2tilføjet af

Danmarks deltagelse i IRAK-krigen.

Det er da utroligt så megen opmærksomhed en tidligere (og fyret) medarbejder fra efterretningstjenesten kan få.
Manden virker efterhånden mere utroværdig end statsministeren. Først havde Fogh og regeringen løjet om iraks masseødelæggelsesvåben, idet han selv havde skrevet at de ingen havde. Nu viser det sig så efter offentliggørelse af rapporter, at det ikke var om de havde, men om mængderne. Kan manden bestemme sig?
I rapporterne fremgår det tydeligt at man vurderer sandsynligheden som HØJ. Hvad andet kan man lægge idet, end at man opfattede det som om at Irak havde masseødelæggelsesvåben. Man vurderede masseødelæggelses-truslen mod angribende tropper som HØJ. Dette er et gennemgående punkt i alle rapporterne, uanset hvor meget man så har fjernet af andre oplysninger (afklassificeret).
Nu dukker det så op at Frank Grevil har indrykket falske dødsannoncer som hævn tidligere i sit liv. Øhhhh?? Er det her så en ny form for hævn?? Nå nej, det er regeringen der forsøger sig med et moral-mord på ham. Havde lige glemt at han var ene om at måtte udtale sig om andres moral!
Glem dog det fjols og lad os komme videre. Papirerne er offentliggjort og jeg tror ikek at Anders Fogh Rasmussen, Per Stig Møller og andre har haft den store personlige gevinst af at deltage i krigen, så de personlige motiver kan man vist godt se bort fra. Hvorfor skulle de så have gjort det? Fordi man mente at irakkerne var bedre stillet uden Saddam. Danmark får næppe billigere olie ud af sit engagement, så måske amerikanerne havde det som formål, men næppe lille Danmark.
Der er desværre blot en enorm tendens til at trække sager ud af deres rette perspektiv i håb om at få opmærksomhed og for oppositionens vedkommende score ldit billige point. Da oppositionen var ved magten skrev de selv under på resolutionerne i FN, men det er selvfølge fortid og glemt nu.
Føj for pokker!!
tilføjet af

IKKE NOGET SVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Når danskere, i er så godt til at kigge på hvad er passende for jeres interesser. IKKE NOGET KOMENTAR? DET ER UTROLIGT. Nej, stort set beundrer mig ikke. En dasnker er en dansker, de er ikke folk fra denne planet...
tilføjet af

?????

Beklager men forstår ikke dit (svar??)!
Jeg ville ellers gerne, men kan ikke få hverken hoved eller hale i det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.