0tilføjet af

Uovertruffen underholdning :-))

WOW! Sikke en lir! Jeg har lige haft den bedste lir længe. Vil dele den med jer:)
Inden du læser videre, skal du vide at dette nok vil være mere underholdende for personer, der elsker lidt udfordring i hverdagen, og i særklasse godt kan lide at bruge hovedet:)
At kunne læse engelsk er et must, for at få denne lir.
Fik et bog-review af kærestens søster, omhandlende denne bog: The Da Vinci Code. På dansk: Da Vinci Mysteriet.
Nå men, hun havde altså læst denne bog, som jeg klart må erhverve mig, og havde efterfølgende besøgt forfatterens hjemmeside www.danbrown.com
Her kommer så det hele humlen drejer sig om :)
Inde på hans side er der nemlig en webquiz, som hun var stuck i, og behøvede hjælp. Derfor ringede hun til mig, da jeg jo er en haj, mht. alm. og ualm. viden :-)
Nå men jeg hjalp hende, og måtte jo så lige ind forbi siden for at se hvad det egentlig nu var for noget halløj....
Det viser sig så, at der rent faktisk er to forskellige webquiz', og dem måtte jeg jo så lige bruge lidt tid på at løse:)
Jeg vil sige at underholdningsværdien er i top, men sværhedsgraden er middel. Med andre ord, sjov og ikke umulig at løse. Den ene er en anelse sværere end den anden. Men for satan(Ja, undskyld sproget:-)) det var sgu fed lir, og jeg ville ønske at der var flere hovedbrud ala disse på nettet. Endvidere, så er emnet som både bogen, og også dele af de to webquiz', ekstremt fascinerende! Jeg har allerede undersøgt videre omkring forfatteren osv. Han har skrevet 4 bøger af samme art, hvoraf kun den ene er oversat til dansk, men den anden skulle være igang med at bliver oversat:) Skulle være på markedet i slutningen af året, op til julehandlen:)
Denne bog har ligget nr.1 på bestsellerlisten Worldwide, så det er ikke en gang hokus pokus, men se det selv, og du vil blive positivt overrasket(håber jeg).
Skulle i have problemer med et spørgsmål i denne quiz, som iøvrigt kun er løst af lidt over 1000 personer worldwide(den anden quiz, kunne jeg ikke se hvor mange der havde løst),
så bare skriv i denne tråd, så kan jeg da godt hjælpe lidt🙂Don't miss out on this, it's a killer :-)
God Quiz :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.