4tilføjet af

De hader hinanden

Hej alle
jeg har to bedste veninder og de hader hinaden.Den ene er meget moden, går med mode tøj og er faktisk meget smuk... Den anden er også moden, men går ikke i mode tøj, og er lidt lige glad men sin udsinde...men jeg er ved at lærer henden, hvordan hun skal gør noget ud af sig selv, og hun er smuk i virkligheden, men hun ved bare ikke hvordan hun skal gør det.
Vi tre bliver faktisk inviteret til de samme fester.
Men problemmet er at hver gang, vi er til en fest, vil den ene en ting, og den anden en anden ting, min aften bliver til helvede, den ene siger>> går ikke med hende, ellers drengene kommer ikke tæt på os...hun er...
og den anden siger ikke noget, men bliver ved at finde på en undskyldning, så jeg bliver nødt til at går med hende....
Og de flipper begge ud på mig foran alle de andre og sige bagefter >> undskyld,men jeg var sur på hende (på den anden)
og for et par dage sidan, var vi til en fest sammen,jeg fik det så dårligt, at jeg forladt dem og tog hjem, og så gik hver af dem over til nogen, som de kendte. Før jeg tog hjem,kiggede jeg lige på dem og de havde faktisk sjovt. Men min aften var ødlagt!
Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gør, jeg er træt af dem begge to! jeg bliver også ked af, at de flipper ud på mig foran alle de andre, jeg ved at de ikke mener det, men alle de andre kender os jo ikke.
Jeg er en typ, hvor jeg snakker med alle, min vennekreds er meget forskellige, jeg går med alle typer. sådan er jeg, men jeg alligevel ikke har styr på dem...

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gør?
Jeg tror at fremover, tager jeg ikke til fester med dem.
tilføjet af

:-)

Man kan godt have flere venner, men man behøver ikke være sammen alle sammen.. Det er nemlige ikke sikker de kan lide hinanden, og de skal de heller ikke, men de kan lære at accepeter hinanden. Men så må du forklare dem at du holder af dem begge, og de må accepter hinanden for din skyld, hvis i skal være til fest sammen. Nu da i blever inviteret til fest sammen.
men jeg vil sige at de er nok bare jaloux på hinanden, da de vil have dig for sig selv...
men ellers "må" du gå til fest med den ene, en weekend og den anden næste weekend.
Håber det lykkes for dig. Det er ikke sjovt at have flere venner der ikke kan opføre sig ordenligt!!
HELD OG LYKKE TIL :-)
tilføjet af

Jeg har det næsten samme problem...

Hejsa..
Jeg kender det problem med veninderne.. Jeg gk på efterskole for 2 år siden, og fik (især)2 veninder.. Den gang var alting bare super, vi havde det sjovt sammen, og de kunne sagtens enes.. Nu 1 år efter snakker de overhovedet ikke med hinanden.. Jeg snakker med dem begge 2, men det er bare svært, for de bagtaler hinanden helt vildt, og de ved aldrig hvornår jeg besøger hvem..(jeg bor i Århus, og de bor i henholdsvis ålborg og Hjørring)
Når jeg er oppe hos hende i Ålborg, er det nærmest forbudt at sige at jeg skal til Hjørring, og omvendt.. Hende i Hjørring snakker jeg ikke det vilde med, fordi vi er blevet meget forskellige og fordi hun bor så langt væk..
Hvis jeg var i dit sted, så ville jeg enten forsøge at tage dem nogle steder hen, hvor der er mange andre biffen.. SÅ har du dem begge med, men det kræver ingen dress code.. Ellers prøv at lave noget med den ene og senere den anden, hvis de virkelig ikke kan fordrage hinanden..
Venlig Hilsen Århus-pigen
tilføjet af

Had...

Det lyder nu mere som jalouxi, kan du lokke dem til at tale sammen på en fornuftig måde invitere dem til en hyggeaften hjemme hos dig uden dens andens viden hvor I ikke blander alkohol med ind i billedet?.... Det lyder som om den ene er jaloux på den andens skønhed og den anden er jaloux på den førstes modenhed og intellekt.
Jeg har engang haft det på samme måde med en pige og i dag taler vi da sammen fordi jeg konfronterede hende en dag hun ikke var påvirket af sprut. prøv det det hjælper at få talt ud.
tilføjet af

Har været der !!

Mit råd til dig er : drop dem begge for en periode.
Måske har du brug for at være foruden dem. Det er svært, men det hjælper. Få et pusterum og lad dem komme til dig.
Du kan også sætte dig ned og fortælle dem dit problem med dem. Bare stille og roligt. De er der begge to, så du kan ikke bagtale nogen af dem og de vil ikke ha' nogen grund til at blive fornærmede.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at de to damer skal ta' glæden fra dig.
Held og lykke med det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.