2tilføjet af

3-kant (2 piger)

Hejsa...
Hjælp mig, jeg er lidt i vildrede. Min kæreste har luftet at hun godt kunne tænke sig at prøve at være sammen med en pige ... og helst med mig. Jeg har foreslået hendes veninde som ingen fyr har og som er ret frisk. Men er det det værd? Er der nogle piger der har erfaring med dette - både hvad angår hvor fedt det evt. er og følgerne bagefter?
På forhånd tak!
Jonas
tilføjet af

tænk jer godt om

Hej Jonas
Jeg har selv været sammen med en anden pige sammen med min kæreste og det var en fed oplevelse ;o)
Men...vi var begge enige om, at det var bedst at finde en pige, som vi ikke kendte. Jeg tror man leger med ilden, hvis man gør det med en veninde som man er for tæt på. Selvfølgelig er der måske tilfælde hvor det ingen problemer vil medføre, men tænk nu hvis din kæreste ikke er så stærk og afklaret som hun selv tror. Så kan der meget nemt opstå jalousi når i igen skal være "almindeligt" sammen med veninden igen i hverdagen og så mister hun måske en veninde.
Og en anden ting. Sørg for at snakke det MEGET igennem! Èn ting er at have en fantasi, noget andet er at leve den ud i virkeligheden. Er jeres forhold stærkt nok til at kunne inddrage en tredje part? Har i snakket om de konsekvenser der muligvis kan opstå bagefter, i form af jalousi og usikkerhed?
Sørg for at være 110% afklaret omkring jer selv og jeres forhold, inden i kaster jer ud i det. For der er ingen tvivl om, at det kan blive en seriøs fed oplevelse, men jeg tror at man skal have et særdeles stærkt og sammentømret forhold, før man overhovedet overvejer at realisere sine fantasier på dét område.
I vores tilfælde var det som sagt en succes. Vi gik på nettet og chattede længe med en pige, som vi så mødtes med og havde en uforglemmelig oplevelse med. Der var ingen jalousi eller usikkerhed, men vi havde også snakket om det i mange år, det var ikke en pludselig indskydelse. Og der er aldrig noget jalousi i vores forhold i hverdagen. Jeg ved hvor jeg har min kæreste og jeg ved, at han aldrig finder noget, der kan erstatte mig :-)
Og gør vi det igen, så bliver det ikke med den samme pige, selv om hun var perfekt. Netop for at sikre, at der ikke opstår nogle personlige følelser. Der er ikke nogen grund til at friste skæbnen - når alt kommer til alt, så er det en meget intim situation man deler.
Håber du kunne bruge det til noget.
Held og lykke
tilføjet af

Jonas

Er det dig jonas D Hahahahahaahah
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.