4tilføjet af

Tatoo, av av av

er der nogen der har prøvet at få en tattoo hvor i forinden har smurt lokalbedøvende creme på huden?
Virker det?
tilføjet af

tattoo

Det med creme har jeg ikke prøvet,men det kommer an på hvor du skal have den lavet,jeg har selv fået en for 2 år siden,jeg synes ikke at det gjorde ondt men det svier i starten også så bliver det ømt,men det er ikke så slemt.
MVH
JLF
tilføjet af

Ja, det har jeg

Ja, det har jeg.. Min første tatovering var på benet, og der smurte jeg emla-creme på og det der plaster. Jeg er dog ikke sikker på jeg smurte det korrekt på, for plasteret var næsten røget halvvejs af inden jeg nåede ind til tatovøren. Du skal oz tænke på at de plastre er ret små, så tatoveringen skal være meget lille før det kan dække.
Men min pointe er at det altså stadig gjorde ondt, men slet ikke så man ikke kunne holde det ud. Min nyeste tatovering fik jeg lavet uden noget creme eller noget, og det gjorde kun lidt mere ondt end den første, men det har oz noget at gøre med at den sidder på MEGET tyndere hud, end den på benet.
Men tro mig, man kan SAGTENS holde det ud, ligemeget om man har plaster på eller ik. (Min smertetærskel er MEGET lav!) Hvis jeg kan, så ka du sku oz;-)
So go for it! Held og lykke:-)
tilføjet af

Ikke så slemt

Hej
Jeg har ikke prøvet at blive tatoveret med hjælp fra bedøvende creme og jeg var overbevist om at jeg ville syntes det gjorde MEGET ondt, men jeg blev positivt overrasket, for det var ikke særlig slemt så.... bare kom i gang.
Der sker jo ikke noget ved at smøre et stort stykke med lokalbedøvende creme - det kommer jo ikke til at gøre mere ondt af det.
tilføjet af

tak for dit svar

jamen min smertetærskel er LAV. Jeg synes det er ENORMT smertefuldt at plukke bryn, selvom jeg har gjort det i mange år...
Jeg kan ikke bruge en epilator.DET gør for ondt....Måske har jeg ikke "nerver" til det....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.