7tilføjet af

åhh nej! ham? sagde jo nej, men.....!

for en 1½ uge siden da jeg var på koloni mødte jeg den sødeste fyr på 13 år (er selv 13..).. den første dag sagde jeg til nogen jeg synes han så sød ud og det viste sig at han havde det på samme måde... vi begyndte at snakke rigtig meget sammen men desværre på engelsk (ikke p ådansk :'( ) for han var tysker:'( ..
efter den dag aftalte vi han ku' komme igen næste dag og det endte med at han havde været hos mig nogle gange... 3-4 gange... jeg fik hans E-mail, men da jeg næsten ligehavde lavet noget ''lort'' over nettet på en chat-side var jeg ret meget''imod'' at skrive med ham så eg slettede hans mail..! øv øvsiger jeg nu for efter jeg fik sagt farvel til ham sagde jeg også (Ku ikk være så ond at sige jeg havde slettet hans mail) at det ikk var sikkert jeg skrev til ham.. han sagde okay og vi fik afsluttet vores flirt der... nu er jeg så kommet hjem og han er også til tyskland.. jeg har sådan fortrudt at jeg slettede hans mail men det har jeg nu engang gjort så jeg må videre.... MEN HVORDAN KOMMER JEG DET? VED I DET? NOGLE IDÉER? det skal dog lige siges at han kom 2 gange om natten og det var vi ikke glade for.. for det var ret så klamt at lige pludselig begyndte at lyse ind af kolini vinduet til vores værelse...(sov med nogle andre).... han droppede også en af vores aftaler og jeg sagde også til ham at jeg ikke ku li han kom om natten og jeg var ret skuffet over han ikk kom til vores aftale... TROR I HAN VAR NOGET SIDEN HAN GJORDE DET DER? HVORDAN KAN JEG KOMME OVER DET? PLEASE HJÆLP!!
knus *t*
tilføjet af

Tag dig sammen !!

Halooo.
1. Han er tysker og bor i tyskland i kommer jo nok aligevel ikke til at ses så meget.
2. Du har selv antydet at han var lidt træls sommetider, og du har selv slettet hans mail adresse og antydet at du ikke var interesseret.
Hvis du ikke mente det så skal du nok en anden gang holde dig til at sige det du mener.
Hvis du mener at han ikke er særlig interessant så kan jeg ikke se problemet.
Måske skulle du bare tage dig sammen !!!!
tilføjet af

Du er jo kun 13

Hej T
Hør her, du er jo kun 13 år, hvordan du kommer over det er nok det nemmeste spørgsmål i verden, du lader blot iden gå sin gang.
Og det at han er tysker og du er dansker siger i sig selv at det aldrig ville gå, det er i for unge til.
Jeg ved at med tiden vil du ikke ha glemt ham, men du vil kunne grine over ironien af denne lille udflugt du havde i kolonien
Hilsen
Carsten
tilføjet af

Sludder...

Man kan være ligeså meget forelsket selvom man er 13 og ikke 20! Jeg tror egentlig ikke du er forelsket i ham, men forelsket i ideen om at have været sammen med en tysker. Jeg er helt overbevist om at han var noget af det sødeste, når i var sammen, men måske glemmer du lidt alt lortet. Han brændte dig jo af... Jeg er sikker på at du sagtens vil kunne finde en sød dansk fyr... Der er massere af dem derude:)!
Held og lykke.
tilføjet af

ja det siger jeg oss

hej *T*
hvis du er 13 år, skal du nok bare glemme ham, helt ærligt hvordan ville du date en der bor så langt væk, du ikke engang kan tale dansk med?? tro mig, det her er bare begyndelsen på din ungdom, så "get over him".
når du skriver "han kom om natten", så husk at "at komme" kan betyde mange ting!!

hilsen maude
tilføjet af

Gamle.....

Jacob, maude og carsten....Gamle røvhuller.....i har vist glemt hvordan i selv var, da i var blot 13 år. GGGGGGGGGGG............
Og T nød din sommerflirt, glem og gem den, som et dejligt minde, den er nemlig en del, af din udvikling, til at blive en skøn kvinde!!
Malene
tilføjet af

okai - tak

hejsa igen allesammen :D
tak for mange af jeres svar.. til nogle af jer vil jeg dog lige sige at det lyder liiidt som malene c. siger at i har også været 13 så det er sådan lidt at få at vide - ''tag dig sammen!!!!!'' som om man har været meget dum og det er lidt ærgeligt at få at vide synes jeg da jeg bestemt ikke mener at det var en dum idé med den sommer flirt....! men tak for alle jeres svar..!
tilføjet af

Jeg husker det udemærket

Jeg husker udemærket hvordan det var at være 13, og jeg indrømmer da gerne at jeg ikke var spor bedre men desto større grund til at sige at den drøm hun har forsvinder igen, det er en fantasi intet andet...
Men jeg ville da håbe at fantasi kunne blive til virkelighed, men desværre er dette ike et eventyr så jeg ville ikke have for store forhåbninger...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.