dyrlæger, og de har alle syntes Iams var godt, og de har aldrig prøvet at sælge os deres eget kattemad.
Du kan altid se på en kats pels om den får god næring.
Min kat får tørfoder og en smule vådfoder ved siden af.
Hvis du skal forkæle din kat engang imellem, kan den få nogle rejer eller fisk. De skal bare helst ikke have stegt kød. Det er meget hårdt for maven.
Held og lykke og god fornøjelse med din nye killing
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Du kan også bestille kattemad på nettet, det gjorde jeg da jeg gav mine katte tørfoder. De har rigtig mange gode ting på porcani.dk
Jeg forstår ikke at alt det bedste foder, som fx Acana, Orien og Ziwipeak ikke findes i butikkerne, det kan kun købes over nettet.
Husk på at katte ikke kan fordøje og udnytte korn, de skal i det hele taget ikke have ret mange kulhydrater, og alt det dyrlæger anbefaler, og som har fået priser og jeg ved ikke hvad, det er ikke andet end affald, biprodukter og korn, og dyrlægerne får penge for at anbefale det.
Prøv også at læse om kattemad på utika.dk
tilføjet af

Den bedste katte fodre

Og forresten forsvandt min kats sommerallergi også, da jeg begyndte at give den rigtig rå mad.
tilføjet af

Du bør vælge den med kamelkød

da det er langt den bedste.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.