6tilføjet af

Tilsvining af de arbejdsløse.

Nogen mennesker som har et godt liv ( og et arbejde), vil gerne tilsvine de arbejdsløse. Der er arbejde til dem der gerne vil arbejde , og det er din egen skyld du er arbejdsløs. Du er på kontanthjælp , hvorfor er du ikke bare medlem af en a-kasse. Hvorfor søger du ikke BARE et arbejde. Prøv at se de arbejdsløse , de sidder bare og drikker bajere , og gider ikke at lave noget. Hvor er det nemt at tilsvine andre mennesker. Hvorfor ikke hjælpe dem❓Hvorfor ikke erkende , at arbejdsløsheden ikke kan løses som den er nu. Hvorfor ikke lave arbejdsmarkedet mere moderne ( LO. - nye tider). Det må ikke være et problem at være arbejdsfri , hverken økonomisk eller menneskeligt ( vi skal allesammen have et godt liv). Man har et arbejde , jamen så er man jo *heldig*?? Der er alm. stillinger , fleks og skåne job , man laver senior stillinger , IVÆRKSÆTTER JOB ( med financiering). Nogen kan ikke arbejde fuld tid - så arbejder man på en anden måde. Lav det arbejdsmarked om nu , stop denne menneske mishandling. DU har et arbejde og et godt liv , derfor er der mange mennesker der IKKE BARE kan få et arbejde. Du kan ikke få et arbejde fordi du er senior , er over 50 år ?? MEGET store krav stiller arbejdsgiverne sommetider med , de kan jo nemt få en ansat. Skal vi sige 400.000 arbejdsløse , og den er stigende - lav det arbejdsmarked om NU. Rettigheder indføres for dem på arbejdsmarkedet , og de arbejdsløse. Arbejdsgiverne har for mange rettigheder.
tilføjet af

Ingen problemer

Bor du i en liile by hvor der bliver sladret og set ned på en?
Her hvor jeg bor i den modsatte ende af landet i forhold til dig, kender jeg flere der er arbejdsløse. De har ingen problemer mht. at der bliver talt dårligt om dem "bare" fordi de er arbejdsløse.
tilføjet af

Hørt!

Du har helt ret. Du er åbenbart god til at råbe højt. Bliv ved.
tilføjet af

hmmmm

problemet er alle dem som ikke prøver at finde et arbejde, og som bare modtager kontanter. Til alle dem som virkelig prøver, de fortjener det så også!
tilføjet af

Men alligevel

Ja, så var den lille mistillid der alligevel. "Prøver de nu også virkelig at finde et job"? "Jeg kunne, så kan de vel også", lyder din indre overbevisning formodentligt.
Men se rent logistisk på det. Hvor skulle der pludseligt være plads på arbejdsmarkedet til de flere hundrede tusinde som nu står udenfor?
tilføjet af

De arbejdsløse

I dagens danmark anno 2004 syntes jeg ikke at arbejdsløse bliver tilsvinet. Næh..de får besked at søge arbejde alle mulige steder men vel at mærke på arbejdspladser de selv har fundet FORDI de personer på arbejdsformidlingerne IKKE letter røven fra deres stol og gør en aktiv indsats for at de arbejdsløse skal få sig et job. For et år siden blev min kone arbejdsløs og det var den behandling hun fik som jeg her beskrev. Nu har hun funet sig et job men ikke grundet personalet på arbejdsformidlingerne men fordi hun fik en ide og den førte hun ud i livet.
Nææee den regering vi har nu tilsviner de mennesker der får en fyreseddel, ved ikke at gøre noget, komme med nogle ideer, forhindre virksomhedslukninger osv. Intet sker. Intet.
tilføjet af

Jeg er ledig :-)

Jeg har gået ledig i over 1 år...der har dog været en del korte vikariater og projekter ind imellem.
Enfoldige mennesker der mangler forståelse min arbejdsløshed, får ofter et kort foredrag om sammenhængen imellem velfærd arbejdsløshed og inflation.
abejdsløshed og inflatinon hænger nøje sammen, fjerner man den ene løber den anden løbsk, der bør altid være en lille del af arbejdsstyrken til rådighed, ellers løber lønningerne på arbejdsmarkedet løbsk.
Jeg er uheldig at være med i den lille del af arbejdsstyrken:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.