4tilføjet af

18 år - Og hvad skal jeg nu?

Jeg er en 18 årig pige, der lige er kommet hjem efter at have boet et år i Frankrig. Da jeg rejste derned gik jeg ud af 2.g og det betyder at jeg i dag kun har min 9. klasses afgangseksamen.
Men hvad skal jeg lave nu, jeg har forsøgt at søge ind på Niels Brock men der er alle ansøgningsfrister overskredet. Er der nogen der har et forslag til hvad jeg nu kan lave?
Knus fra Heidi
tilføjet af

tag det roligt!

Sikkert noget hø med Brock. Men der er altid næste år, hvis du har tålmådighed! Du er ganske ung, så du har masse tid til at finde ud af, hvordan du ønsker at tilretlægge dit liv.
En uddannelse er utrolig vigtig. Der findes jo en del kloghoveder rundt omkring på uddannelsessteder, som kunne rådgive dig. Tag HF (måske) samtidig med, at du overvejer, om universitet er for dig, og hvad du ville studere.
Hvis du vil ind på Brock, brug dette år på at arbejde. Du vil have nogle gode erfaringer (Frankrig, arbejdspladsen), som vil betyde noget fremover. Og så vil du også blive mere voksen, som man nu siger.
Jo.Tag det roligt. 18 er en skøn alder.
hilsen
freuds ghost (en gammel fis på 32)
tilføjet af

Basis

Du skal have din basis i orden. Gymnasiet var tilsyneladende ikke dig. Hvad med HF efterfulgt af en uddannelse til f.eks. sygeplejerske? Et sådant job er der 'bid' i.
tilføjet af

HF......

Hej Heidi
Nu skriver flere af de ovenstående at du kunne tage HF, men som udgangspunkt skal man have 10.klasse for at kunne starte der. Men hvis du vil ud og arbejde et år, kan det være hårdt at komme tilbage til "bøgerne", så du kunne jo vælge at tage eksamensfag på VUC, således at du kan tage det i dit tempo, du har jo måske allerede afsluttet nogle fag fra gymnasiet, og nogen gange giver de merit til de videre studier!
Qnuz
MIe
tilføjet af

NU SKALL TJÄNA €€€€€€€

€ € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €
*
NU STARTAR ETT NYTT MLM-FÖRTAG I NORDEN OCH RÄKNAR MED ATT BLI STÖRST INOM TRÅDLÖSINFO
STARTEN GÅR I JAN. VAR MED FRÅN BÖRJAN ! ! ! ! !
EN SÅDAN CHANS KANSKE ALDRIG KOMMER IGEN.
*
GÅ TILL WWW.FUN-TENDO.NO
(som du ser av namnet så ligger NITENDO bakom!!!)
*
OM DU ÖNSKER ATT REG. DIG ANDVÄND SOM SPONSOR
JUPIE, BAPPU, SHAKIRA, STINALILLA
*
helt kostnadsfritt om du vill kan du också satsa på aktiespillet dette gir 100 % den 1´-2-2003
VÄLKOMMEN IN I EN NY FRAMTID.
*
LARS HELIN :-)TOKLASSE@WORLDGAMES1.COM(-:
€ € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.