3tilføjet af

Åbenråmanden forsvundet??

Gu'v om åbenråmand er forsvundet ud i den blå luft.Han har måske taget sin røde puck maxi og stukket af fra sin bolig.Har måske søgt på forsorgshjem for hjemløse.Mosten mod ham her i debatten,blev nok for meget for ham.Han er da også en underlig mand.Han er ikke helt rask i hovedet.Han kørte jo også i sin egen elendighed,og udlagde hele sit liv og elendighed på debatten.Hvem gider læse det samme og det samme om igen om ham.Der var en overgang nogle meget perverse indlæg om sex med børn,som *han* skulle være ophavsmand for at skrive,det var da hans profil som blev brugt,temmelige ulækre indlæg.Nå,men han er nok gået over til msn debatten,for der at jamre videre over sig selv.Amen.
tilføjet af

Hvor er du dum.

Du blander det hele sammen , som jeg godt var klar over ville ske , her på debatten - sammen med visse andre provokerende debatører .
Der er flere provokerende " aabenraamænd" , der er bl.a AAABENRAAAMAND ( med de der indlæg du benævner ) , som ikke var mine indlæg.
Der er taget sætninger fra mine indlæg ,og så er der skrevet nogen uforstående indlæg - og så påstår nogen debatører , at det er mig selv der har to måder at skrive på , det passer bare ikke.
L I R kalder mig for abemand , arabermand , ufattligt at hun kan få lov til det.
De samme indlæg hele tiden , det er jo løgn.
Han svarer jo ikke , når der er spørgsmål.
Sommetider ved jeg ikke at der er et spørgsmål , sommetider er det ikke noget jeg bruger min tid på.
Du og andre debatører leger psykiatere , det er meget groft syntes jeg.
Lad være med at ødelægge debatten , selvom man har ytringsfrihed og er anonym.
De har ikke ytringsfrihed i mange andre lande , i Danmark misbruger man sin ytringsfrihed , og er gemen fræk og provokerende.
DU er en af dem .
tilføjet af

Abemanden ?

Hvem er så abemanden ?
tilføjet af

Ene og samme person

Han har flere øgenavne herinde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.