6tilføjet af

Telmore's Ubegrænset SMS er plat !

Jeg synes at Telmores præsentation af deres Ubegrænset SMS til 99 kr pr. måned er plat. De har brugt en hel uge på at skabe spænding om prisen, som om det virkelig ville batte - og så kommer de og er 1 kr. billigere end tdc. Dvs. at jeg ville spare 12 kr årligt.
Håber at CBB kommer med et mere klogt træk - og uden at man skal binde sig med et abonnement !
tilføjet af

Det her er super billigt !!!!

Hej
Det her kan man kalde billigt prøv det !!!
http://www.unotel.dk/priser/mobil.asp
tilføjet af

Der er ikke noget at hente !

Jeg kan kun være enig - telmores nye tiltag er ikke for smart. Jeg forstår heller ikke at de på deres hjemmeside skriver at hos Telmore handler det ikke om abonnement og efter hvad jeg kan se er det da bare ren abonnement. Og så er det ikke særligt konkurrence dygtigt i forhold til de andre selskaber som udbyder ubegrænset SMS.
tilføjet af

Violinmusik!

Buhuhu!! Tag jer dog sammen, tudefjæs... Og hvad så hvis de kun er 1 kr. billigere? Der er jo ingen, der siger, at I absolut skal købe det, bare fordi at det er muligt. Buhuhu... Somebody call the uahmbulance!!!
tilføjet af

Enig

Jeg er enig med dig. Min mand og jeg fik taletidskort på 25 kr. Vi nåede aldrig at bruge dem, da de skrev, at der ikk var flere penge på. Det kalder jeg bedrageri
tilføjet af

Svært at gennemskue...

Desværre er det svært at gennemskue de forskellige tilbud. Det kan godt være man får fri SMS med hvad så med taletid? Fri SMS betyder måske dyrere taletid?? Og hvad med adgang til internettet via mobilen? Der er også vidt forskellige priser på det. Og ens forbrug svinger jo nok også fra måned til måned...
Så alt lagt sammen. Hvad er så billigst??
tilføjet af

Overvejelse

Jeg gik også og overvejede om jeg skulle skifte til et af de "gratis sms" abonnementer. Jeg mente at jeg sendte en del sms'er, men efter at have regnet lidt på det viste det sig at det overhovedet ikke kunne svare sig.
Nu har jeg kigget lidt på f.eks. Unotel, der er det muligt at sende sms'er for ned til 16 øre pr. stk. Telmore tager 99 kr. pr. måned, hvilket svarer til over 600 sms'er. Det er 20 om dagen, så mange sender jeg alligevel ikke - Desuden kan det nærmest heller ikke betale sig (for mig) da taletiden typisk er en del dyrere. Men sender man derimod utrolig mange sms'er vil det jo være en rigtig god idè.
Men under alle omstændigheder er det nok en god idè at regne lidt på sit forbrug inden man skifter, til det formål kan man f.eks. bruge www.teleprisguide.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.