4tilføjet af

Alkohol/p-piller/gravid!?

Hey...jeg tænkte på om nogen vidste om alkohol nedsætter virkningen af p-piller. Mener jeg har hørt det et sted. For hvis det er rigtigt er jeg måske på skideren
tilføjet af

NEJ...

Der er ikke meget andet at sige om den sag...dine P-piller virker med eller uden alkohol, bare du husker at tage dem..deri ligger den største vigtighed.
Vh..
tilføjet af

p-piller/alkohol/graviditet

Hej med dig. Tager selv p-piller og har derfor døftet dette emne med min læge. Der skulle ikke være nogen fare for, ar alkohol skulle nedsætte virkningen af pillerne, men rygning derimod kan være usmart når man er på p-piller. Derfor hvis man ryger, er man nødt til at firtælle det til sin læge, så lægen kan tage stilling til om man evt skal skifte til en anden slags. Ved godt nok ikke så meget ellers om det med p-piller, men håber at det kunne hjælpe.
tilføjet af

Tryg?

Jeg har taget p-piller i mange år, men nu slog det mig lige pludselig, hvordan kan jeg være sikker på at jeg er fuld beskyttet med hensyn til graviditet... har min kæreste og jeg bare været heldig????
tilføjet af

Alkohol påvirker min p-piller!

Hej
Jeg har taget p-piller i omkring 5 år og har oplevet at alkohol påvirker mine p-piller!
I forhold til mange på min alder, drikker jeg meget sjællent (1-3gang om året) og hver gang jeg gør, oplever jeg at den p-piller jeg tog den dag 'ikke virker' - jeg får min menstruation ligemeget hvor i min periode jeg er. Det kan snart ikke være nogen tilfældighed længere...
Jeg vil jo så sige at ja, alkohol påvirker dine p-piller, men det resulterer ikke i at du bliver gravid?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.