4tilføjet af

Bange for at gå for langt

Hej
Er en mand på 32.
Jeg har en rigtig dejlig kæreste, som jeg elsker rigtig meget og har gjort i de fire år vi har været sammen.
Jeg ved at jeg aldrig kunne finde på at være hende utro! - eller sådan har jeg det nåt jeg er ædru.
Jeg drikker meget sjællendt, men når jeg endelig gør det bliver jeg meget kærlig og flirter meget med andre piger. Det har ind til nu ikke været et problem, for det har ind til nu altid været piger i vores nære omgangskreds og til fester hvor min kæreste også har været til stede. Alle - inkl. min kæreste ved, at den frække dans på dansegulvet kun er for sjov, og at ingen af os ønsker det skal være andet end skæg og ballade.
Men... jeg er bange for mig selv. Jeg er meget bange for, at jeg en dag til en fest uden min kæreste og med "fremmede" piger, kunne finde på at gå alt for langt.
Jeg har ingen anelse om hvordan jeg vil reagere, så selv om jeg her i ædru tilstand er sikker på jeg ikke kunne finde på det, så ved jeg at hjernen kan kople fra i stærkt påvirket tilstand.
Hvad gør man i min situation?
Lader man være med at gå til fester mere?
Siger man til sin kæreste, at man er bange for hvad der kan ske?
Gør jeg ingenting og så håber på jeg kan styre mig?
Hvad siger i piger og drenge?
tilføjet af

La' vær' og drik'

La vær og drik og tag dig sammen og tag ansvaret for dine egne hanlinger, kort sagt: det er sgu på tide at du bliver voksen.
tilføjet af

Slap af.....

Fortjener et ærligt og seriøst spørgsmål ikke et seriøst svar?! Han kommer med et problem og håber, at nogle kan hjælpe ham... Hvis du ikk har noget ordentligt at sige, så lad være!
Du lyder jo som en meget ærlig fyr, der holder meget af din kæreste. Jeg har haft det samme problem som dig -derfor er mit råd til dig: Gå i byen, hav det sjovt, men lad vær og drikke dig alt for fuld. Så længe du kun drikker til før grænsen er noget, kan du stadig tænke klart og vil (forhåbentlig) ikke gøre noget, der kunne risikere dit forhold til din kæreste..
tilføjet af

et kendt problem?!?

Hej Madsen,
Kender også til problemet...
Det er forfærdeligt, når man ved at risikoen for at dumme sig, og dermed såre både sin kæreste og sig selv, er meget stor...
Drikker også selv sjældent, og derfor bliver det også sværere at kontrollere. Dermed ikke sagt at du skal gå ud og blive bedre til at drikke, nok nærmere en lille reminder om at passe mere på, når der drikkes...
Har selv været utroligt dum, jeg var til fest, uden min kæreste, og drak lidt for meget, og så havde en af mine venner, en rigtig flink ven med...
Jeg ville lyve hvis jeg sagde at han ikke var utroligt opsat på at score, selvom jeg havde gjort det halt klart for ham, at jeg havde fast kæreste, og det havde jeg ingen ideer om at lave om på!!!
Jeg forstod først da det var for sent, at han åbenbart havde andre planer. -Han syntes jeg skulle kysses... OK. jeg var os længe om at fatte hva han var ude på.
Inden jeg reagerede kom der lige en plat bemærkning af om at "Ups! Det måtte han vidst ikke, for jeg havde jo en kæreste..." jeg blev fuldstændig paf. Glemte alt om at jeg egentlig var ved at smække ham en, for "hvad var det egentlig lige der skete her?!?", og "hvad i alverden bildte han sig ind?!?"
Jeg gik bare min vej for jeg var så knust over hvad jeg havde gjort mod min kæreste.
Her kan man vidst roligt sige "at hjernen koblede fra i stærkt påvirket tilstand."
Jeg gør det at jeg altid har min kæreste med hvis jeg drikker, for det var virkelig en alt for høj pris at betale for et par glas for meget, til at det nogensinde må gentage sig, hvis det står til mig!!
Håber virkelig ikke, at du og din kæreste skal den samme oplevlse igennem, som jeg og, ikke mindst, min kæreste har været!!
De bedste ønsker, og alt mulligt held og lykke fremover, herfra!
tilføjet af

Kender det også

Jeg ville gerne give dig et råd- men jeg kan desværre ikke! Jeg kender dit problem til fulde... Alkohold er en dårlig undskyldning det ved vi jo alle.... Men at det er sandt at det ikke er vores hensigt er svært at forklare.
Håber du klare den...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.