7tilføjet af

Vidste du det ?

Utroskab viser sig udbredt over hele verden.
Den mest omfattende undersøgelse nogensinde omkring familiemønstre, utroskab o.lign. viser, at omkring 70% af verdens nutidige befolkning vil være utro på et tidspunkt i livet.
Undersøgelsen viser at mellemøstlige kvinder er de mindst utro, mens mændene i de mellemøstlige lande er lige så langt fremme i skoene som vestens mænd mht. utroskab.
I nutiden er europæerne de mest utro. De Nordiske og Amerikanske kvinder er de der oftest er utro i hele verden, kvinderne her har altså overhalet mændene indenom.
Ligeledes viser undersøgelsen at omfanget af utroskab konstant har været stigende, samt at der er en klar sammenhæng i utroskabens omfang kontra kvindernes indtog på arbejdsmarkedet og det deraf ændrede familiemønster.
Undersøgelsen tog sin begyndelse i 1961 og omfatter ca. 14 millioner personer i alle verdensdele, der er anvendt spørgeskemaer og uddybende personlige samtaler. Over 5.000 terapeuter, sexologer, psykologer o.lign. har bidraget til undersøgelsen.
tilføjet af

Hvilke kvinder

er mellemøstlige mænd utro med når deres kvinder er meget lidt utro?
Der er måske nogle få kvinder som har meget travlt?
tilføjet af

Svar

Udemærket spørgsmål, det forholder sig sådan at prostitution er meget udbredt i mellemøsten, omend det er meget mere skjult for almindeligheden end i andre dele af verden.
Faktum er, at en endog meget stor del af mændene i mellemøsten har deres seksuelle debut med en prostitueret. Prostitutionen i mellemøsten er gammelkendt, men naturligvis meget tiet og tabubelagt grundet den åbenlyse religionskonflikt dette stedkommer.
tilføjet af

Tæller ikke med

Jeg mener ikke at prostition tæller som utroskab, da det enten er enlige eller forsømte gifte mænd som dyrker dette. Det har vel heller ikke noget med gensidig sympati at gøre, men blot at få taget trykket og så farvel og hjem til konen. Hun kan jo så være fri for at være presset til det sex som hun ikke ønsker for tiden.
Jeg er klar over at jeg får hug for dette indlæg, men forhold dig lige til virkeligheden, før du farer i blækhuset.
tilføjet af

Passer meget godt

med kvindernes indtog på arbejdsmarkedet har gjort dem ligeså utro el. mere end mændene.
De er ikke længere finansielt afhængige af mændene...ergo de risikere ikke så meget ved at være utro ( De er så heller ikke "nødtil" at blive hvis det er manden der er utro)
Når man kommer ud på arbejdsmarkedet får man en del flere kontakter...og det øger vel også "chancen" for at være utro.
det har vel bare værret en udligning mellem mænd og kvinder.
tilføjet af

aha

så det at have sex "bare" for at få lettet trykket -mand eller kvinde - det er ikke utroskab? Gad vide hvor mange mænd der vil have samme holdning til det hvis det var deres kone eller kæreste der betalte sig til fuld tilfredstillelse? - rent fysisk, selvfølgelig!!
Og hvis det ikke er utroskab, at gå til prostituerede når man er i et forhold - hvorfor er der så så mange mænd, der ikke fortæller deres kone noget? Er det måske fordi man som par, nok ikke helt er enige om, hvad utroskab er? Og ved at manden definerer for sig selv, hvad der er utroskab så gør det det helt ok?
Wake up!!
tilføjet af

2big2you

kvinder er utro ja, men mænd er os, forskellen er bare at mænd holder det skjult og kvinder ikke kan holde på sådan en hemmelighed hele sit liv....
derimod fyre, de kan holde til mere, og kan derfor leve et helt liv på en løgn, medmindre de bliver taget i det... tænk over det!!
tilføjet af

Ups quinde

Den har du vist fået galt fat i!
Det har vist sig at kvinder er langt mere udspekulerede og langt bedre til at skjule det for deres partner end mændene er.
Også fordi kvinder ofte er mere velovervejede når de er utro. Det er som regel ikke et eller andet forhastet til en fest, men derimod med baggrund i følelser f.eks. for en kollega, nøje planlagt og gennemtænkt.
Mænd er ikke så raffinerede og derfor opdages de også oftere. det er samtidig en af grundene til at man altid hører at manden er utro! Han bliver nemlig snuppet!
Personligt kender jeg flere kvinder der har været deres mænd utro, men kun en mand der har været det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.