5tilføjet af

Statsministerens venner forsvinder II

Som forudset, så sker der altid noget i dansk politik når succes afløses af fiasko.
Pludselig bliver der travlt ved håndvasken for man skal jo ikke slås alt for meget i hartkorn med en taber, hvis man ønsker at overleve når han/hun engang er forsvundet fra den politiske arena.
Og man må jo sige, at denne udvikling i disse dage har sat et tempo i denne udvikling som vel ingen kunne forudse - og da slet ikke de meget ivrige VKO-tilhængere her på debatten som jo indtil nu har valgt at se helt bort fra denne kendsgerning, når man har fastholdt, at man ikke kunne fæstne lid til meningsmålingerne og at det hele snart vender igen.
I lørdags så vi en artikel i BT der gik langt under enhver anstændighed med detaljer fra statsministerens privatliv.
Men i dag ser vi så EB fyldt med artikler om "Foghs paranoia - Presset statsminister ser spøgelser i egen baghave", hvor artiklen jo så er en dementi af overskriften. For der er jo netop nu spøgelser i hans egen baghave som er parat til at komme med anonyme beskyldninger og interne oplysninger.
Samtidig kan man fortælle om "Løkke som statsminister", hvor pointen er at Løkke har fået et tilbud om at forlade politik mod en højt betalt stilling i erhvervslivet, men at Fogh har overtalt ham til at blive ved at love ham at blive formand for venstre. Sådan bliver man nemlig udnævnt i det parti helt hen over hovederne på medlemmerne.
Samtidig har selv DF fundet ud af, at man ikke skal være mere katolsk end paven, hvorfor de nu i dag er begyndt at sende signaler ud om en ny Irak-politik hvor de danske soldater skal hjem. Nu skal man jo ikke tro at dette parti har skiftet holdning til begrebet "ultimative krav", men det viser at hverdagen bliver mere og mere besværlig for statsministeren.
Så der er ingen tvivl om at den kommende tid vil vise om han egentlig har nogen han kan stole på vil hjælpe ham over disse vanskeligheder.
Tror han at Løkke vil vente i mange år på at få den præmie han er blevet lovet?
Tror han at de mange folketingsmedlemmer i venstre som risikerer at ryge ud ved et valg vil se stiltiende på udviklingen?
Kan han faktisk klare sig selv når han ikke længere har sit korps af rådgivere som turde sige ham i mod?
Mere og mere tyder på et hurtigt valg - eller et hurtigt kariereskifte (bare der dog var en retrætestilling han kunne søge).
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article238170.ece
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article238169.ece
Spændende at se hvornår Fogh-tilhængerne her på debatten ser virkeligheden i øjnene.
tilføjet af

ja det svin har fortjent en nedtur

håber han sover skidt lissom sin ven i usa!
men psykopater lider sjældent af dårlig samvittighed..!
tilføjet af

lir

tilføjet af

Er det ikke lige

i overkanten at bruge sådan betegnelser?
Lad os nu heller glæde os over, at han pt. mærker på egen krop hvad han tidligere har planlagt og udført overfor sine politiske modstandere.
Har dog den største medlidenhed med medarbejderne i statsministeriet - ingen tvivl om at de nu mærker bagsiden af "Fogh bag facaden".
tilføjet af

hvilket intelligent

indlæg.
Med den slags venner - hvad skal Fogh så med fjender.
tilføjet af

Bare vent og lad vær med at glæde dig

på forhånd. Han har klaret situationer der har været mere håbløs end som så, og vent bare til vinden vender igen og han får medvind.
Der er jo stadig ikke nogen der vil have Guzzi-Helle.
At de kristelige som ikke er over spærregrænsen har fjernet deres støtte vil jo heller ikke give ekstra til Helles drømme. Så mon ikke Venstre overlever i mange år endnu.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.